Bu haftasonu içmeye?

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

ahahahaha ben İstanbul'a ayağımı bastım. Ne güzel kar yağmış biraz da (İzmir'de pek imkanı yok karın)... hava da güzel.

Ama belirteyim bende de sakal yok hani, neyse ki yaştan yırtıyorum yoksa 0,004 gram ı geçmez tüycüklerim :D

Benim için gün fark etmez arkadaşlar, herkese uygun olan bir gün buluşalım.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Hoş geldin WeS_DeX! Hayırlısıyla ben de bir ayak basabilsem İstanbul'a...

Bana en uygun pazardı ama Bogus'un dediği doğru. Benim tatilim var diye herkesi tatilde sandım bir an. Pazartesi işi gücü olan vardır. O zaman cumartesi günü en iyisi sanırsam. Cuma konusunda emin olamadığımı bir önceki iletimde açıklamıştım...

Siz ne dersiniz? Artık karar versek iyi olur, baya yaklaştık malum güne.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Yalnız ben haftaya sanıyordum, değil mi? O halde bana pazar da uygundur, hatta yarın bile uygundur. Malum okullar tatil. O halde bu cumartesi mi, kesin mi? Lysana 30-31'ine doğru olsun demişti ama, ondan da haber alamıyoruz günlerdir.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Oo, bir saniye. 30-31 diye konuşmuştuk, ondan bu hafta sonuna zorlamaya çalıştım. Eğer haftaya derseniz bana daha uygun. Herkesin gelebileceği bir gün olsun, ona göre ayarlayalım. Bir üçümüz mü kaldık, diğerlerinin neden sesi çıkmıyor? :D Herkes kendine uygun günü söylerse ona göre buluşabiliriz.

Bu arada programım belli oldu, uçak biletimi aldım, 30 Ocak cumartesi sabahı İstanbul'a ayak basıyorum.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Oldu o zaman, 30 ocak kesin.
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Heyoo başlığa bi kaç gündür bakamıyodum nerdeyse buluşcakmışınız yaw :-P şimdi 31 ocak denmişti aslında bir gün erkenemi alındı ? possessed daha yeni gelcekmiş bence pazar buluşalım çocukcağız gelir gelmez buluşmayamı gelsin az dinlensin :D neyse şaka bir yana herkes yarın buluşmada hem fikirmi acaba kesin ve kesin yarınmı olsun ?
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Evet evet yarın olsun :) Pazara işi olanlar olabilir (Mesela ben :p)

Birde arkadaşlar direk içmeye gitmek yerine önce biryerlerde otursak (İçme hassasiyeti olanlar olabilir :) ) daha sonra oradan kalkıp biryerlere gitsek olabilir mi? Bu iki mekanın yakın olması tercih sebebidir :)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Edit: Anaaaa, yarın 30'uymuş. Ben bir hafta var sanıyorum :D

Tamam o zaman yarın saat iki de herkes taksim meydanda. Telefonları falan özel mesajla atarsanız ne olur ne olmaz birbirimizle iletişime girebilelim.
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Ohoo Alenthas ben bugün kendim için algılarım uyuşuk diyodum sen de bendenmişin :-P

şimdi yarın 14'de buluşuyoruz ozaman bende tekrardan yazıyımda iyice kesin olmuş olsun,ben bi tek yemineri tanıyorum sizi nasıl tanıycağımı bilmiyorum ama kan çeker herhalde :D
değil de insandan ise..
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Bugün saat II de taksim meydan da, uyanır uyanmaz gördüm. Nasıl tanıyacağız birbirmizi cidden :D
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ben yakama kırmızı bir karanfil takıştırırım :P
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Takıcan ama sözmü ? :-P bak yarın ararım karanfilli birini sen çıkmassan kötü olur benim açımdan :D

Wes bu arada bugün değil yarın buluşcaz ? yada sende onu demek istedin ben seni yanlış anladım neyse söyliyim ben yinede :)
değil de insandan ise..
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Yok doğru anlamışsın. Ben dün 29 bugün, 30 u sanıyordum (tarihe gece 12'den sonra bakınca tabi :D )

Taksim meydan bana çok uygun 5 dakikalık mesafedeyim. Daha gelen yok mu? gelsin İstanbul halkı yarın.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Lysana wrote:Takıcan ama sözmü ? :-P bak yarın ararım karanfilli birini sen çıkmassan kötü olur benim açımdan :D
Yok yav şaka yaptıydım :embarrass: artık telefonlaşırız herhalde ne bileyim :P
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Lord_Feanor wrote:
Bogus wrote:kaldı mı hala 18 yaşın altında kimse sitede?
başlığı açanın kendisi direk "under 18" :D
Bir kere o başlığı açanın kendisi olmasa bu sitede bir tane bile buluşma olmaz :mad: 2007'deki o devasa 20-30 kişilik buluşmayı başlatan benim, ondan sonraki bir kaç oyunun açılmasına sebep olan benim, unifestte buluşmayı akıl eden benim, hala da ben uğraşıyorum. O yüzden çok konuşma :P Aslında etkinliklerimiz bölümünün moderatörü mü olsam lan :plotting:
Post Reply