Power play tabanlı eğlencesine oyun

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ben şunu anlayamadım Darkgnome: Kulenin içindeyiz ama girdiğimiz salonun duvarları yıkılmış ama içerisi zifiri karanlık. Yer altında mıyız yoksa kule dediğine göre yer üstünde miyiz; eğer yer üstündeysek duvarlar yıkılmışsa dışarıyı görüyor muyuz? (gece bile olsa görünmesi lazım, üstelik hava daha temiz olurdu)

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yer altı şehrindeki bir kule bu yer Dwaxer.Zifiri karanlık değil çok az ışık var çünkü cüce şehri Daylight ışıklarıyla aydınlatılıyordu. Buraya da oradan ışık geliyor.

(Salladım ama doğru olabilr :D )
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Yer altı şehrindeki bir kule bu yer Dwaxer.Zifiri karanlık değil çok az ışık var çünkü cüce şehri Daylight ışıklarıyla aydınlatılıyordu. Buraya da oradan ışık geliyor.

(Salladım ama doğru olabilr :D )
Yerin altına kim kule inşaa eder, hem de salonu futbol sahası kadar! :-P Gerçi Dritzz'in çizgi romanında vardı yer altında adamantin kule; evet o9labilir ama oldukça derinde olmamız gerek.

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bu yapıya sizin koyabildiğiniz isim kule oluyor. Yer altında dev bir mağarada zeminden başlayan ve karanlık sebebiyle sonunu göremediğiniz bir yere kadar devam eden silindirik bir yapı düşünün. Boyutu çok büyük ama cüceler duvarlarını kırmaktansa altından tünel açmayı tercih etmişler.

İçinde duvarlar yıkılmış ve diğer odalara geçişler gözüküyor. Kule içindeki diğer odaları görebiliyorsunuz ama dışarısı ile aranızda hala duvarlar var. Bu sebeple içeriye giren ışık sadece geçitten geliyor. İki taraftaki odaların duvarları hala yıkılmamış. Kapısna kadar sağlam. İçerideki bir şey bunları korumuş olabilir ya da belli bir etki sadece diğer iki duvarı vurmuşta olabilir.

Duvarları yıkılmışların ise ilerisi gözükmüyor. İlerisi sadece zifiri karanlık ve bunun sebebi ne düşük ışık görüşünün ne de karanlık görüşünün yeterli olmaması.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Image

Baldur's Gate 2 oyununda yeraltındaki şehirde kuleler, binalar mevcuttu.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Bela nerede şimdi? Anlayamadım o konuyu.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:.
Thorkil:
"Search:17 Bela dostum; ne gördüğünü bizle de paylaşsan!"
"Yarasa 10 etrafımda uydu pozisyonu al, her türlü sense'e ihtiyacım var!"

.
Dwaxer ben sizi göremiyorum şu an, siz beni görebiliyor musunuz o kısım biraz muallak.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bela geri döndü ve yine ilk başladığı noktada. Biribirinizi görebiliyorsunuz.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ayna kan lekesi filan nedir yahu, entel film gibi; ne gördüğümü tam olarak alabilir miyim sevgili DM?

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Clicsk knowledge local'in ne alakası var :D Knowledge dungeneering vs olsa hadi neyse

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Birinin bileğini kestiğinizi ve kanın yere aktığını düşünün. Orada işte bir kan lekesi oluşur. Sizin gördüğünüz kan lekesi de işte bu.
Eskisi ka
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Drakgnome'un dediği gibi ileriki seviyelerde knowledge local'e vermediğiniz için çekiceksiniz (ya da öyle bir şeydi) demesinden ötürü almıştım. Ben onunla mekanları akılda tutulabileceğini biliyorum. Yanlışsam darkgnome'da yanlış :schemes: (azıcık powerplay yaptım, oyunla alakası olsun diye :-P )
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Clicsk knowledge local'in ne alakası var :D Knowledge dungeneering vs olsa hadi neyse

.
İşte kanıt! :mrgreen:
Darkgnome wrote: (Knowledge local!a bir sonraki seviyelerinde vermeyenler bu yolları unutacaklar ona göre :D )
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

CLiCKs wrote:
.
İşte kanıt! :mrgreen:
Darkgnome wrote: (Knowledge local!a bir sonraki seviyelerinde vermeyenler bu yolları unutacaklar ona göre :D )
:D :D Peki o zaman DM diyorsa itiraz edemem; ben "local"i şehir, kasaba gibi yaşanan yerler filan, sadece belli yerlere özgü bilgi zannediyordum. Yer altında dolaşıyorsan aslında en garantilisi geçtiğin yolların haritasını çizmektir.

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Darkgnome iki ipucu (spoiler) verince bozukluk oluyor yazıda, editten girdim okudum.

şimdi burada başkasını göremiyorum değil mi?
Post Reply