Power play tabanlı eğlencesine oyun
.
Ben şunu anlayamadım Darkgnome: Kulenin içindeyiz ama girdiğimiz salonun duvarları yıkılmış ama içerisi zifiri karanlık. Yer altında mıyız yoksa kule dediğine göre yer üstünde miyiz; eğer yer üstündeysek duvarlar yıkılmışsa dışarıyı görüyor muyuz? (gece bile olsa görünmesi lazım, üstelik hava daha temiz olurdu)
.
Ben şunu anlayamadım Darkgnome: Kulenin içindeyiz ama girdiğimiz salonun duvarları yıkılmış ama içerisi zifiri karanlık. Yer altında mıyız yoksa kule dediğine göre yer üstünde miyiz; eğer yer üstündeysek duvarlar yıkılmışsa dışarıyı görüyor muyuz? (gece bile olsa görünmesi lazım, üstelik hava daha temiz olurdu)
.
Yer altı şehrindeki bir kule bu yer Dwaxer.Zifiri karanlık değil çok az ışık var çünkü cüce şehri Daylight ışıklarıyla aydınlatılıyordu. Buraya da oradan ışık geliyor.
(Salladım ama doğru olabilr
)
(Salladım ama doğru olabilr
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Yerin altına kim kule inşaa eder, hem de salonu futbol sahası kadar!Edmond wrote:Yer altı şehrindeki bir kule bu yer Dwaxer.Zifiri karanlık değil çok az ışık var çünkü cüce şehri Daylight ışıklarıyla aydınlatılıyordu. Buraya da oradan ışık geliyor.
(Salladım ama doğru olabilr)
.
Bu yapıya sizin koyabildiğiniz isim kule oluyor. Yer altında dev bir mağarada zeminden başlayan ve karanlık sebebiyle sonunu göremediğiniz bir yere kadar devam eden silindirik bir yapı düşünün. Boyutu çok büyük ama cüceler duvarlarını kırmaktansa altından tünel açmayı tercih etmişler.
İçinde duvarlar yıkılmış ve diğer odalara geçişler gözüküyor. Kule içindeki diğer odaları görebiliyorsunuz ama dışarısı ile aranızda hala duvarlar var. Bu sebeple içeriye giren ışık sadece geçitten geliyor. İki taraftaki odaların duvarları hala yıkılmamış. Kapısna kadar sağlam. İçerideki bir şey bunları korumuş olabilir ya da belli bir etki sadece diğer iki duvarı vurmuşta olabilir.
Duvarları yıkılmışların ise ilerisi gözükmüyor. İlerisi sadece zifiri karanlık ve bunun sebebi ne düşük ışık görüşünün ne de karanlık görüşünün yeterli olmaması.
İçinde duvarlar yıkılmış ve diğer odalara geçişler gözüküyor. Kule içindeki diğer odaları görebiliyorsunuz ama dışarısı ile aranızda hala duvarlar var. Bu sebeple içeriye giren ışık sadece geçitten geliyor. İki taraftaki odaların duvarları hala yıkılmamış. Kapısna kadar sağlam. İçerideki bir şey bunları korumuş olabilir ya da belli bir etki sadece diğer iki duvarı vurmuşta olabilir.
Duvarları yıkılmışların ise ilerisi gözükmüyor. İlerisi sadece zifiri karanlık ve bunun sebebi ne düşük ışık görüşünün ne de karanlık görüşünün yeterli olmaması.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Birinin bileğini kestiğinizi ve kanın yere aktığını düşünün. Orada işte bir kan lekesi oluşur. Sizin gördüğünüz kan lekesi de işte bu.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Drakgnome'un dediği gibi ileriki seviyelerde knowledge local'e vermediğiniz için çekiceksiniz (ya da öyle bir şeydi) demesinden ötürü almıştım. Ben onunla mekanları akılda tutulabileceğini biliyorum. Yanlışsam darkgnome'da yanlış :schemes: (azıcık powerplay yaptım, oyunla alakası olsun diye
)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
İşte kanıt!dwaxer wrote:.
Clicsk knowledge local'in ne alakası varKnowledge dungeneering vs olsa hadi neyse
.
Darkgnome wrote: (Knowledge local!a bir sonraki seviyelerinde vermeyenler bu yolları unutacaklar ona göre)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
CLiCKs wrote:İşte kanıt!dwaxer wrote:.
Clicsk knowledge local'in ne alakası varKnowledge dungeneering vs olsa hadi neyse
.
Darkgnome wrote: (Knowledge local!a bir sonraki seviyelerinde vermeyenler bu yolları unutacaklar ona göre)
.