En karizmatik kötü adam?

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

AlenthasLeasess wrote:
Lord_Feanor wrote:
AlenthasLeasess wrote:Darth Vader'da iyidir aslında ya... :roll: Yenemediğin eli öpeceksin arkadaş :D
darth vader ın da bir göremedik maksimumunu :D gençken obi-wan budadı, yaşlanınca(gerçi o kadar yaşlanmadı ama yarısı makine sonuçta metal yorgunluğu olur adamda :D) oğlu çizdi. adama televizyondan "grib" yapmakla olmaz o iş :D
Sauron'u da göremedik ki yav. Ã?yle tepeden bakıp "I see youuu" falan demekle olmuyor işte :P
gil galad la elendil i yamultan babamdı dimi :D
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

Lord_Feanor wrote:
AlenthasLeasess wrote:
Lord_Feanor wrote:
AlenthasLeasess wrote:Darth Vader'da iyidir aslında ya... :roll: Yenemediğin eli öpeceksin arkadaş :D
darth vader ın da bir göremedik maksimumunu :D gençken obi-wan budadı, yaşlanınca(gerçi o kadar yaşlanmadı ama yarısı makine sonuçta metal yorgunluğu olur adamda :D) oğlu çizdi. adama televizyondan "grib" yapmakla olmaz o iş :D
Sauron'u da göremedik ki yav. Ã?yle tepeden bakıp "I see youuu" falan demekle olmuyor işte :P
gil galad la elendil i yamultan babamdı dimi :D
cumhuriyeti yıkmada en önemli rolü oynayan, binlerce jedi'ı usta, çırak demeden tek gecede katledende malesef benim babam değil ama :D
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

lightflarer wrote:cumhuriyeti yıkmada en önemli rolü oynayan, binlerce jedi'ı usta, çırak demeden tek gecede katledende malesef benim babam değil ama :D
cumhuriyetin yıkılmasında sidious kullandı onu, ayrıca çoluk çocuğu kesti sadece :D keşke grievous ı koysalarmış bunun yerine, o daha karizmatik :D
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

Lord_Feanor wrote:
lightflarer wrote:cumhuriyeti yıkmada en önemli rolü oynayan, binlerce jedi'ı usta, çırak demeden tek gecede katledende malesef benim babam değil ama :D
cumhuriyetin yıkılmasında sidious kullandı onu, ayrıca çoluk çocuğu kesti sadece :D keşke grievous ı koysalarmış bunun yerine, o daha karizmatik :D
mace'i öldürmeseydi sidious büyük ihtimalle coruscant'ın zeminindeki ne olduğu bilinmeyen yaratıklara yem olurdu, ayrıca sadece tapınakta olmayan ustaları öldürmedi, yoksa onlar dışında tapınakta olan herkes öldü (bir iki öğrenci dışında) :D grievous'a obi-wan bir hareket yaptı dünyası şaştı salağın zaten adam olmaz ondan (olmamış zaten :D )
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

zamanında az kampanya yapmamıştım ama Sauron bir türlü birinciliği elde edememişti, yeni üyelerimiz de oldu belki ankete katılan bir kaç kişi daha olur da darth vader karizmasını alt edebiliriz :D
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Hadi oradan Kedioğlan, Darth Vader 4 Ever :embarrass:
Image
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Illyra wrote:Hadi oradan Kedioğlan, Darth Vader 4 Ever :embarrass:
Metal Halimi insan halimi ?
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

catboy wrote:zamanında az kampanya yapmamıştım ama Sauron bir türlü birinciliği elde edememişti, yeni üyelerimiz de oldu belki ankete katılan bir kaç kişi daha olur da darth vader karizmasını alt edebiliriz :D
"I find your lack of faith... Disturbing..."
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Sauronun bu vaziyeti beni de hüzünlendiriyor ama yazık ki yıllar önce oy hakkımı kullanmışım anlaşılan. Hiç unutmaz mı bu meret yahu :p Bir oy daha basasım geldi sauron amcaya :p
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Neden böyle oldu ben de anlamadım hiç, Darth Vader'ın tabi orada burada ajanları olmalı her yerde kampanya yapmış olmalılar yoksa bu kadar farkı olamazdı :D
Post Reply