Seruvenciler3,5 ............. Yorumlar, konusmalar
Dwaxer iki kere yolladığım için özür dilerim, ilk mesajı yolladıktan sonra Debug Mode hatası geldi, ardından ben de geri deyip tekrar yollayacaktım, geri dediğimde altta benim mesajın gittiğini gördüm, ama Türkçe karakterler görünmemişti, ben de o yüzden yeniden attım, ama meğerse görünmüş 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Edmond wrote:Dwaxer iki kere yolladığım için özür dilerim, ilk mesajı yolladıktan sonra Debug Mode hatası geldi, ardından ben de geri deyip tekrar yollayacaktım, geri dediğimde altta benim mesajın gittiğini gördüm, ama Türkçe karakterler görünmemişti, ben de o yüzden yeniden attım, ama meğerse görünmüş
Edit: Ve hâlâ da oluyor.
.
.
Edmond; senin mesajını editlemek zorunda kaldım. Lider gibi taktik yapmışsın, güzel ama savaş alanında kimlerin olduğunun farkında değilsin? Oyunu takip etmiyorsun sanırım; Dellanor, Valin ve Eric'in sizden ayrıldıklarını bilmiyor musun; haritanın altına defalarca hangi oyuncuların resimde olduğunu da yazdım.
.
Edmond; senin mesajını editlemek zorunda kaldım. Lider gibi taktik yapmışsın, güzel ama savaş alanında kimlerin olduğunun farkında değilsin? Oyunu takip etmiyorsun sanırım; Dellanor, Valin ve Eric'in sizden ayrıldıklarını bilmiyor musun; haritanın altına defalarca hangi oyuncuların resimde olduğunu da yazdım.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

.
Tendrin-Mark; senin arabanın arkasına geçmeni yapmamışım; ama zaten tavşanı çantaya kaçamayacak şekilde yerleştirmen ve üstüne bir de büyü yapman aslında 1 tura sığmayacak şeyler. (Ã?rneğin benim oynadığım oyunda: çantanı sırtından indirip açmak ve en üstteki eşyayı almak, tekrar çantayı kapatmak ve sırtına asmak full-round action!) Neyse biz o kadar sık boğaz etmiyoruz sizi.
Ama yine de aksiyonlarınızı tasarlarken, kafanızda, "6 saniye civarında yapabilir miyim bütün bunları?" diye düşünmeye çalışın. Ayrıca sırt çantalarınızı da öyle "first person shooter" oyunlarındaki gibi şipşak kullanılan bir malzeme sanmayın. Ã?yle kolay değil; -hele de ellerin doluysa!- çantayı çıkar, kapağını aç, yerleştir, kapağını kapa, tekrar sırtına as...
.
Tendrin-Mark; senin arabanın arkasına geçmeni yapmamışım; ama zaten tavşanı çantaya kaçamayacak şekilde yerleştirmen ve üstüne bir de büyü yapman aslında 1 tura sığmayacak şeyler. (Ã?rneğin benim oynadığım oyunda: çantanı sırtından indirip açmak ve en üstteki eşyayı almak, tekrar çantayı kapatmak ve sırtına asmak full-round action!) Neyse biz o kadar sık boğaz etmiyoruz sizi.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Evet Liero; ben de sana ok attıracam sanki!liero wrote:Aegron wrote:Evet şimdi goblinler le savaş zamanı galiba evet taktiğimiz nedir bodozlama giriyormuyuz yoksa belli bir taktikimiz var mı??
Ben ok ve büyülerle geriden destek sağlarım. İlk önce geride kalan büyücüyü hedef almayı düşünüyorum.
Aegron wrote:Liero bi beklesenye ya Tendrin bişey konuşuyordu bakalım ne dicekler ona göre dalarız olmassa?
Yok Aegron’cuğum goblinler onun dilini anlamadı; zaten anlasalardı bile teke tek niye savaşsınlar; enayiler mi? (small goblin sizin gibi irilerle teke tek savaşıcak öyle mi!
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Eric yaşıyor ama gruptan ayrılmıştı. Yine de pat diye ortaya çıkıp, "sizleri bırakamadım arkadaşlar!" diyebilir ve gruba tekrar katılabilir.Starfell wrote:Dwaxer Eric'i hala yaşatıyor musun ? Keep her alive !! Bro !! keep her alive !! Geleceğim inş. yakında
Bu arada " rogue aranıyor" iş ilanı verdik ama kimse başvurmadı.
.