1.The Elenium and The Tamuli(Knıght Sparhawk)-David Eddings
2.Wheel of Time-Robert Jordan
3.Lord of The Rings-J.R.R.Tolkien
En Etkileyici Kitap!
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

Son derece katılıyorum! Ã?mrümde okuduğum en mükemmel kitap! (Adımın Edmond olmasının sebebi) Hayatımı değiştiren TEK kitap.Lord_Feanor wrote:Monte Cristo - Alexandre Dumas
intikam soğuk yenen bir yemektir..![]()
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

geyiği dönmüştü önceden.. kitap hakkındaki duygularını da aynen paylaşıyorumEdmond wrote:Son derece katılıyorum! Ã?mrümde okuduğum en mükemmel kitap! (Adımın Edmond olmasının sebebi) Hayatımı değiştiren TEK kitap.Lord_Feanor wrote:Monte Cristo - Alexandre Dumas
intikam soğuk yenen bir yemektir..![]()
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Yüzüklerin Efendisi birçok insan gibi benim için de fantastik edebiyatın zirvesi. Dolayısıyla etkileyicilik olarak da.
H.P.Lovecraft - Charles Dexter Ward Olayı ise gerek dili, gerekse yarattığı tekinsiz atmosferle en çok etkilendiğim korku romanı olmuştur.
Patrick Süskind - Koku bugüne kadar okuduğum en etkileyici sona sahipti.
Bir örnek de bizden: Ahmet Hamdi Tanpınar - Saatleri Ayarlama Enstitüsü. Dilindeki müthiş ironi, canlı karakterleri vs. birçok edebi lezzeti dolayısıyla başucu kitabıdır benim için.
H.P.Lovecraft - Charles Dexter Ward Olayı ise gerek dili, gerekse yarattığı tekinsiz atmosferle en çok etkilendiğim korku romanı olmuştur.
Patrick Süskind - Koku bugüne kadar okuduğum en etkileyici sona sahipti.
Bir örnek de bizden: Ahmet Hamdi Tanpınar - Saatleri Ayarlama Enstitüsü. Dilindeki müthiş ironi, canlı karakterleri vs. birçok edebi lezzeti dolayısıyla başucu kitabıdır benim için.
- darkwizard
- Kullanıcı

kesinlikle en sevdiğim ve bıkmadan devamlı okuyabildiğim seri kara büyücü dizisidir
çok akıcı bir seri her gün bir kitabını bitirmiştim ne yazıkki sadece 6 kitaptan oluşuyor
onun dışında lotr,dl,fr... var ama bunları herkes biliyor ben duyulmamış ve güzel serileri tavsiye etmekten daha mutlu oluyorum Yeşil süvari adında bir dizinin ilk kitabını okudumm ve çok beğendim bunu da çok seviyorum ne yazık ki 2. ve 3. kitaplar henüz çevrilemedii daha çok bekliceksem orjinal almak zorunda kalıcam neyse....
çok akıcı bir seri her gün bir kitabını bitirmiştim ne yazıkki sadece 6 kitaptan oluşuyor
onun dışında lotr,dl,fr... var ama bunları herkes biliyor ben duyulmamış ve güzel serileri tavsiye etmekten daha mutlu oluyorum Yeşil süvari adında bir dizinin ilk kitabını okudumm ve çok beğendim bunu da çok seviyorum ne yazık ki 2. ve 3. kitaplar henüz çevrilemedii daha çok bekliceksem orjinal almak zorunda kalıcam neyse....