Her meslekten 2-3 tane olabiliyormuş zaten o sorun değil. şu meslekler var; Ã?iftçi, değirmenci, oduncu, muhafız asker, han'da garson ya da bodyguard, marketçi, ahırcı(seyis), demirci, vali yardımcısı memur, kasaba bahçevanı, kasap, postacı kurye, çalgıcı ozan, rahip şifacı, öğretmen, falcı...
AlenthasLeasess wrote:Aslında ben mezarcı olmak istiyorum, mümkün müdür
Mümkün ama keşişler bakıyor mezarcılık işlerine; tapınakta keşiş olursan olur. Edmond da keşiş olacaktı ama küstü heralde gözükmedi ortalarda.
Hımm, yok keşiş almayayım. Hani şu filmlerdeki gibi bir mezarcı oynatmak isterdim, çocukların içeri girmeye çalışıp, mezarcıyı görünce çığlık atarak kaçtığı tiplerden Neyse ben biraz düşüneyim yazarım...
AlenthasLeasess wrote:Köyün delisi ya da köyün sarhoşu olabilir... :plotting:
Güzel, olabilir, yakışır. Seni ve Edmond'u barmen ve hancı yardımcısı olarak görmek de hoşumuza gider. Hancı pek ortalarda gözükmüyor; handa çok dedikodu ve muhabbet dönmesi lazım hâlbuki.
AlenthasLeasess wrote:Bilemiyorum, aslında çok iyi fikir ama dedikodudan da yapanlardan da nefret ederim Sanırım köyün delisi olacağım. Direkt başlayayım mı?
Karakterini hazırla, (üşeniyorsan ben hazırlarım yerine ama mırın kırın olmasın) Farop Karakterler bölümüne koyduktan sonra başlayabilirsin. Çok kısa süren bir işlem bütün bunlar. en fazla 5 dakka. Aslında ilham geldiyse hemen başla karakterini sonra da koyabilirsin.