Korku Öyküleri Yarışması (kitapkokusu-frpworld-

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Benim de genel olarak dikkatimi çeken nokta şu oldu: Betimlemeler gerçekten güçlü. Cümleler kolay anlaşılabilmekle birlikte anlamlı. Ã?ykü türüne hakim yazarlar tarafından yazılmış öykülerin çoğunluğu. Ancak, ''korku edebiyatı''nın o ürküten havası yeterince sinmemiş öykülerin büyük çoğunluğuna. Daha ''korkutucu'' öyküler yazılmalıydı. Ama şunu da ekleyeyim, korktuğum öyküler de olmadı değil =)
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Vallahi mesela şu bekçi konulu öyküde henüz korkulacak bir şeyin olmadığı yerlerde bile atmosfer öyle bir yazılmış ki ben epey korkmuştum... Belki tek başına evde olduğum için....

Oğul konulu öykünün ilk sahnesi özellikle korkuttu, ancak sonra adamın korkusunun arkasındaki asıl nedeni, yani çocuk ve ağaçla ilgili olayları öğrenmeye başlayınca eh korku biraz azalıyor çünkü neyin ne olduğunu biliyoruz, en azından beklenmedik, şimdi ne olacak diye beklediğimiz anlar biraz daha azalıyor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
bulents
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by bulents »

Sinan bey, gönderdiğiniz kitap elime ulaştı. Teşekkür ederim. En çok da nazik notunuz için...
B. Sabırlı
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Biz teşekkür ediyoruz.

Frpworld'de de yazdıklarınızı paylaşırsanız bizi mutlu edersiniz =)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
bulents
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by bulents »

Efla wrote:Biz teşekkür ediyoruz.

Frpworld'de de yazdıklarınızı paylaşırsanız bizi mutlu edersiniz =)
Zevkle...
İlk gözağrımdan, İstila'dan başladım bile :)
Kitapgah'ta...
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=7976
Post Reply