Paragon Fight 4e .... Yeşil Devlerin Dehşeti

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Paragon Fight 4e .... Yeşil Devlerin Dehşeti

Post by dwaxer »

.
Yeşil Devlerin Dehşeti:

Bir kasabanın Lordundan yardım isteyen bir çağrı alırsınız ve hemen serüven çıkabilir umuduyla toparlanıp yola çıkarsınız. Kasabaya vardığınızda Lord sizinle görüşür ve başlarındaki musibeti anlatır:

Birkaç hafta önce etraftaki çiftlik evlerine saldırılmaya başlanmış ve insanlar, hayvanlar kaçırılmaya başlanmış. Görgü şahitlerine göre bunu yapanlar dev gibi (large) yeşil, korkunç görünümlü yaratıklarmış.

Image

Bu yaratıkların bıraktıkları ayak izlerini takip edip yuvalarını bulmak zor olmamış. Yakındaki dağda, dev gibi bir mağarada kalıyorlarmış. Ancak Lord’un askeri güçlerinin çoğu güneydeki savaşa, kralın hizmetine gönderildiğinden, bu devasa yamyam canavarlarla başetmeye cesaret edemiyorlar. Kasabanın Lordu 6 serüvenciye, “Troll” olduğu iddia edilen bu yeşil devleri yok ederlerse, 12000 altın parçası vermeyi vaadeder. Ayrıca kazanacakları itibar da cabasıdır.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Genç dövüşçü gülümser (Bu diyarda maalesef keşişler Boxer olarak da anılıyor), "Ben varım!"
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Olayı ciddi ciddi düşünür. İnsanların kaçırılması gözünü kör etmiştir."Bende varım! Pelor adına hepsinin kökünü kazıyıcam!" der Justine Dragonhearth. Macerasını tanrısına adamıştır.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Sayın Lordum" diye söze başlar sakin görünümlü elf. "Trollerin kaç tane olduğunu biliyor musunuz? Bildiğim kadarıyla baş etmesi güç yaratıklardır bunlar. Eğer trollerse tabii."
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Lord cevap verir: 4-5 tane olduğunu söylüyorlar. Yani ufak bir grup ama onları avlamaya giden 10 tane askerimden bir daha haber alınamadı. İnsanları yedikleri söyleniyor bu canavarların! Oh, korkunç, korkunç!.."

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Keşiş düşünceli bir şekilde:

"4-5 tane Troll..."

Dostlarına baktı.

"Ben varım, ama ne olur ne olmaz, bodozlama saldırmamalıyız.",

Bir çözüm bulmalıydılar.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Liero, "Lordum, kasabanızı ve insanlarını korumak görevimizdir. Kasabanıza tekrar huzur getireceğimizden hiç kuşkunuz olmasın." dedi.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Cüce Thoradin, toplanan savaşçıları izliyordu. Sakalını burkup konuşmaya katılır.
" Troller hah! "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Bodozlama?" diye düşündü Elrohir. Doğrusu bu arkadaşının garip tabirlerine alışamamıştı bir türlü.

"Lordum siz bize devlerin tahmini yerine kadar götürecek bir rehber verin gerisiniz biz hallederiz merak etmeyin."
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

" Moradin aşkına! Göründüğünüz kadar sertseniz ki, öyle görünüyorsunuz. "
Lorda döndü, " Endişe etmeye hiç gerek yok derim. Tanrım bizi koruyacaktır. "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

"Elrohir haklı lord bize rehber versinde artık gidelim" Ardından boynunu sağa sola çevirerek kütürdetir. Baltasını omzuna koyar.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Konuşulanları dinledi. Pelor'a içinde dua edip koca kılıcını okşadı. "Herkes troller hakkında bildiklerini söylemeli. Ortak noktalara göre hareket edip zayıf noktalarını bulmalıyız." dedi. Grubu tekrar gözden geçirirken gözleri ırkdaşına takıldı.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Troller hakkında fazla bilgim yok maalesef. İri olduklarını biliyorum, iri derken gerçekten iri dev boyutlarda. En akıllıcası teker teker avlamaya çalışmak. Gerçi sessiz gidebileceğimizi zannetmiyorum." Arkadaşlarının ağır zırhlarına gözü takıldı.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Haklı olabilirsin, teker teker avlamak lazım fakat bunu nasıl yapabiliriz? Aslında eğer bir yolunu bularak onları kendimize doğru çekebilirsek olabilir.Ama bunu nasıl yapacağız?"

Düşünceli bir şekilde diğerlerine baktı.

"Aslında biz burada 6 kişiyiz.Toplamda 5 Troll olduğunu varsayalım.Güçlü olan 4 kişi kendisine bir Troll alsa, diğer iki kişi kendisine bir Troll alsa, herkes Troll'leri geri geri çekse, böylece bir Troll'un bütün uzuvlarını kullanarak mekandaki herkese vurmasını engellemiş oluruz?"

Aslında saçmaydı ama düşünmeye değerdi.

-Freddie Mercury
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

"Çok düşünmeyin gidelim ve ezelim !!" Bu sözler ağızından, kusarcasına çıkmıştı. Bir anda ve düşünmeden... Kim bilir belkide aklında savaş sonrasının getirdiği zafer anı vardı. Elini yumruk yapıp uzun uzun sıktı.

Rhogar'ın sinirleri neredeyse cücelerinki gibiydi. Ã?abuk sinirlenirdi. Aynı saman alevi gibiydi. Bir anda parlayı verirdi. Her zaman kavga etmeye istekliydi. Küçükken bile yaşıtlarına göre iri ve kavgacıydı. Görünüşe göre bu özelliklerini hayatı boyunca hiç kaybetmemişti.