Baldur's Gate 3 mü gelecek? Umarım NwN gibi olmaz. NwN'de karakterleri kontrol etmek tam bi işkenceydi. Ben hepsini birlikte kontrol etmeyi tercih ederim, NwN'de bu hepsini kontrol etmek çok zor ve sıkıcıydı. Ama eğer Baldur's Gate 3'ü Demon Stone gibi yapmaya kalkarlarsa o adamları boğarım ona göre :schemes: Hayatımda oynadığım en iğrenç oyundu.
2008 yılının en iyi rol yapma oyunu
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Fallout 3 diyorum ben
(Merak ediyorum, acaba Fallout 2'yle Oblivion'ı birleştirsek Fallout 3 elde eder miyiz
)
Baldur's Gate 3 mü gelecek? Umarım NwN gibi olmaz. NwN'de karakterleri kontrol etmek tam bi işkenceydi. Ben hepsini birlikte kontrol etmeyi tercih ederim, NwN'de bu hepsini kontrol etmek çok zor ve sıkıcıydı. Ama eğer Baldur's Gate 3'ü Demon Stone gibi yapmaya kalkarlarsa o adamları boğarım ona göre :schemes: Hayatımda oynadığım en iğrenç oyundu.
-
lightflarer
- Kullanıcı

ya kabul et demon stone'un o dandik senaryosu bile nwn2'nin sıradan senaryosundan daha zevkliydi, BG3'ü de yapacaklarsa fallout 3 gibi yapsınlar, yada eskisinin biraz modifiyelisi olarak yapsınlar, tepeden görelim adamları, diyaloglar detaylı olsun takım en azından artık bi 7 kişilik olsun bizde gruba adam alırken kimi çıkarsak acaba diye daha az düşünelim (oyunun ne kadar bağlayıcı olduğunun bir kanıtı daha, adama ayıp olur ya da bu kız güzel abi deyip takımda tutabiliyordukAlenthasLeasess wrote:Fallout 3 diyorum ben(Merak ediyorum, acaba Fallout 2'yle Oblivion'ı birleştirsek Fallout 3 elde eder miyiz
)
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Fallout 3 asla Fallout 2'yi kapsayacak niteliklere sahip değil. Hele ki Fallout 1ve 2 oynandıktan sonra 3'te "bir dünyanın içindeyim ve bir bireyim" diyemedim. Fallout 3'te dünya karakterin etrafında dönüyor. Hatta bir bölgede görevleri bitirdim diye koskoca karargahtaki herkes kayboldu. Çok saçmaydı ve konuyla alakasızdı o olay. Hiç beğenemedim ve Fallout 3'ün bir sonu var, hayat devam etmiyor. 
And i still wonder if you ever wonder the same!...
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
lightflarer
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Tamam lightflarer denerim. Buarada seninde Storm of Zehir i oynamanı cidden tavsiye ederim güzel. Fable ikide çıksadad artık oynasak. Oyunun incelemesini okuyanlar oyunun ne kadar kapsamlı olduğunu anlayabilir. Evlenmek, çocukk sahibi olmak, arkdaşına birşeyler ısmarlamak.. felan çocuk ev alma meseleleri Sims gibi yapabilir oynu ama emlak felan girince oyun cidden güzel ve kapsamlı olucak. Özellikleride o kadar ağır değil oyunu çalıştırmak için gerekli olan özellikler. En azından benim pc çalıştırcak yani 
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

-
lightflarer
- Kullanıcı

xbox 360'da güzel oyun, tepe tepe oynatıyor kendini, storm of zehir'e de başladım, dışarıda olmadığım ya da ders çalışmadığım zamanlar oynuyorum, fena değildir zaten felaket olmasını beklemiyordum ama eski bioware oyunlarının tadı yok nwn2'deAegron wrote:Tamam lightflarer denerim. Buarada seninde Storm of Zehir i oynamanı cidden tavsiye ederim güzel. Fable ikide çıksadad artık oynasak. Oyunun incelemesini okuyanlar oyunun ne kadar kapsamlı olduğunu anlayabilir. Evlenmek, çocukk sahibi olmak, arkdaşına birşeyler ısmarlamak.. felan çocuk ev alma meseleleri Sims gibi yapabilir oynu ama emlak felan girince oyun cidden güzel ve kapsamlı olucak. Özellikleride o kadar ağır değil oyunu çalıştırmak için gerekli olan özellikler. En azından benim pc çalıştırcak yani
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
lightflarer
- Kullanıcı