İhanetin İzinde (Orta Dünya - Ortak Öykü) - Yo
İhanetin İzinde (Orta Dünya - Ortak Öykü) - Yo
Burada yorumlarınızı yapabilirsiniz...
-
Possessed
- Site Çizeri
Vaay çok enteresan bir konu seçmişsin catboy
Saruman'ın ihanetini araştıracak bir takım... Neler olacak şimdiden merak ettim. Hele şu aralar oynadığım bir oyundan dolayı senin konu da içine çekti beni. Gerçi Elfleri ve Cüceleri biraz farklı işlemişler o oyunda ama olsun 
Söz vermeyeyim ama katılmak isterim. Eğer yoğun olmazsam...
Söz vermeyeyim ama katılmak isterim. Eğer yoğun olmazsam...
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
ainur un şarkısı adına, ne güzel bir konu..
karakter yaratmaya başlayayım derhal.. kriterlerin nedir..? ırk, büyü, güç, sınıf, ortam vs.. yüzüklerin efendisi'nin geçtiği çağı referans kabul ederek yaratmanın dışında bir detay var mı..?
"çapulcular çetesi"ndeki gibi karakteri yaratmakta acele edip bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum..
karakter yaratmaya başlayayım derhal.. kriterlerin nedir..? ırk, büyü, güç, sınıf, ortam vs.. yüzüklerin efendisi'nin geçtiği çağı referans kabul ederek yaratmanın dışında bir detay var mı..?
"çapulcular çetesi"ndeki gibi karakteri yaratmakta acele edip bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum..
Aurë entuluva...!!
Bu bilgilendirme olayı benim cok hosuma gitti. Karakter yaratımında özellikle iyice düsünüp tekrardan bütün bilgileri okuyacagım ama bilgiler bu kadar akıcı ve güzelken hangi ırktan olacagıma nasıl karar verecegim ben Catboy
Bütün bilgilerinde böyle akıcı ve hikayenin icine ceken bir tarafı olacagından süphem yok 
Herkesin zaten beğendiği dünyalar üzerinde edebiyat yapmak çok eğlenceli olabiliyor.
Gerçi ayrıntılar yüzünden biraz zorlayıcı olabiliyor. İnsanın yazılanlarla çelişmemesi gerekiyor. Ama neticede işi kitap satmak için yapmadığımıza göre eşşeğin kulağına su kaçmadığı sürece sayfası sayfasına hatırlamamız gerekmez gibi kitabı. Bakalım neler çıkacak.
Gerçi ayrıntılar yüzünden biraz zorlayıcı olabiliyor. İnsanın yazılanlarla çelişmemesi gerekiyor. Ama neticede işi kitap satmak için yapmadığımıza göre eşşeğin kulağına su kaçmadığı sürece sayfası sayfasına hatırlamamız gerekmez gibi kitabı. Bakalım neler çıkacak.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
insanlar da eklenmiştir. Gondorlu olmak isteyen Boromir gibi şövalye mi Faramir gibi kolcu mu olacağını belirtmeli. ama mesela Rohanlıların tamamı süvari olduğundan Rohanlı demeniz yeterli. Ya da nehir insanları, dunedain ya da beornlardan biri olmak isteyen içinde aynısı geçerli. (En çok dunedain olmak isteyen olacaktır bence ama benim en çok ilgimi çeken ve kitapta pek de bahsi geçmediğinden yazmasının daha çok ilginç olacağını düşündüğüm için beornlardandır.) neyse yorumlarınızı eksik eteyin lütfen...
soru, yorum ve özellikle karakterlerinizi bekliyorum....
soru, yorum ve özellikle karakterlerinizi bekliyorum....