İhanet Mektupları (Yorumlar)
Arkadaşım sen kimin tarafındasın yaa!catboy wrote:Kısa ama beklenen yanıtını vermiş Lord, gerçi biraz edepli kızımıza pek yakıştıramadım nasıl böyle bir Lord bulmuş ya? Baksana bir de itiraf ediyor, gıcık oldum adama...
Asıl bu kadın milletin başına bela olacak. Başta koca adayına acıyordum, şimdi Lord'a da acıyorum bu kadınla ilgilendiği için.
.
ama kız lord a aşık olduğunu bayağı geç anlamış ya, önceden anlasa söylermiş herhalde. e lord ta ne yapsın, normal hayatını yaşamış. açıkçası bende lord un tarafımı tutuyorum, kız oldukça kaz kafalı davranmış bencedwaxer wrote:istersen bir görüşelim, vedalaşalım şapşal kocamla beraber olmadan önce başbaşa bir görüşelim. Yalnız aklına bir şey gelmesin ha, masum bi görüşme" :embarrass:
Asıl bu kadın milletin başına bela olacak. Başta koca adayına acıyordum, şimdi Lord'a da acıyorum bu kadınla ilgilendiği için.
.

Mektup konseptli aşk hikayesi, tipik soylu mektuplaşması, mektup türüne hakimiyetin gayet güzel ben beğendim, açıkcası sıkmıyor bir çırpıda okutuyor kendini, Tabi hikayenin sabit yapılması da ilginç onu çözemedim ben bunun dışında fena değil, biraz daha eski ingilterenin kelime havasını eski kelimelerle verilse daha iyi olabilir görüşündeyim...
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Walter kardeş, sabit konusunda her hafta seçilmiş bir öyküyü sabit yapıyoruz ki yazan arkadaşların öyküleri dikkat çeksin diye, ama tabi her öyküyü sabit yaparsak da saçma olur. Ondan önceki hafta Alenthas'ın öyküsü sabitti, sonra da Ferilien isimli daha yeni bir arkadaşımızın öyküsü sabitti. Yani tanıdıkları kayırma yok diye söylüyorum
Hep de sabit olarak durmuyor tabi, bir hafta sadece en fazla. Hem senin öykün de var daha o da sabit olacaktır devamını yazarsan tabi... Ã?ünkü sabit olunca daha bir merek ediliyor ve okunuyor da, onun için böyle öyküleri sabit yaparak başka arkadaşların öyküleri okumaları için teşvik ediyoruz...
Hep de sabit olarak durmuyor tabi, bir hafta sadece en fazla. Hem senin öykün de var daha o da sabit olacaktır devamını yazarsan tabi... Ã?ünkü sabit olunca daha bir merek ediliyor ve okunuyor da, onun için böyle öyküleri sabit yaparak başka arkadaşların öyküleri okumaları için teşvik ediyoruz...
Ben daha öncekilere dikkat etmemişim mazur görün, ben sadece merak ettim, aslında bu iyi bir yöntemmiş, tabi...
Benim öyküme gelince o uzun bir öykü olduğu için sayfalarca okumayın diye ikiye böldüm, devamı var yani merak edene
Benim öyküme gelince o uzun bir öykü olduğu için sayfalarca okumayın diye ikiye böldüm, devamı var yani merak edene
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.