Eeeeh! Bu ne be!? Yeter ya. Delik deşik etti adam zırhımı. Kevgir peyirine döndüm. Zaten benim güzelim yapısalımı 2. turda kırdıklarından beri bunalım içindeyim. Birde yere düşene bir kere
daha sen vur olayı, arabesk film havası kattı. Elimdeki wand de lanetlimidir nedir. NE zaman ateşlesem millet bana dönüyor. Cüceyi tutsanıza kardeşim!
Mitral full plate benlikte aslında. Mithral olunca hem hafifleyip hemde medium zırh haline geldiğinden benim giyebileceğim en iyi zırh haline geliyor. Üstümdeki zırh kadar ama +8 veriyor zırha ve dex bonusta +3'e kadar izin veriyor. Tam bana göre. Benim olabilir mi? Noooolur.
Tabw olmayabilir de. Oldukça değerli bir zırhmış. 10500 GP

. Yeneni kaldırdıktan sonra geriye pekte bir paramız kalmayacak zati. E birde ortak paraya borcum var. Üstüne daha kendime bir şeyler alacağım. Ooooo satalım satalım.
Devrimk bir sorum daha var. Magical artisan (armor) alsam artık her yaptığım büyüleme %25 daha ucuza geldiğinden, zırhları satarken kara geçebilirim değil mi? Ona göre kendimi zırh veya silah yapımına adamayı düşünüyorum.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka