Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Evet bir tur. Kragash tur sonunda oynuyor o yüzden command büyüsü bu turda aktif oldu. Geçen tura bakarsan Viarfar'ın saldırı yaptığını görürsün.
Aa evet pardon; ben sanki geçen turda yattı hâlâ yerlerde debeleniyor gibi algılamışım onu. :mrgreen:

.....

Edmond hadi kalk da bitir şunun işini. Kargash şu anda benim bitişiğimde; avantaj kazanmak için çeşitli combat numaraları yapabilirsin. :mrgreen: ne olduğunu söylemiyorum metagame olmasın diye. :-P

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Bi dakka ya!.. :mrgreen: Ben orda büyü yapmışım ama silence bölgesindeydik değil mi? :roll: Devrimk bunu değiştirebilir miyim; eğer sesim çıkmıyor diye büyü yapamıyorsam; yine Benjamin'e wand ile healing ya da mace+1'imle Kargash'ın kafasına geçirmeceye dönebilir miyim? (Ses çıkmayınca anında uyanırım işi, başka aksiyon yapabilirim diye düşündüm; yazıktır hakkımız kaybolmasın :mrgreen: )

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:.
Bi dakka ya!.. :mrgreen: Ben orda büyü yapmışım ama silence bölgesindeydik değil mi? :roll: Devrimk bunu değiştirebilir miyim; eğer sesim çıkmıyor diye büyü yapamıyorsam; yine Benjamin'e wand ile healing ya da mace+1'imle Kargash'ın kafasına geçirmeceye dönebilir miyim? (Ses çıkmayınca anında uyanırım işi, başka aksiyon yapabilirim diye düşündüm; yazıktır hakkımız kaybolmasın :mrgreen: )

.
Doğru, değiştir hareketini.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Bir mace salladık ama vurabilir miyim bilmiyorum; bu sıralar çok kritik atıyorum, 20 gelebilir. :mrgreen:

Devrimk Kargash'ın dıştan görünen zırh durumu nedir acaba?

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:.
Bir mace salladık ama vurabilir miyim bilmiyorum; bu sıralar çok kritik atıyorum, 20 gelebilir. :mrgreen:

Devrimk Kargash'ın dıştan görünen zırh durumu nedir acaba?

.
Güzel tam senlik. (Mithral Fullplate)
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Güzel tam senlik. (Mithral Fullplate)
:mrgreen: Yok geçti artık; ben kapmışım Fullplate+1 of Nimbleness'i artık ne yapayım başkasını? (gerçi mithral da speed penaltısını yok eder tahminim :roll: )
Keşke vurmasaymışım; ama rage'e filan girmişti belki denk gelir.
Bu arada Kargash da voliyi vurmuş ha; mitraller filan; servet yapmış asabi yarı-ork. :-P

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Yattığım yerden kalksam,...1
Elimdeki asalardan biri ile ateş etsem,...2
yada bir büyü yapsam,...3
...Aoo yer miyim?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Darkgnome wrote:Yattığım yerden kalksam,...1
Elimdeki asalardan biri ile ateş etsem,...2
yada bir büyü yapsam,...3
...Aoo yer miyim?
1 Evet
2 Hayır
3 Defensive casting yaparsan yemezsin
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Eeeeh! Bu ne be!? Yeter ya. Delik deşik etti adam zırhımı. Kevgir peyirine döndüm. Zaten benim güzelim yapısalımı 2. turda kırdıklarından beri bunalım içindeyim. Birde yere düşene bir kere daha sen vur olayı, arabesk film havası kattı. Elimdeki wand de lanetlimidir nedir. NE zaman ateşlesem millet bana dönüyor. Cüceyi tutsanıza kardeşim!

Mitral full plate benlikte aslında. Mithral olunca hem hafifleyip hemde medium zırh haline geldiğinden benim giyebileceğim en iyi zırh haline geliyor. Üstümdeki zırh kadar ama +8 veriyor zırha ve dex bonusta +3'e kadar izin veriyor. Tam bana göre. Benim olabilir mi? Noooolur. :D

Tabw olmayabilir de. Oldukça değerli bir zırhmış. 10500 GP :-o . Yeneni kaldırdıktan sonra geriye pekte bir paramız kalmayacak zati. E birde ortak paraya borcum var. Üstüne daha kendime bir şeyler alacağım. Ooooo satalım satalım. :D

Devrimk bir sorum daha va
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Eeeeh! Bu ne be!? Yeter ya. Delik deşik etti adam zırhımı. Kevgir peyirine döndüm. Zaten benim güzelim yapısalımı 2. turda kırdıklarından beri bunalım içindeyim. Birde yere düşene bir kere daha sen vur olayı, arabesk film havası kattı. Elimdeki wand de lanetlimidir nedir. NE zaman ateşlesem millet bana dönüyor. Cüceyi tutsanıza kardeşim!

Mitral full plate benlikte aslında. Mithral olunca hem hafifleyip hemde medium zırh haline geldiğinden benim giyebileceğim en iyi zırh haline geliyor. Üstümdeki zırh kadar ama +8 veriyor zırha ve dex bonusta +3'e kadar izin veriyor. Tam bana göre. Benim olabilir mi? Noooolur. :D

Tabw olmayabilir de. Oldukça değerli bir zırhmış. 10500 GP :-o . Yeneni kaldırdıktan sonra geriye pekte bir paramız kalmayacak zati. E birde ortak paraya borcum var. Üstüne daha kendime bir şeyler alacağım. Ooooo satalım satalım. :D

Devrimk bir sorum daha var. Magical artisan (armor) alsam artık her yaptığım büyüleme %25 daha ucuza geldiğinden, zırhları satarken kara geçebilirim değil mi? Ona göre kendimi zırh veya silah yapımına adamayı düşünüyorum.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome güzel planlar kuruyorsun ama görünüşe göre işimiz bitmek üzere; Kragash arkadaş hepimizden sucuk yapıp, tekrar canlandırdığı babasıyla birlikte kahvaltılarda yerken bu olayları hatırlayıp hatırlayıp gülecekler sanırım. :-P Ben de 1 vuruşta ölecek durumdayım, sen de; tek umudumuz cüce savaşçı arkadaşımızın okkalı bir hamle yapması; hatta kritik vurursa x3 olur; anca öyle kurtuluruz. :mrgreen: Kurtulmamız mucize olmasa da durumumuz sallantıda yani; oldukça heyecanlı. :mrgreen:

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Elveda.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Mark wrote:Elveda.
Fantastik dünyada oynamanın en güzel yanı tekrar dirilebilmek.

Edmond sen level atla bu arada.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

devrimk wrote:
Mark wrote:Elveda.
Fantastik dünyada oynamanın en güzel yanı tekrar dirilebilmek.

Edmond sen level atla bu arada.
:) Evet, umutlarımı saklicam. Anahtarını devrimk'ya vericem.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Biri beni durdursun. Aklımı başıma getirsin. "Ã?nce en azından mitril zırhı alalım sonra gidelim" tarzı mantıklı bir söz söylesin. :( ( :-P )

Artık dersimi aldığıma göre bir dahaki çarpışmada en azından daha iyi desteklenmiş bir şekilde savaşacapız herhalde. Daha başından Viafgar'a "Orc bane weapon" yapsaydım Viafgar'ın vuruşları çokk daha fazla can yaktığından onu düşürmeden başkasına saldırmayı seçmeyeceklerdi. Viafgar ise karşısındakileri çok daha rahat yere devirecekti çünkü hem daha kuvvetli vuracak, hemde ona destek olanlar daha rahat olacaklardı.
Eskisi ka
Post Reply