İstanbul'da Buluşma ?
Possesed 24 unde Turkiyeye geliyorum. Dolayisi ile bir Turkiye bulusmasi bekliyorum. Artik sehirleri asalim. Ulusal duzeyde bulusalim degil mi? Neyse toplu bulusamasak bile musait olanlarla bir bir araya gelmeyi isterim. En azindan Istanbul Ankara muhtemelen de Bursa ya ugrayacagim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Tarihi belli olmuşta yeri belirlemek kalmışmathius wrote:oyunlar daha devam ediyor mu?
Oh sorun sadece o değil Bakırköy'e gidebilir miyim bilmiyorum...
şimdiden yaza olabilecek olağan bir buluşma için adam toplamak lazım aslında kesin olsun bu sefer ki
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
Arkadaslar daha once de yazdigim gibi artik Istanbullu sizsiniz ben gurbetci sayilirim.... New York ta bulusabilirsek bir gun ben ayarlarim soz... Ama Turkiye bulusmalarini sizlere birakiyorum... Bu arada Turkiye ye 25 inde variyormusum. Yolda da 7 saat kaybediyorum zaten ucakta gecen surenin yani sira...
HARBE GİDEN
-
Possessed
- Site Çizeri
Ben de üniversite nedeniyle İstanbul dışında oluyorum yılın büyük bir kısmı. 13ünde İstanbul'dan ayrılmak zorundayım, şubatta geleceğim ama. şubatta bir toplantı ayarlayamazsak Darktimes'ın dediği gibi yaz buluşmasına adımı yazdırmak istiyorum.Darktimes wrote:şimdiden yaza olabilecek olağan bir buluşma için adam toplamak lazım aslında kesin olsun bu sefer ki
Sizle bir tanışmak isterim arkadaşlar, internet ortamında tanışmakla normal yaşamda tanışmak gerçekten farklı şeyler.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Hah ağzına sağlık ne güzel söyledin vallahi
Konuşuruz tabi ya
O günler bir gelsinde bakalım.Ama yaza istiyorum bir buluşma olsun ve sorunsuz olsun ayarlayabilir miyiz acep ?
Duydum ki buraların en iyi organizasyoncusu Esen'miş.Ben onun buluşmasına bir denk gelemedim.Umarım birşeyler organize eder Esen Hanım
Yener aslında buralarda internette orda burda ama pek görünmüyor sanki..Uzun zaman oldu konuşmayalı.
Duydum ki buraların en iyi organizasyoncusu Esen'miş.Ben onun buluşmasına bir denk gelemedim.Umarım birşeyler organize eder Esen Hanım
Yener aslında buralarda internette orda burda ama pek görünmüyor sanki..Uzun zaman oldu konuşmayalı.
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
Gerçek hayatta kim bilemem ama Diyar İçi RP'lerde benim azizliğime uğramış kişilerden
Onun karakterinin başını çok pis yakmıştım 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury