Majere Kardeşler
Majere Kardeşler
Ejderha Mızrağı'nın en ünlü kardeşleri Raistlin ve Caramon Majere'in diğer bir macerasını ele alan Majere Kardeşler, Laika yayınlarından çıktı. 
-
Greyspirit
- Kullanıcı

Gerçekten işlerini iyi yapıyorlar. Sağlamlar diyebilirim iç rahatlığıyla. Yarım kalan serilerinde çevirilerine başlandı bildiğim kadarıyla. Yaza doğru Ã?rümcek Kraliçe'nin Savaşı 3. kitap ile devam edecek mesela, kısa süre sonra 4. kitap... Orc King'te çıkıyor yaza doğru. Ara sıra web sayfasına girmenizi öneririm. Kendilerine şükran duyuyorum şahsen böyle bir yayınevi oldukları için.
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
-
lightflarer
- Kullanıcı

evet en çok o iki kitabı okumak istiyorum. ingilizce olarak okudum ama türkçe olunca sonuç olarak ana dilim yani daha bir zevkli oluyor okuması. Aslında bir de World of Darkness serisine başlasalar keşke ama sanırsam kültür bakanlığından yasaklı o seri?Lugtarias wrote:Gerçekten işlerini iyi yapıyorlar. Sağlamlar diyebilirim iç rahatlığıyla. Yarım kalan serilerinde çevirilerine başlandı bildiğim kadarıyla. Yaza doğru Ã?rümcek Kraliçe'nin Savaşı 3. kitap ile devam edecek mesela, kısa süre sonra 4. kitap... Orc King'te çıkıyor yaza doğru. Ara sıra web sayfasına girmenizi öneririm. Kendilerine şükran duyuyorum şahsen böyle bir yayınevi oldukları için.
-
Greyspirit
- Kullanıcı

lightflarer wrote:evet en çok o iki kitabı okumak istiyorum. ingilizce olarak okudum ama türkçe olunca sonuç olarak ana dilim yani daha bir zevkli oluyor okuması. Aslında bir de World of Darkness serisine başlasalar keşke ama sanırsam kültür bakanlığından yasaklı o seri?Lugtarias wrote:Gerçekten işlerini iyi yapıyorlar. Sağlamlar diyebilirim iç rahatlığıyla. Yarım kalan serilerinde çevirilerine başlandı bildiğim kadarıyla. Yaza doğru Ã?rümcek Kraliçe'nin Savaşı 3. kitap ile devam edecek mesela, kısa süre sonra 4. kitap... Orc King'te çıkıyor yaza doğru. Ara sıra web sayfasına girmenizi öneririm. Kendilerine şükran duyuyorum şahsen böyle bir yayınevi oldukları için.
yasaklı mı nasıl yani?
Ben de ilk kez duydum yasağı, ama doğru olabilir, benzeri bir şeyi daha önce Agora'da tartışmıştık, ama bu muydu hatırlamıyorum.Sanırım şu FRP oynayan kızın intihar etmesinden sonra olmuştu.Greyspirit wrote:lightflarer wrote:evet en çok o iki kitabı okumak istiyorum. ingilizce olarak okudum ama türkçe olunca sonuç olarak ana dilim yani daha bir zevkli oluyor okuması. Aslında bir de World of Darkness serisine başlasalar keşke ama sanırsam kültür bakanlığından yasaklı o seri?Lugtarias wrote:Gerçekten işlerini iyi yapıyorlar. Sağlamlar diyebilirim iç rahatlığıyla. Yarım kalan serilerinde çevirilerine başlandı bildiğim kadarıyla. Yaza doğru Ã?rümcek Kraliçe'nin Savaşı 3. kitap ile devam edecek mesela, kısa süre sonra 4. kitap... Orc King'te çıkıyor yaza doğru. Ara sıra web sayfasına girmenizi öneririm. Kendilerine şükran duyuyorum şahsen böyle bir yayınevi oldukları için.
yasaklı mı nasıl yani?![]()
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
- darkwizard
- Kullanıcı

-
lightflarer
- Kullanıcı

satanist öğeler içermesinden dolayı yasaklanmıştı. İşte Kabil'in ilk katil olması, içinde İncil ve diğer kutsal kitapların Camarilla ve Anarchs tarafından reddedilmesi ve küfür niteliğinde sözler kullanılması, kıyamet senaryosu falan onlardan dolayı.. Biliyorsunuz T.C. Kültür Bakanlığını sonuçta, boş işlerin adamları orada toplanıyor. Ateist veya diğer inançların karşıtı şeylerin hepsi onay alıyor Bakanlıktan ama bunlar alamıyor işte. Ravenloft'u da bir ara yasaklamayı düşünmüşlerdi de sanırım işin arkasında White Wolf gibi daha düşük bütçeli bir grup yerine koskoca bir firma olan Wizards of the Coast'u bulunca vazgeçtiler. Tabii ciddi bir rüşvette dönmüş olabilir bilemiyeceğim.Edmond wrote:Ben de ilk kez duydum yasağı, ama doğru olabilir, benzeri bir şeyi daha önce Agora'da tartışmıştık, ama bu muydu hatırlamıyorum.Sanırım şu FRP oynayan kızın intihar etmesinden sonra olmuştu.Greyspirit wrote:lightflarer wrote:evet en çok o iki kitabı okumak istiyorum. ingilizce olarak okudum ama türkçe olunca sonuç olarak ana dilim yani daha bir zevkli oluyor okuması. Aslında bir de World of Darkness serisine başlasalar keşke ama sanırsam kültür bakanlığından yasaklı o seri?Lugtarias wrote:Gerçekten işlerini iyi yapıyorlar. Sağlamlar diyebilirim iç rahatlığıyla. Yarım kalan serilerinde çevirilerine başlandı bildiğim kadarıyla. Yaza doğru Ã?rümcek Kraliçe'nin Savaşı 3. kitap ile devam edecek mesela, kısa süre sonra 4. kitap... Orc King'te çıkıyor yaza doğru. Ara sıra web sayfasına girmenizi öneririm. Kendilerine şükran duyuyorum şahsen böyle bir yayınevi oldukları için.
yasaklı mı nasıl yani?![]()