Demiştim ve artık ekledim. Umarım faydalı olur...catboy wrote:Ben de yeni tanıtım bölümü ekliyorum. Orta Dünya zaman çizelgesi olacak bu, yaratılıştan ortak öykünün başlangıcına kadar önemli olanların sırasıyla anlatıldığı bir çizelge olacak. Fazla uzun olmamasına dikkat ediyorum, yaratılış ve üçüncü çağ kısımları biraz detaylı olacak sadece...
İhanetin İzinde (Orta Dünya - Ortak Öykü) - Yo
-
Possessed
- Site Çizeri
Kusura bakmayın arkadaşlar elimde olmayan nedenlerden birkaç gün uzak kaldım öyküye. Çok iyi gidiyor şu anda öykümüz
Aksiyonu da kaçırdığıma üzüldüm yani
Kronolojiyi yazmaya başlaman çok iyi olmuş Catboy
Hatta öykü ilerledikçe kendi kronolojimizi oluşturabiliriz. İşte şu şu tarihte Ayrıkvadi'de buluştular, şu şu tarihte şuraya yola çıktılar gibi.
Kronolojiyi yazmaya başlaman çok iyi olmuş Catboy
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Ben ileride günlük de ekleyeceğim, yaptığımız şeylerin özeti, bitirdiğimiz görevler, karşılaştığımız kişiler ve bulunduğumuz mekanlar sanki bir rpg oyununun günlük kısmıymış gibi yazacağım...Possessed wrote:
Kronolojiyi yazmaya başlaman çok iyi olmuş CatboyHatta öykü ilerledikçe kendi kronolojimizi oluşturabiliriz. İşte şu şu tarihte Ayrıkvadi'de buluştular, şu şu tarihte şuraya yola çıktılar gibi.
Böylece geriye Dura kaldı yazmayan, Bogus ile Wes_Dex'in karakteri kaynaşmaya başladılar, onlar da birkaç şey daha yazmak isterler artık. Ben de yarın büyük salonda verilen yemek kısmına geçeceğim. Ve benim de ortak öyküde sizlerle beraber eşlik edecek olan karakterim de ilk kez görünecek, ardından karakter bilgilerini karakterler başlığına da ekleyeceğim ama sürpriz olsun diye eklememiştim önceden, aslında başka bir karakteri düşünüyordum ama son anda olan bir olayın ardından fikir değişikliği oldu diyelim... 
3. Ã?ağı da merakla beklemekteyim Catboy. Hikaye ile ilgili bu kadar ayrıntıya gireceğini tahmin etmiyordum ve ben bu durumdan dolayı oldukça mutlu olduğumu belirtmek istedim. Baştan savma bir işe girişmediğin ve gösterdiğin ilgi ile çabalarından dolayı tebrik ederim, hikayenin Frpworld tarihine altın harflerle kazınacağını seziyorum 
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Catboy, karakterin hikayeye eğlence katacak bir yapıya sahip
Belki aramız Legolas ve Gimli'ninkinden çok daha iyi olur. İlerleyen zamanlarda göreceğiz artık.. hobilerin arasında ise yemek yapmak olduğunu fark ettim umarım sadece hobi olmaktan ötedir, güzel yemekler yapıyordur Gmoen değil mi? 
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Bari spoiler içinde vereyim de, kendisi bulmak isteyen olursa keyfi kaçmasın 
Sana güveniyoruz Catboy, arkandayız 
Code: Select all
Gmoen, gnome'un bir anagramı gibi geldi bana. Tabii gnom sempatizanı biri olarak bunu hemencecik anlayıverdim :P HErhalde bu Gmoen bizim Yeşeren Umutlar'daki Lydronk'un yerini dolduracak :P Bakalım :DWho is online
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest