Benim favori dizilerimden hangisi sizin de favoriniz?

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

catboy wrote:
Darktimes wrote:Hani prison break ? :-o
Prison Break geçen sene 4. sezonundan sonra yayınlanan tv filmi ile bitti, ondan eklemedim. Hem başlıktan da anlaşılıyor, ben bu dizileri beğenerek takip ediyorum acaba benim sevdiğim bu dizileri sizler de seviyor musunuz diye sormaktı yani şıklarda benim takip ettiğim diziler mevcut.
Ups haklısın sanırım.Ama yine de prison break'ı göremeyince yazma gereğinde bulunmuş olmalıyım :roll:
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Aegron Linwelin wrote:Biri yukarıdaki postlarda Merlin dedi sanırım.. Hmm bir düşüneyim Merlin ilk bölümü ile baya kişiyi etkilsede her bölümde oturttuğu klasik birşeyleri çözme mantığı ile bir süre sonra sıkıcı ve monoton bir hal aldı. İzleyen sayısıda ilk bastaki orana göre baya düştü.(Düşme konusu kendi yorumum değil, okudum)
Aa, hadi ya, Merlin'den umutluydum. Hatta Macbeth çizgi romanında da reklamı vardı :D Her zamanki gibi baştan takip etmedim ama ortalardan yakalayıp birkaç bölüm izledim. Açıkçası daha mistik, daha karanlık bir dizi bekliyordum. Gene de boş zamanımda denk gelirsem izlerim, o kadar kötü olduğunu düşünmedim.
catboy wrote:Merlin için de aynısını düşünüyorum, biraz bölüm biriksin öyle toptan izleyecem onu yoksa merak ettiğim bir dizi kendisi... :)
Yau bir ara ilk 8 bölüm arka arkaya oynayacaktı ama ne zamandı unuttum, geçmiş olabilir...
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

heroes a oy veren tek sap benim.. hehe :|
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

benim de oyum heroes dan yana :) .. lost için birşey söylemiyorum bile artık dizi denilince bile insanların aklına lost geliyor birşey çok rağbet gördüğünde illa tadında bırakmayı öğrenemiyor şu yapımcılar :roll:
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Post Reply