Murwinduck wrote:eyvallah dwaxer.kısa günün karı
Farop Town .Herkes Katılabilir!..Yorumlar ve geyikler
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Hımm, yok keşiş almayayım. Hani şu filmlerdeki gibi bir mezarcı oynatmak isterdim, çocukların içeri girmeye çalışıp, mezarcıyı görünce çığlık atarak kaçtığı tiplerdendwaxer wrote:Mümkün ama keşişler bakıyor mezarcılık işlerine; tapınakta keşiş olursan olur. Edmond da keşiş olacaktı ama küstü heralde gözükmedi ortalarda.AlenthasLeasess wrote:Aslında ben mezarcı olmak istiyorum, mümkün müdür
AlenthasLeasess wrote:Bilemiyorum, aslında çok iyi fikir ama dedikodudan da yapanlardan da nefret ederimSanırım köyün delisi olacağım. Direkt başlayayım mı?
İlk sayfadaki, ilk mesajı inceledikten sonra:
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... sc&start=0
Karakterini hazırla, (üşeniyorsan ben hazırlarım yerine ama mırın kırın olmasın) Farop Karakterler bölümüne koyduktan sonra başlayabilirsin. Çok kısa süren bir işlem bütün bunlar.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

İyi ya cidden güzel bir görev bulmuşsun dwaxer cidden bu görevi başarırsam( ki çok zor olucak) zengin oldum demektir. 200 gp boru değil yani.
200gp=2000 sp ufff benim torunlarıma bile yeter dermişim
Cidden uzun sürücek gibi gözüküyor dwaxer. Ama cidden sağol biraz macera katmış oldun sıkıcı yaşantıma
200gp=2000 sp ufff benim torunlarıma bile yeter dermişim
Cidden uzun sürücek gibi gözüküyor dwaxer. Ama cidden sağol biraz macera katmış oldun sıkıcı yaşantıma
Thanks Mario but The princess is in another castle!!