İhanet Mektupları (Yorumlar)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

O zaman anlaşılıyor ki sadece bu iki arasındaki mektuplaşmları okumayacağız, belki Edward'ın da mektuplaştığı birileri olur ileride :D
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

eh o da süpriz olsun :embarrass:
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

catboy wrote:Kısa ama beklenen yanıtını vermiş Lord, gerçi biraz edepli kızımıza pek yakıştıramadım nasıl böyle bir Lord bulmuş ya? Baksana bir de itiraf ediyor, gıcık oldum adama...
Arkadaşım sen kimin tarafındasın yaa! :-P Lordun ne suçu var; kıza asılmış zamanında ama kız yüz vermemiş, adam ne yapsın yani? şimdi aradan 2 sene geçmiş, "eh ben seni sevmiştimi ama nedense soğuk davrandım, seni reddettim. şimdi de seni operada bir kızla görmüşler ben de bunu duyunca evlenmeye karar verdim ama biliyor musun, ben hala seni seviyorum, istersen bir görüşelim, vedalaşalım şapşal kocamla beraber olmadan önce başbaşa bir görüşelim. Yalnız aklına bir şey gelmesin ha, masum bi görüşme" :embarrass:

Asıl bu kadın milletin başına bela olacak. Başta koca adayına acıyordum, şimdi Lord'a da acıyorum bu kadınla ilgilendiği için.

.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

dwaxer wrote:istersen bir görüşelim, vedalaşalım şapşal kocamla beraber olmadan önce başbaşa bir görüşelim. Yalnız aklına bir şey gelmesin ha, masum bi görüşme" :embarrass:

Asıl bu kadın milletin başına bela olacak. Başta koca adayına acıyordum, şimdi Lord'a da acıyorum bu kadınla ilgilendiği için.

.
ama kız lord a aşık olduğunu bayağı geç anlamış ya, önceden anlasa söylermiş herhalde. e lord ta ne yapsın, normal hayatını yaşamış. açıkçası bende lord un tarafımı tutuyorum, kız oldukça kaz kafalı davranmış bence :-P şimdi yaptığı da pek akıllıca sayılmaz, tam evlenmeden önce adamı başına bela ediyor. ben de bu işin pek iffetli biteceğinden emin değilim. caitlin de bu işten nasıl kurtulacak henüz bir fikrim yok :roll:
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Henüz bir fikrin yok mu? Belki o zaman ben önce bir Caitlin ile konuşup işi tatlıya bağlayabilirim... :D Y
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

caitlin i seninle evlendirelim en iyisi :D sen onu adam edersin lordu da bir güzel döfersin :-P
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Illyra wrote:caitlin i seninle evlendirelim en iyisi :D sen onu adam edersin lordu da bir güzel döfersin :-P
Olur valla ama arada Edward var, ben aralarına girmeyeyim en iyisi :D
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

edward ı gün ışığına atarız o kadarcık işi var onun güneşte parlamıyo yanıyo malesef taklit olduğu için :shock:
Image
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Mektup konseptli aşk hikayesi, tipik soylu mektuplaşması, mektup türüne hakimiyetin gayet güzel ben beğendim, açıkcası sıkmıyor bir çırpıda okutuyor kendini, Tabi hikayenin sabit yapılması da ilginç onu çözemedim ben bunun dışında fena değil, biraz daha eski ingilterenin kelime havasını eski kelimelerle verilse daha iyi olabilir görüşündeyim...
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

öncelikle sağol. ama o kadar eski kelimeleri kullanırsam mektupları okumak bu kadar akıcı ve eğlenceli olmayacaktır. ben zaten bunları sadece eğlenmek için yazıyorum. bir hikaye var ama dağılmış mektuplarla parça parça anlatılıyor.
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Walter kardeş, sabit konusunda her hafta seçilmiş bir öyküyü sabit yapıyoruz ki yazan arkadaşların öyküleri dikkat çeksin diye, ama tabi her öyküyü sabit yaparsak da saçma olur. Ondan önceki hafta Alenthas'ın öyküsü sabitti, sonra da Ferilien isimli daha yeni bir arkadaşımızın öyküsü sabitti. Yani tanıdıkları kayırma yok diye söylüyorum :D

Hep de sabit olarak durmuyor tabi, bir hafta sadece en fazla. Hem senin öykün de var daha o da sabit olacaktır devamını yazarsan tabi... Ã?ünkü sabit olunca daha bir merek ediliyor ve okunuyor da, onun için böyle öyküleri sabit yaparak başka arkadaşların öyküleri okumaları için teşvik ediyoruz... :)
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Ben daha öncekilere dikkat etmemişim mazur görün, ben sadece merak ettim, aslında bu iyi bir yöntemmiş, tabi...

Benim öyküme gelince o uzun bir öykü olduğu için sayfalarca okumayın diye ikiye böldüm, devamı var yani merak edene :)
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Eee Illyra yeni mektup yok mu? :-P
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Bu akşam pc ye geçirirm yeni mektubu :)
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

İşte yeni mektuptan önce bu resmi paylaşmak istiyorum, internette bakınırken buldum. Bizim Lord ve Caitlin'e çok benzettiğim için paylaşmak istedim. Hem mektuplarda kişi tasvirleri eksik olduğu için bu açığı kapatacağını düşündüm :)

Image
Image
Post Reply