Bu arada şiirin çok güzel olmuş Ilyra ben gerçekten çok beğendiğimi söylemek isterim...
İhanetin İzinde (Orta Dünya - Ortak Öykü) - Yo
Possesed yanlışlık olmuş benim getirdiklerim kurutulmuş etti peynir değil
Bu arada şiirin çok güzel olmuş Ilyra ben gerçekten çok beğendiğimi söylemek isterim...
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Hahaha, ilahiPossessed wrote:Alenthas ıslak belgeler sunacak birazdan. Hakkaten sen nereden baktın onyxiajr nerelere ileti atmış falan?
Aslında "benim kaynaklarım var" diyerek sizleri merakta bırakmak isterdim ama kötü filmlerdeki villainler gibi bu eşsiz planımı aktarma ve hava atma isteği içerisindeyim
Kişinin attığı mesajın altındaki "Profile" yazısına tıklıyoruz (isme tıklayınca hiç bir şey çıkmıyor gariptir ki). Ardından "Find all posts by [user]"a tıklıyoruz, voila!
-
Possessed
- Site Çizeri
"Mızıkasını yere koydu, Kalkanının yanındaki ufak çantasından. bir parça kurtulmuş et çıkardı. En az sekiz parça et vardı orada, bir kaç kurutulmuş elma ve beyaz peynir ve yarım ekmek dışında hiç bir şeyi kalmamıştı ama bu sorun değildi. En azından kendi yemese de gruba ikram etmek, gerekmekteydi. Herkese bakarak."Walter wrote:Possesed yanlışlık olmuş benim getirdiklerim kurutulmuş etti peynir değil![]()
Demişsin de, bu cümlenden onları da ortaya koydun diye anladım. Koymadın mı? Koymadıysan da koymuş ol, ben çok severim peyniri
---
Illyra, çakışmış görünmüyoruz aslında, nöbet tutmak isteyen olarak ortaya atılmışsın. Tumar birimizi seçer. Ve şiirin müthiş, hele kendi dizelerime bayıldım
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
Moonwhisper
- Kullanıcı

-
Moonwhisper
- Kullanıcı