Hoş geldin WeS_DeX! Hayırlısıyla ben de bir ayak basabilsem İstanbul'a...
Bana en uygun pazardı ama Bogus'un dediği doğru. Benim tatilim var diye herkesi tatilde sandım bir an. Pazartesi işi gücü olan vardır. O zaman cumartesi günü en iyisi sanırsam. Cuma konusunda emin olamadığımı bir önceki iletimde açıklamıştım...
Siz ne dersiniz? Artık karar versek iyi olur, baya yaklaştık malum güne.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Yalnız ben haftaya sanıyordum, değil mi? O halde bana pazar da uygundur, hatta yarın bile uygundur. Malum okullar tatil. O halde bu cumartesi mi, kesin mi? Lysana 30-31'ine doğru olsun demişti ama, ondan da haber alamıyoruz günlerdir.
Oo, bir saniye. 30-31 diye konuşmuştuk, ondan bu hafta sonuna zorlamaya çalıştım. Eğer haftaya derseniz bana daha uygun. Herkesin gelebileceği bir gün olsun, ona göre ayarlayalım. Bir üçümüz mü kaldık, diğerlerinin neden sesi çıkmıyor? Herkes kendine uygun günü söylerse ona göre buluşabiliriz.
Bu arada programım belli oldu, uçak biletimi aldım, 30 Ocak cumartesi sabahı İstanbul'a ayak basıyorum.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Heyoo başlığa bi kaç gündür bakamıyodum nerdeyse buluşcakmışınız yaw şimdi 31 ocak denmişti aslında bir gün erkenemi alındı ? possessed daha yeni gelcekmiş bence pazar buluşalım çocukcağız gelir gelmez buluşmayamı gelsin az dinlensin neyse şaka bir yana herkes yarın buluşmada hem fikirmi acaba kesin ve kesin yarınmı olsun ?
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Evet evet yarın olsun Pazara işi olanlar olabilir (Mesela ben :p)
Birde arkadaşlar direk içmeye gitmek yerine önce biryerlerde otursak (İçme hassasiyeti olanlar olabilir ) daha sonra oradan kalkıp biryerlere gitsek olabilir mi? Bu iki mekanın yakın olması tercih sebebidir
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Ohoo Alenthas ben bugün kendim için algılarım uyuşuk diyodum sen de bendenmişin
şimdi yarın 14'de buluşuyoruz ozaman bende tekrardan yazıyımda iyice kesin olmuş olsun,ben bi tek yemineri tanıyorum sizi nasıl tanıycağımı bilmiyorum ama kan çeker herhalde
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Bogus wrote:kaldı mı hala 18 yaşın altında kimse sitede?
başlığı açanın kendisi direk "under 18"
Bir kere o başlığı açanın kendisi olmasa bu sitede bir tane bile buluşma olmaz 2007'deki o devasa 20-30 kişilik buluşmayı başlatan benim, ondan sonraki bir kaç oyunun açılmasına sebep olan benim, unifestte buluşmayı akıl eden benim, hala da ben uğraşıyorum. O yüzden çok konuşma Aslında etkinliklerimiz bölümünün moderatörü mü olsam lan :plotting: