Eskiden vardı bu sistem. Gayet de güzeldi. İsimleri 10 harf alabiliyordu en fazla. WizardofQu esprisi de buradan çıkmıştı hatta.
Güzeldi be
Bu bir beddua olsa gerek. şöyle izah edeyim; sonuçta yakınımda yangın çıktığımda elimde bin kova su olursa, kovasını bir kilodan hesaplasak (ki daha ağır oldukları bilinen bir gerçek), bir ton altında elim ezilmiş, kırılmış, kopmuş oluyor. acıdan kıvranmakta olan beni, yakınımdaki yangın zorlanmadan ele geçirebilir böylelikle! Sen çok pis bir pisisin kedioğlan. aklında ne tilkiler (panterler? kaplanlar?) dönüyor. gerçekten şeytanicatboy wrote:Hay yakınınında yangın çıktığında elinde bin kova su eksik olmasın, sevgili dostum Lydronk. Gerçekten de olması gereken bir şey, yetkililere (!) sesleniyoruz değil mi? yetkili kim çıksın ortaya.
Bu konuda diğer arkadaşlar ne diyor. Genel olarak iyi tepki alırsa neden olmasın. Ne diyorsunuz frpworld ahalisi?Lydronk wrote:Chat sistemi önerisinden vazgeçtiğimden değil; ama yeni bir öneri getiriyorum sayın Frpworldlüler!
şimdi, halihazırda Rol Yapma ALanı ve Bilgi Bankası'nda dağılmış olan, bizim tarafımızdan yaratılmış sistem, setting, ırk, sınıf ve benzerleri; ulaşım kolaylığı açısından tamamen kendisi için oluşturulmuş bir bölüme taşınsa, dünyanın daha mutlu bir gezegen olacağına inanıyorum.
"Ev Yapımı" ya da "Homebrew" yerine, sitenin genel konseptine uyması için "Dünyalar Kazanı" gibi bir isim koyulabilir bu bölüme. Bu yeni bölümün konseptine uyacak başlıkları tespit edip listeleme gibi getir götür işlerini, ve gerekirse (aynı zamandan benden başka gönüllü olmazsa) moderasyon işlerini ben üstlenebilirim diye düşünmekteyim.
Siz ne diyorsunuz ahali?

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests