bunu benim dışında diğer arkadaşlar yapabilir, başlarına kendi karakterlerinin isimlerini koyabilirler. Ben genel olarak ana kurguyu da ilerleten öykü anlatıcısı pozisyonunda olduğumdan bunu yapmam pek mantıklı olmaz da...
Ben girmeyi çok istiyorum ama bu bir hafta bir kendime çeki düzen de vermem gerekiyor. Türkiyedeki son haftam sayılır bir de bu hafta.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble wrote:Ben girmeyi çok istiyorum ama bu bir hafta bir kendime çeki düzen de vermem gerekiyor. Türkiyedeki son haftam sayılır bir de bu hafta.
Sen de Efla gibi konuk karakter olabilirsin hatta muhteşem olur. Oluyor ya hani ünlü kişiler dizilerin bazı bölümlerinde konuk oyuncu olur eğer çok tutulan bir karakter olursa da arada bir yine ortaya çıkar...
Clicks zaten doğal olması daha güzel oluyor, ben birinize vermeniz gereken yanıt bu deseydim çok yapay olurdu. Doğallıktan yanayım ben...
Efla wrote:Arkadaşlar site içi rplerde (en azından ben) yazılı kolaylaştırmak için şöyle bir uygulama yapardık.
Herkes yazacağı mesajdan önce karakterinin ismini de yazardı mesela ben
*Efla*
blablabalbalaalaaa
Ortak öyülere de uygulasak okuması daha kolay olur mu?
Ya ben aslında bir şey deniyorum. şimdi karakterim kimsenin ismini aklında tutabilecek mi tutamayacak mı diye. Onun gerçekçi olabilmesi için benim aklımda tutmam lazım şu anda aklımda sadece Selim ismi var o da catboyun karakteri miydi, yoksa başkasının mıydı, hatta öyle bir karakter var mıydı hatırlamıyorum bile. Düşündüm de catboyunki Gökhandı doğru... Neyse işte, buradaki amaç onların isimlerini hatırlamadığım zaman farklı isimlerle, hatta lakaplarla çağırmak. Gözlemlerime göre genellikle ordularda kişiler birbirine lakap takarlar. O yüzden herkesin lakabı olması iyi bir fikir gibi geldi bana.
catboy wrote:tebrik ederim Clicks, beklediğim yanıtı sen verdin. Beni çok şaşırttın gerçekten de, çok akıllı bir hamleydi...
Amacım felsefe yapmaktı ama neyse :evillaugh:
Clicks ortak öyküye yazarken biraz daha özen göstersen, karakterin biraz detaysız duruyor diğerlerinin yanında. Bilerek daha doğru düzgün olay yok ki karakterinizi tanıtmak için fırsatınız olsun. Geçmişi, ailesi, karakteri hakkında daha fazla bilgi öğrensek fena olmazdı...
Ya abi mantıken karakterimin size içini dökmesi gerekmiyoki hatta şuan kendini haklı olarak akıllı görüyo Tanışmadıkça benle muhabbeti unutun. Soruya cevapla karşılık veririm sadece. Karakteri böyle alenthas'a 837643893 kere söyledim ama şimdi ortak olarakta söyleyim. (Samimi olduğu kişilerle matrak konuşur ayrıca.) Ben sessiz kalma hakkımı kullanmak istiyorum baskı yapmayın
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein