Seruvenciler3,5 ............. Yorumlar, konusmalar

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Dwaxer iki kere yolladığım için özür dilerim, ilk mesajı yolladıktan sonra Debug Mode hatası geldi, ardından ben de geri deyip tekrar yollayacaktım, geri dediğimde altta benim mesajın gittiğini gördüm, ama Türkçe karakterler görünmemişti, ben de o yüzden yeniden attım, ama meğerse görünmüş :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Dwaxer iki kere yolladığım için özür dilerim, ilk mesajı yolladıktan sonra Debug Mode hatası geldi, ardından ben de geri deyip tekrar yollayacaktım, geri dediğimde altta benim mesajın gittiğini gördüm, ama Türkçe karakterler görünmemişti, ben de o yüzden yeniden attım, ama meğerse görünmüş :D
:mrgreen: Evet; aynısı bana da oldu; ben 4 kere yollamıştım. :-P

Edit: Ve hâlâ da oluyor. :roll: DEBUG MOD - error yazıp duruyor artık mesaj atınca?

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond; senin mesajını editlemek zorunda kaldım. Lider gibi taktik yapmışsın, güzel ama savaş alanında kimlerin olduğunun farkında değilsin? Oyunu takip etmiyorsun sanırım; Dellanor, Valin ve Eric'in sizden ayrıldıklarını bilmiyor musun; haritanın altına defalarca hangi oyuncuların resimde olduğunu da yazdım. :roll:

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Evet şimdi goblinler le savaş zamanı galiba evet taktiğimiz nedir bodozlama giriyormuyuz yoksa belli bir taktikimiz var mı??
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Tendrin-Mark; senin arabanın arkasına geçmeni yapmamışım; ama zaten tavşanı çantaya kaçamayacak şekilde yerleştirmen ve üstüne bir de büyü yapman aslında 1 tura sığmayacak şeyler. (Ã?rneğin benim oynadığım oyunda: çantanı sırtından indirip açmak ve en üstteki eşyayı almak, tekrar çantayı kapatmak ve sırtına asmak full-round action!) Neyse biz o kadar sık boğaz etmiyoruz sizi. :mrgreen: Ama yine de aksiyonlarınızı tasarlarken, kafanızda, "6 saniye civarında yapabilir miyim bütün bunları?" diye düşünmeye çalışın. Ayrıca sırt çantalarınızı da öyle "first person shooter" oyunlarındaki gibi şipşak kullanılan bir malzeme sanmayın. Ã?yle kolay değil; -hele de ellerin doluysa!- çantayı çıkar, kapağını aç, yerleştir, kapağını kapa, tekrar sırtına as... :-P

.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Aegron wrote:Evet şimdi goblinler le savaş zamanı galiba evet taktiğimiz nedir bodozlama giriyormuyuz yoksa belli bir taktikimiz var mı??
Ben ok ve büyülerle geriden destek sağlarım. İlk önce geride kalan büyücüyü hedef almayı düşünüyorum.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Ok diğerleri de belirtsi ona göre yazalım o zaman....
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Gerçi mark yaptı yapacagını baka kimi sürecek öne?? :D
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Liero bi beklesenye ya Tendrin bişey konuşuyordu bakalım ne dicekler ona göre dalarız olmassa?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

liero wrote:
Aegron wrote:Evet şimdi goblinler le savaş zamanı galiba evet taktiğimiz nedir bodozlama giriyormuyuz yoksa belli bir taktikimiz var mı??

Ben ok ve büyülerle geriden destek sağlarım. İlk önce geride kalan büyücüyü hedef almayı düşünüyorum.
Evet Liero; ben de sana ok attıracam sanki! :mrgreen:
Aegron wrote:Liero bi beklesenye ya Tendrin bişey konuşuyordu bakalım ne dicekler ona göre dalarız olmassa?

Yok Aegron’cuğum goblinler onun dilini anlamadı; zaten anlasalardı bile teke tek niye savaşsınlar; enayiler mi? (small goblin sizin gibi irilerle teke tek savaşıcak öyle mi! :-P) :mrgreen: Bunların arasında paladin yok; caotic evil hepsi de!

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

O zaman ben dalıyom bunlara haydi bismillah???
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Dwaxer Eric'i hala yaşatıyor musun ?

Keep her alive !! Bro !! keep her alive !!

Geleceğim inş. yakında :???:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Starfell wrote:Dwaxer Eric'i hala yaşatıyor musun ? Keep her alive !! Bro !! keep her alive !! Geleceğim inş. yakında :???:
Eric yaşıyor ama gruptan ayrılmıştı. Yine de pat diye ortaya çıkıp, "sizleri bırakamadım arkadaşlar!" diyebilir ve gruba tekrar katılabilir.
Bu arada " rogue aranıyor" iş ilanı verdik ama kimse başvurmadı. :-P :mrgreen:

.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Aegron wrote:Liero bi beklesenye ya Tendrin bişey konuşuyordu bakalım ne dicekler ona göre dalarız olmassa?
sayıca üstünken hiç bir goblin grubu teke tek dövüşü seçmez diye düşündüm.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Ben bu oyundan çok zevk alıyorum :D
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Post Reply