Majere Kardeşler

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Post Reply
yerdemli
Kullanıcı
Kullanıcı

Majere Kardeşler

Post by yerdemli »

Ejderha Mızrağı'nın en ünlü kardeşleri Raistlin ve Caramon Majere'in diğer bir macerasını ele alan Majere Kardeşler, Laika yayınlarından çıktı. :D
Greyspirit
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Greyspirit »

Laika sanırım Arkabahçe'yi(Ankira'da olabilir) satın aldı. Ravenloft dahil tüm serileri tekrar çıkarıyorlar yeni kapakları ile.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Laika'yı yeni duydum dicem ama korkuyorum. Sağlam mı bari adamlar. Arkabahçe gibi uff olmasın onlarada üzülürüm walla :roll:
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Gerçekten işlerini iyi yapıyorlar. Sağlamlar diyebilirim iç rahatlığıyla. Yarım kalan serilerinde çevirilerine başlandı bildiğim kadarıyla. Yaza doğru Ã?rümcek Kraliçe'nin Savaşı 3. kitap ile devam edecek mesela, kısa süre sonra 4. kitap... Orc King'te çıkıyor yaza doğru. Ara sıra web sayfasına girmenizi öneririm. Kendilerine şükran duyuyorum şahsen böyle bir yayınevi oldukları için.
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

şu anda bakırköy deki, 'Beyaz Adam'da laika ve arkabahçe yayınları %30 indirimli. Ama internette %40 indirim var -idefix'de. Duyurmak istedim.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

Lugtarias wrote:Gerçekten işlerini iyi yapıyorlar. Sağlamlar diyebilirim iç rahatlığıyla. Yarım kalan serilerinde çevirilerine başlandı bildiğim kadarıyla. Yaza doğru Ã?rümcek Kraliçe'nin Savaşı 3. kitap ile devam edecek mesela, kısa süre sonra 4. kitap... Orc King'te çıkıyor yaza doğru. Ara sıra web sayfasına girmenizi öneririm. Kendilerine şükran duyuyorum şahsen böyle bir yayınevi oldukları için.
evet en çok o iki kitabı okumak istiyorum. ingilizce olarak okudum ama türkçe olunca sonuç olarak ana dilim yani daha bir zevkli oluyor okuması. Aslında bir de World of Darkness serisine başlasalar keşke ama sanırsam kültür bakanlığından yasaklı o seri?
Greyspirit
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Greyspirit »

lightflarer wrote:
Lugtarias wrote:Gerçekten işlerini iyi yapıyorlar. Sağlamlar diyebilirim iç rahatlığıyla. Yarım kalan serilerinde çevirilerine başlandı bildiğim kadarıyla. Yaza doğru Ã?rümcek Kraliçe'nin Savaşı 3. kitap ile devam edecek mesela, kısa süre sonra 4. kitap... Orc King'te çıkıyor yaza doğru. Ara sıra web sayfasına girmenizi öneririm. Kendilerine şükran duyuyorum şahsen böyle bir yayınevi oldukları için.
evet en çok o iki kitabı okumak istiyorum. ingilizce olarak okudum ama türkçe olunca sonuç olarak ana dilim yani daha bir zevkli oluyor okuması. Aslında bir de World of Darkness serisine başlasalar keşke ama sanırsam kültür bakanlığından yasaklı o seri?

yasaklı mı nasıl yani? :-o :-o
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Greyspirit wrote:
lightflarer wrote:

Ben de ilk kez duydum yasağı, ama doğru olabilir, benzeri bir şeyi daha önce Agora'da tartışmıştık, ama bu muydu hatırlamıyorum.Sanırım şu FRP oynayan kızın intihar etmesinden sonra olmuştu.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
darkwizard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkwizard »

Ejderha Mızrağı ndan sadece ilk 7 kitabı okudum.Majere Kardeşler i okurken çok kopukluk olur mu acaba yaa
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

Edmond wrote:
Greyspirit wrote:
lightflarer wrote:

Ben de ilk kez duydum yasağı, ama doğru olabilir, benzeri bir şeyi daha önce Agora'da tartışmıştık, ama bu muydu hatırlamıyorum.Sanırım şu FRP oynayan kızın intihar etmesinden sonra olmuştu.
satanist öğeler içermesinden dolayı yasaklanmıştı. İşte Kabil'in ilk katil olması, içinde İncil ve diğer kutsal kitapların Camarilla ve Anarchs tarafından reddedilmesi ve küfür niteliğinde sözler kullanılması, kıyamet senaryosu falan onlardan dolayı.. Biliyorsunuz T.C. Kültür Bakanlığını sonuçta, boş işlerin adamları orada toplanıyor. Ateist veya diğer inançların karşıtı şeylerin hepsi onay alıyor Bakanlıktan ama bunlar alamıyor işte. Ravenloft'u da bir ara yasaklamayı düşünmüşlerdi de sanırım işin arkasında White Wolf gibi daha düşük bütçeli bir grup yerine koskoca bir firma olan Wizards of the Coast'u bulunca vazgeçtiler. Tabii ciddi bir rüşvette dönmüş olabilir bilemiyeceğim.
Post Reply