Heavy

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

Raistlin wrote:
WarlorD wrote:nie ki ya dark tranquility nin brutal vokal muhteşem...
Bilmiyorum sanırım scream vokal diye bir ince olanı var. Nedense benim kanım ona kaynayamadı (en azından Tranquilitynin vokaline çünkü bir arkadaşım bu tarz müzik yapıyor ama onunki eğlenceli geliyor bana :mrgreen:)
eheheheh vokal aynı mı peki??
bi de arkadaşın bilinen bi gruptan mı demoları fln warmı??
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

hehe bayaa metalci genç kardeş varmış ortamda ama kendimizi fazla eşifre etmişiz. Yarın öbürgün frpworld e de satanist damgası vurmasınlar. Düşünsenize hem frp hem metal ooh, bundan iyi haber mi olur.
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

keşke herkes bu sitedeki metalciler ya da "satanisler" kadar mantıklı ve kültürlü olsa..

bu arada corax dark tranquillity nin son 2-3 albümüne bakarsan volallerin son derece iyi olduğunu görürsün... özellikle projector, mind's i, haven yada damage done gibi.... projector da adamın clean vokalleride varki saygı duyulası... 1-2 kazaa araması yeterli. :wink:
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

kişisel favorim blind guardiandır. Zaten 28 eylül 2002'den beri boşa yaşıyorum. Gittim gördüm adamları, daha ne yapıcam ki bu hayatta, hehe
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

abi ben manowar bekliom
gelmezler bence...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

manowar türk düşmanı oolm niye gelsin buraya?

bi de sende hangi albümleri var manowarın?
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

hadi ya vay şerefsizler
neden türkdüşmanıymışlar neymizi görmüşler?

louder than hell
hell of steel (best of)
ama bi ara mp3 arşivim vardı
In our life, there is if
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

hadi ya en kötü albümleri varmış sende

ben de bir ara manowar dinliodum
kafam kaldırıodu o zaman cazır cuzur
blood kill hell steel muhabbetlerini falan
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

abi manowar un şarkı programı var oradan yazıolar şarkıları
kısıtlı kelime dağarcığıyla şarkılar otomatik yazılıo

kingdom, sword, steel, blood, king, kill, brother, call, metal, demon, warlord, gods, heavy, loud, hell, die, friend, die, beer, burn, losers, might, horse, fight, power, courage, goodbye, tears, fear, song, night, man, crown, ring, world, will, wheel, spirit, heaven, gun, honour, pride, wind, fire, whip, grandfather tell me a srory, oo alright, go and get your story book, falan filan
In our life, there is if
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

zuhahahahaha
abi senin şu ilginç teorilerine bayılıyorum yaa
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Oysaki ben hiç beğenmedim!!!!

Manowar'ın pek çok parçasında anlattığı şey KAHRAMANLIKTIR. Hani sizin şu FRP (RYO) oynarken olduğunuz adamlar. Kafalarını parçaadıkları adamlarda sizin o pek hazzetmediğiniz size satanist diyen zibidilerdir. Böyle insanlarla uğraşırken herkasin aklından aynı sözler geçer ve sonuçta şarkı da ruhun sözler halinde dışa vurumudur.

Ayrıca manowar'un TÃ?RK düşmanı olduğu nereden çıktı?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

bu nedir kardeşim?

senin sevdiğin bir grubu sevmeyebilirim
bu konuda özgürüm

bence adamların yaptığı müzik kahramanlıkla falan alakadar değil

şövenizm: (pleasure slave buna bi örnektir sözlerini okursanız görürsünüz)
megolomanya: (hemen hemen tüm şarkıları işte kings of metal, blood of the kings, ve metal warriors gibi kelimelerin bileşiminden oluşturulmuş envai çeşit şarkı) "en iyi metali biz yapıos, diğer herkese ölüm" gibisinden abuk bir tavır

cd kapakçıklarında sample loop ve synth kullanılmamıştır yazıyorlar ama albümün dört bir yanında sample programları uçuşuyor

ve hepsinden sonra en son çıkardığı albümde arya okumaya çalışan kartlaşmış eric addams

Manowar'ın türk düşmanı olduğunu da adım gibi biliyorum,
Tufan
Kullanıcı
Kullanıcı

Bilgisizliğ,cahilliği KINIYORUM!!!

Post by Tufan »

Manowar hakkında ileri geri lütfen!konuşmayalım;üstelik daha doğru düzgün bilgi sahibi olmadan.Ben gene de saygı çerçevesinde konuşacağım ama YURDUM İNSANI HER ZAMAN OLDUğU GİBİ ANLAYAMADIğI, KENDİ BİLGİ VE EDEBİ ANLAYIş VE YARATICILIK SEVİYESİNİN Ã?STÃ?NDE KALAN KİMSELERE PİSLİK ATMAKTA GERİ KALMAMAKTA !!!

Birincisi,Manowar'un kullandığı tek konu savaş,kan,çelik...değil.Onlar parçaların anlattığı konuya ağırlık ve belirginlik kazandıran sembollerdir.(Edebi kullanım).

Çok yoğun sosyolojik ve psikolojik(!) konuları da işleyen Drizzt vb. de ve FRP' de de kılıç,kan,büyü YOK MU . sİZLER BU TÃ?R KONULAR HAKKINDA RESİMLER İNDİRİP,SOHBETLER EDİP,OYUNLAR OYNAMIYORMUSUNUZ SANKİ.(Biriniz zırhlı Karaelf,biriniz kürklü,kılıçlı nara atan barbar,biriniz cehennem zebanisi...vb) O zaman bizler toptan kısır,mal ve kalıpçı aptallar oluyoruz!!!

İkincisi Metal müzik yaptığını iddia eden birçok grup,gençliğin sorunları,dünyadaki sorunlar,psikolojik saçmalıklardan,dünya barışından bahseder...Bu tip herifler aslında bu konuları sadece ve sadece reklam ve sömürü için yapmakta,kendileri en pahalısını giyip,yeyip,sabahtan akşama alemlerde gezip,para savurmaktadır.

Laf salatasıyla ve saçma gereksiz süslemelerle ne edebiyat,ne müzik,ne de insanlık yürümez.TABİİ Kİ POPOş VE ARABESK DÃ?NYA EZİLENLERİN,MAZLUMLARIN(GÃ?YA...) VEYA ZIPÃ?IKTI GENÃ?LİğİN VE LAF SALATASI YAPARAK KENDİNİ SANATÃ?I SANAN BURNU KALKIKLARIN MEKANI OLDUğUNDAN BU TÃ?R İÃ?ERİKLİ SAHTE YAPITLAR HEP SATACAKTIR...

Manowar'un sözlerini,kulağınız ve ruhunuzla dinleyiniz.başka işe yarayan organınızla değil!!!

Paparazzi ve televole içine işlemiş Rock'çı geçinen pop , rap ve arabesk meraklılarının...Manowar,savaşını ve bu savaşta en önde ve yanlız olduğunu;ama dünyanın her tarafındaki GERÃ?EK ROCK VE METAL DİNLEYİCİSİNİN kendine güç verdiğini YILLARDIR BASBAS BAğIRMAKTA...Ama insanların MAL beyinleri bunu hala özümseyememektedir...Manowar bIrakın Türk düşmanı olmayı,Türk hayaranıdır.Ben bizzat Konuşmuştum birkaç sene evvel...Biz hem ülkemizde hem de yurt dışında gericilik ve amelelik yapanların hedefi
olup,SAÃ?IMIZA,frp oyunumuza,müziğimize pislik damgası yemiyormuyuz????

LÃ?TFEN DOğRU DİNLEMEDEN,KENDİ POPOşLUğUMUZU TARTMADAN CAHİLCE VE şIMARIKÃ?A İNSANLARIN BİZ FRP SEVERLERE YÃ?KLEDİğİNİ,BİZ DE BAşKALARINA YAPMAYALIM....

SAYGILAR.........
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

Manowar hakkında ileri geri lütfen!konuşmayalım;üstelik daha doğru düzgün bilgi sahibi olmadan.
bilgi sahibi olmadan mı?

tufan arkadaşım daha 14-15 yaşındayken türkiyede metallica'dan başka bir şey dinlenmezken ben ta yurt dışlarından manowarun albümlerini getirtmiştim

tekrarlıyorum bilgi sahibi olmak mı?
asıl benim hakkımda bilgi sahibi olmayan sensin

manowarun bu tavrının piyasacı mantığı olmadığını mı sanıyorsun?
adamların kemikleşmiş bir kitlesi var işte
albümü almadan önce biliyorsun ne çıkacağını "blood kill, steel, hell, metal warriors hayda huyda!'

manowarın kitabını yazarım be
her şarkısını biliyorum, her sözünü ezbere biliyorum ve bunları bildiğim için söylüyorum; MANOWAR var ya MANOWAR
Asıl METAL POPOşU MANOWAR'dur
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

pyros wrote:bu nedir kardeşim?
Foruma gönderilmiş bir mesaj. Ancark anladığım kadarıyla pek beğenmemişsin :wink: .
pyros wrote:senin sevdiğin bir grubu sevmeyebilirim
bu konuda özgürüm,
Sevmemekte özgürsün ve kötülemekte ve hatta küfür etmek de herkes kadar özgürsün :!: . Ancak aynı şeyler senin de karşına çıkabilir.
pyros wrote:bence adamların yaptığı müzik kahramanlıkla falan alakadar değil,
Hepsi değil doğru. Blind guardianın bütün müzikleride FRP ile alakalı değil.
pyros wrote:şövenizm: (pleasure slave buna bi örnektir sözlerini okursanız görürsünüz),
inandıkları değerleri yücelten herkes şovenist oluyor galiba :lol: .
pyros wrote:megolomanya: (hemen hemen tüm şarkıları işte kings of metal, blood of the kings, ve metal warriors gibi kelimelerin bileşiminden oluşturulmuş envai çeşit şarkı) "en iyi metali biz yapıos, diğer herkese ölüm" gibisinden abuk bir tavır
En iyi değil; en doğru metali biz yapıyoruz. Bunu da yanlış biliyorsun :lol: . Sonuçta müzik duyguların dışa vurumudur. Diğerlerinin hepsinden daha çok bunu manowar yapıyor.
pyros wrote:cd kapakçıklarında sample loop ve synth kullanılmamıştır yazıyorlar ama albümün dört bir yanında sample programları uçuşuyor),
Ona keyboard derler ikisi arasında büyük fark var :lol: .
pyros wrote:Manowar'ın türk düşmanı olduğunu da adım gibi biliyorum,
Ya bak bu kulaktan dolma bilgilerle yanlış konuşuyorsun. Adamlara daha önce nazi ve satanistte demişlerdi. Senin FRP oynatarak ne olduğunu göstermeye çalıştığın ve bize satanist yakıştırması yapan insanların seviyesine düşme :!: .
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Post Reply