İkizler, şeytan'ın insanların arasına yolladığı karanlık varlıklar. Kendilerini uzun bir süre kimliklerini bilmeden insan olarak tanımış ikizlerin şeytan'ın planına uygun bir şekilde hareket etmesini isteyen bir tarikat var.
Tarikat, ikizlerin kanından sıradan insanlara sıradışı yetenekler kazandıran bir protein elde ediyor ve tarikat içinde güven kazanmış insanlar sadece kandan kullanma hakkı kazanıyor.
Ortak öyküde tarikat için çalışan insanların yaşadıklarını anlatacağız. Herkes kendi karakterinin geçmişini, tarikat için neden çalıştığını ve en önemlisi kan sayesinde kazandığı gücün e olduğunu öykü içinde kendi belirleyecek.
Ana öykülere pek bulaşmayacak, çünkü herkesten benim yazdığım öyküleri okumasını isteyemem. Katılmak isteyen kişiler olayı bir heroes gözüyle de bakabilirler. Ama sadece tek bir yetenek seçme hakları oalcak, sonradan öykü içinde değiştiremezsiniz. Telekinezi, telepati, alev oluşturma gibi güçleri de seçebilirsiniz veya kendinizin kafanızdan oluşturduğu özgün bir güç de olabilir.
şimdi katılmak isteyenleri bir belirleyelim. İki kişi bile olsak da ben bir ortak öykü başlatamk istiyorum sitede. Bu aynı zamanda asıl aklımda bir ortak öykü için deneme çalışması niteliğinde olacak, bilginize. Kendi bildiğim evren olduğu için kendi karakterleriniz dışındaki olaylara müdahele edemezsiniz, öykünün gidişatını belirleyen kişi ben olacağım. Sizin karakterlerin düşüncelerini, hareketlerini ben belirmeyeceğim, o size bağlı olacak. Ama karşılaşacakları zorlukları ve durumlaru ben ayarlayacağım.
Aklınıza gelen, karakterinizin sahip olmasını istediğiniz gücü yazarsanız sevinirim. X-Men filmlerinden hoşunuza giden en cool güç hangisi size göre ya da sahip olmak istediğiniz sıradışı yetenek ne ona göre düşünün...