Ups haklısın sanırım.Ama yine de prison break'ı göremeyince yazma gereğinde bulunmuş olmalıyımcatboy wrote:Prison Break geçen sene 4. sezonundan sonra yayınlanan tv filmi ile bitti, ondan eklemedim. Hem başlıktan da anlaşılıyor, ben bu dizileri beğenerek takip ediyorum acaba benim sevdiğim bu dizileri sizler de seviyor musunuz diye sormaktı yani şıklarda benim takip ettiğim diziler mevcut.Darktimes wrote:Hani prison break ?
Benim favori dizilerimden hangisi sizin de favoriniz?
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
Possessed
- Site Çizeri
Aa, hadi ya, Merlin'den umutluydum. Hatta Macbeth çizgi romanında da reklamı vardıAegron Linwelin wrote:Biri yukarıdaki postlarda Merlin dedi sanırım.. Hmm bir düşüneyim Merlin ilk bölümü ile baya kişiyi etkilsede her bölümde oturttuğu klasik birşeyleri çözme mantığı ile bir süre sonra sıkıcı ve monoton bir hal aldı. İzleyen sayısıda ilk bastaki orana göre baya düştü.(Düşme konusu kendi yorumum değil, okudum)
Yau bir ara ilk 8 bölüm arka arkaya oynayacaktı ama ne zamandı unuttum, geçmiş olabilir...catboy wrote:Merlin için de aynısını düşünüyorum, biraz bölüm biriksin öyle toptan izleyecem onu yoksa merak ettiğim bir dizi kendisi...
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

benim de oyum heroes dan yana
.. lost için birşey söylemiyorum bile artık dizi denilince bile insanların aklına lost geliyor birşey çok rağbet gördüğünde illa tadında bırakmayı öğrenemiyor şu yapımcılar 
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..