gil galad la elendil i yamultan babamdı dimiAlenthasLeasess wrote:Sauron'u da göremedik ki yav. Ã?yle tepeden bakıp "I see youuu" falan demekle olmuyor işteLord_Feanor wrote:darth vader ın da bir göremedik maksimumunuAlenthasLeasess wrote:Darth Vader'da iyidir aslında ya...Yenemediğin eli öpeceksin arkadaş
gençken obi-wan budadı, yaşlanınca(gerçi o kadar yaşlanmadı ama yarısı makine sonuçta metal yorgunluğu olur adamda
) oğlu çizdi. adama televizyondan "grib" yapmakla olmaz o iş
En karizmatik kötü adam?
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
-
lightflarer
- Kullanıcı

cumhuriyeti yıkmada en önemli rolü oynayan, binlerce jedi'ı usta, çırak demeden tek gecede katledende malesef benim babam değil amaLord_Feanor wrote:gil galad la elendil i yamultan babamdı dimiAlenthasLeasess wrote:Sauron'u da göremedik ki yav. Ã?yle tepeden bakıp "I see youuu" falan demekle olmuyor işteLord_Feanor wrote:darth vader ın da bir göremedik maksimumunuAlenthasLeasess wrote:Darth Vader'da iyidir aslında ya...Yenemediğin eli öpeceksin arkadaş
gençken obi-wan budadı, yaşlanınca(gerçi o kadar yaşlanmadı ama yarısı makine sonuçta metal yorgunluğu olur adamda
) oğlu çizdi. adama televizyondan "grib" yapmakla olmaz o iş
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

cumhuriyetin yıkılmasında sidious kullandı onu, ayrıca çoluk çocuğu kesti sadecelightflarer wrote:cumhuriyeti yıkmada en önemli rolü oynayan, binlerce jedi'ı usta, çırak demeden tek gecede katledende malesef benim babam değil ama
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
-
lightflarer
- Kullanıcı

mace'i öldürmeseydi sidious büyük ihtimalle coruscant'ın zeminindeki ne olduğu bilinmeyen yaratıklara yem olurdu, ayrıca sadece tapınakta olmayan ustaları öldürmedi, yoksa onlar dışında tapınakta olan herkes öldü (bir iki öğrenci dışında)Lord_Feanor wrote:cumhuriyetin yıkılmasında sidious kullandı onu, ayrıca çoluk çocuğu kesti sadecelightflarer wrote:cumhuriyeti yıkmada en önemli rolü oynayan, binlerce jedi'ı usta, çırak demeden tek gecede katledende malesef benim babam değil amakeşke grievous ı koysalarmış bunun yerine, o daha karizmatik
-
Logan
- Kullanıcı

Metal Halimi insan halimi ?Illyra wrote:Hadi oradan Kedioğlan, Darth Vader 4 Ever :embarrass:
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
"I find your lack of faith... Disturbing..."catboy wrote:zamanında az kampanya yapmamıştım ama Sauron bir türlü birinciliği elde edememişti, yeni üyelerimiz de oldu belki ankete katılan bir kaç kişi daha olur da darth vader karizmasını alt edebiliriz
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.