İhanetin İzinde (Orta Dünya - Ortak Öykü) - Yo

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

catboy wrote:Ben de yeni tanıtım bölümü ekliyorum. Orta Dünya zaman çizelgesi olacak bu, yaratılıştan ortak öykünün başlangıcına kadar önemli olanların sırasıyla anlatıldığı bir çizelge olacak. Fazla uzun olmamasına dikkat ediyorum, yaratılış ve üçüncü çağ kısımları biraz detaylı olacak sadece... :)
Demiştim ve artık ekledim. Umarım faydalı olur... :)
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Kusura bakmayın arkadaşlar elimde olmayan nedenlerden birkaç gün uzak kaldım öyküye. Çok iyi gidiyor şu anda öykümüz :clap: Aksiyonu da kaçırdığıma üzüldüm yani :(

Kronolojiyi yazmaya başlaman çok iyi olmuş Catboy :D Hatta öykü ilerledikçe kendi kronolojimizi oluşturabiliriz. İşte şu şu tarihte Ayrıkvadi'de buluştular, şu şu tarihte şuraya yola çıktılar gibi.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Possessed wrote:
Kronolojiyi yazmaya başlaman çok iyi olmuş Catboy :D Hatta öykü ilerledikçe kendi kronolojimizi oluşturabiliriz. İşte şu şu tarihte Ayrıkvadi'de buluştular, şu şu tarihte şuraya yola çıktılar gibi.
Ben ileride günlük de ekleyeceğim, yaptığımız şeylerin özeti, bitirdiğimiz görevler, karşılaştığımız kişiler ve bulunduğumuz mekanlar sanki bir rpg oyununun günlük kısmıymış gibi yazacağım... :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Böylece geriye Dura kaldı yazmayan, Bogus ile Wes_Dex'in karakteri kaynaşmaya başladılar, onlar da birkaç şey daha yazmak isterler artık. Ben de yarın büyük salonda verilen yemek kısmına geçeceğim. Ve benim de ortak öyküde sizlerle beraber eşlik edecek olan karakterim de ilk kez görünecek, ardından karakter bilgilerini karakterler başlığına da ekleyeceğim ama sürpriz olsun diye eklememiştim önceden, aslında başka bir karakteri düşünüyordum ama son anda olan bir olayın ardından fikir değişikliği oldu diyelim... :)
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

bu gün içinde yazmaya çalışacağım.. bekletme için kusuruma bakmayın telafi ederiz..
Aurë entuluva...!!
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

3. Ã?ağı da merakla beklemekteyim Catboy. Hikaye ile ilgili bu kadar ayrıntıya gireceğini tahmin etmiyordum ve ben bu durumdan dolayı oldukça mutlu olduğumu belirtmek istedim. Baştan savma bir işe girişmediğin ve gösterdiğin ilgi ile çabalarından dolayı tebrik ederim, hikayenin Frpworld tarihine altın harflerle kazınacağını seziyorum :clap:
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Dura wrote:bu gün içinde yazmaya çalışacağım.. bekletme için kusuruma bakmayın telafi ederiz..
Akşama kadar yazabilir misin, Dura çünkü artık yemek faslına geçmek istiyorum da koca Orta Dünya'da Ayrıkvadi'de takılı kaldık... :D
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

parça parça okuyabiliyorum önceki mesajları iş güç dolayısı ile.. birazdan, herkesi okuduktan sonra yazacağım muhtemelen..
Aurë entuluva...!!
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

evet, nasıl benim karakterim? :D
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Arkadaşlar bu gece kesin yazıcam ama hala işterindeyim, mesaiden bir türlü çıkamıyorum.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Catboy, karakterin hikayeye eğlence katacak bir yapıya sahip :D Belki aramız Legolas ve Gimli'ninkinden çok daha iyi olur. İlerleyen zamanlarda göreceğiz artık.. hobilerin arasında ise yemek yapmak olduğunu fark ettim umarım sadece hobi olmaktan ötedir, güzel yemekler yapıyordur Gmoen değil mi? :D
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

catboy wrote:evet, nasıl benim karakterim? :D
Bir Lydronk fark etti sanırım ismimdeki anagram esprisini? Diğerleri görmedi mi Gmoen'deki espriyi? :D
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Bari spoiler içinde vereyim de, kendisi bulmak isteyen olursa keyfi kaçmasın :P

Code: Select all

Gmoen, gnome'un bir anagramı gibi geldi bana. Tabii gnom sempatizanı biri olarak bunu hemencecik anlayıverdim :P HErhalde bu Gmoen bizim Yeşeren Umutlar'daki Lydronk'un yerini dolduracak :P Bakalım :D
Sana güveniyoruz Catboy, arkandayız :P
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Size bir sürprizim var, biri daha bize katılıyor: Illyra, orman elflerinin yani Kuyutorman'ın prensesi, Legolas'ın kızkardeşi olarak öyküye katılma kararı aldı. Yakında karakter bilgilerini de koyacak siteye. :)
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Evet, Cat ile konuştuktan sonra bende katılmaya karar verdim. Cat karakterimi seçti ve kim olduğuna karar verdi, bende karakterimi hazırlayıp en kısa zamanda orta dünya ya sizin aranıza katılıyorum...
Image
Post Reply