İhanetin İzinde (Orta Dünya - Ortak Öykü) - Yo

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Possesed yanlışlık olmuş benim getirdiklerim kurutulmuş etti peynir değil :)

Bu arada şiirin çok güzel olmuş Ilyra ben gerçekten çok beğendiğimi söylemek isterim...
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

teşekkür ederim walter, beğenmene sevindim :)
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Possessed wrote:Alenthas ıslak belgeler sunacak birazdan. Hakkaten sen nereden baktın onyxiajr nerelere ileti atmış falan?
Hahaha, ilahi :P

Aslında "benim kaynaklarım var" diyerek sizleri merakta bırakmak isterdim ama kötü filmlerdeki villainler gibi bu eşsiz planımı aktarma ve hava atma isteği içerisindeyim :P

Kişinin attığı mesajın altındaki "Profile" yazısına tıklıyoruz (isme tıklayınca hiç bir şey çıkmıyor gariptir ki). Ardından "Find all posts by [user]"a tıklıyoruz, voila!
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Walter wrote:Possesed yanlışlık olmuş benim getirdiklerim kurutulmuş etti peynir değil :)

Bu arada şiirin çok güzel olmuş Ilyra ben gerçekten çok beğendiğimi söylemek isterim...
"Mızıkasını yere koydu, Kalkanının yanındaki ufak çantasından. bir parça kurtulmuş et çıkardı. En az sekiz parça et vardı orada, bir kaç kurutulmuş elma ve beyaz peynir ve yarım ekmek dışında hiç bir şeyi kalmamıştı ama bu sorun değildi. En azından kendi yemese de gruba ikram etmek, gerekmekteydi. Herkese bakarak."

Demişsin de, bu cümlenden onları da ortaya koydun diye anladım. Koymadın mı? Koymadıysan da koymuş ol, ben çok severim peyniri :D

---

Illyra, çakışmış görünmüyoruz aslında, nöbet tutmak isteyen olarak ortaya atılmışsın. Tumar birimizi seçer. Ve şiirin müthiş, hele kendi dizelerime bayıldım :) Bunu değerlendirelim yalnız, bu öykünün içinde kaybolmasın. Bloga falan da koy bence, ortak öyküyü çok hoş özetliyor.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Eline sağlık Illyra, yalnız Beorg derken kimi kastettin anlayamadım... Beorndan mı bahsettin eğer öyleyse grupta beorn yok, Lydronk daha öyküye girmedi hatırlatayım dedim.... :)
Moonwhisper
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Moonwhisper »

Illyra şiirin/şarkın çok güzel olmuş. Yalnız dahe neşeli şarkılar söylersen Gorimacin dans etme ihtimali var söylemedi deme :D
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

teşekkür ederim :)

onu unuttum ya düzelteyim hemen...
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Possessed flüt yok Adurant'ta yalnız, sesi zaten flüt tonunda şarkı söylerken :-P
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

artık öyküde sabah olsun değil mi? İlerleteyim biraz... :)
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Ya anca gelebildim, biraz konuşsaydık adurant ile catboy sonra sabaha geçseydin...
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

evet ya az konuşsaydık daha iyi olurdu. benim yazdıklarım azcık yarıda kesilmiş gibi oldu....
Image
Moonwhisper
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Moonwhisper »

Ben aç gibi atladım hemen. Yazdıklarınızı görmedim kusura bakmayın :(
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Moonwhisper wrote:Ben aç gibi atladım hemen. Yazdıklarınızı görmedim kusura bakmayın :(
Yazımın başında da belirttim, Gmoen uyudu ve sabah yaşadıkları onlar. Gece neler oldu bilmiyor, sizler de sabah olana kadar yaşadığınız anılarınızı da yazabilirsiniz hala kartallara varmadan önce... :)
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Peki tamam o zaman öyleyse yazalım biraz :)
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Bence de zaman atlamadan önce bir haber verilse daha iyi olur. Gün içinde iş güç yüzünden giremiyoruz, hiç değilse zamanın ne zaman atlayacağını bilelim.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Post Reply