Heavy

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Tufan
Kullanıcı
Kullanıcı

Laf salatasını herkez yapar

Post by Tufan »

Kimlerin gerçekten Manowar,hatta Metal dinlediği;dinlemediği bellidir...

Lafı daha uzatmayacağım BÃ?YÃ?K LAFLAR söyleyİp,bilmediği bir konuda bildiğini iddia etmek ve milyonlarca gerçek dinleyicisi(POPOş DEğİL) OLAN BİR GRUBA VE FELSEFEYE DİL UZATMAK cahillik ve görmemişliktir.

Ayrıca profilime girip yaşıma bakılabilir...Üstelik akıl yaşta değil Başta,İNANÃ? K..TA DEğİL YÃ?REKTEDİR!!! Bu da BİLİNE...

Bildiğini idda edenler yanlış bilmeye devam edebilir.Gerçekleri belirtmek boyun borcumuzdur..BÃ?YÃ?DÃ?ğÃ?NÃ? KOCA ADAM OLDUğUNU İDDİA EDENLER,BENCE ARTIK FRP DE OYNAMAYI BIRAKIP;İşine gücüne dönmeli; Metal(veya herhangi gerçek KALİTELİ-RUHLU müzik) dinlemeyi bırakıp,Topluma karışıp, CİCİ CİCİ POPSTAR DİNLEMELİ VE DAHA ÇOK D E D İ K O D U Y A P M A L I D I R !!!!!!

Bahasettiğim konu üzerine LÃ?TFEN! Artık Cevap Veya Yorum Göndermeyiniz...S.D.K YARIşI YAPILMASIN...
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

İlk olarak WarHawk'tan özür dilerim konu biraz dağıldı.

Ben FRP oyunu sırasınada müzik dinlemeyi pek sevmem. Oyun sırasında duruma göre ayarlama gerekiyor bunun içinde en rahat yöntem bilgisayar. Oyun sırasında bilgisayarın açık olmasıda havayı kaçırıyor. (Tabi cyberpunk oynanıyorsa durum başka)

Dinlediğim müziğe gelince manowar beni tam FRP havasına sokuyor. Allah'tanki ev arkadaşlarımın ikiside FRP oynuyor krize girdiğimde yardım ediyorlar.

Klasik ise iyi olunca hiçbir müzik daha iyi olamaz. (Bu sadece benim naçizane düşüncemdir)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Sanırım forum başlığının adının ''Serbest Kürsü'' olması bazı arkadaşları yanıltmış. Ã?ncelikle kimsenin kimseye bağırmaya, dolaylı ve/veya direk hakaret etmeye hakkı yok. Lütfen mesajlarımızı saygı çerçevesinde yazalım! (Sen kimsin ki seni sayalım; mantığındaki arkadaşlar sanırım yanlış sitedeler...)
Manowar'a gelince; yeni yeni dinliyorum. Adamlar hakkında fazla birşey bilmiyorum fakat yaptıkları müzik beni rahatsız etmiyor. Birkaç şarkılarını beğendim; ama ''bence'' çok abartılacak bir grup değil... (zaten genel olarak metal müziğe karşı özel bir sempatim de yoktur!)
Kral cesurdu ve öfkesiyle kudretli,
Gümüştendi parıldayan miğferi.
Ringil'di kadim kılıcının adı,
Kristallerle donanmıştı mavi kalkanı.
Tufan
Kullanıcı
Kullanıcı

Teşekkürler !

Post by Tufan »

Fingolfin arkadaşım,sana teşekkürler.İnsanlar senin de dediğin gibi başka insanların zevklerine,düşüncelerine ve birçok insan tarafından sayılan,sevilen değerlere hakaret niteliğinde sataşmamalı ve saygı çerçevesinde fikirlerini sunmalıdır..

Benim de üzerinde durduğum konu buydu,yoksa burada konuşmanın,yazışmanın anlamı kalmaz.Forum,mahalle kavgasına dönüşür.

Sevgiler,saygılar...
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Tufan
Kullanıcı
Kullanıcı

Sözsüz Müzik.

Post by Tufan »

Kişisel görüşüme göre Klasik müzik,ya da sözsüz müzik(ki bana göre şu sıralar etnik müzik olarak anılan folk;yani halk müziği)FRP'ye ayrı bir hava katmakta...Ã?ellikle kapışma sahnelerinde ve yoğun duygu taşıyan(Hatta duyguların taştığı anlarda) Metal müzik(MANOWAR,accept,GammaRay ve adı sayılmakala bitmeyecek birçok eski topraktan baba...) şahane oluyor;ayrıca Qeen,JethroTull,Magnum...ve daha birçok Rock ve Hardrock grubu oyun sırasında insanın yüreğini titretiyor...

Ancak başta dediğim gibi,sözsüz müzik en uygunu bana göre;çünkü insan ister istemez kendini sözler kaptırıyor.

Düşünüyorum da sırf GAZ OZAN(Bard)'lardan oluşan bir grup dümanın üstüne atılıyor;hepsi de bir birinden gaz alarak şarkılar söyleyerek büyük bir coşku seline dönüşüyor...bir de bunlar Savaş Ozanı vb. özgün sınıflar olsun...Tozu, dumanı düşünsenize Roma Lejyonunun karşısında,Galyalılar gibi!!!! :D :lol: :-P :twisted: :twisted: :!:
Sartan
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Sözsüz Müzik.

Post by Sartan »

Tufan wrote:Özellikle kapışma sahnelerinde ve yoğun duygu taşıyan(Hatta duyguların taştığı anlarda) Metal müzik(MANOWAR)
Tam üstüne bastın hele call to arms falan çalarsa ben karşıdakini harbi keserim herhalde.

Heavy Metal diyince aklıma ilk Death grubu gelir. Ayrıca Iron Maiden, Black Sabbath, Dark Tranquillity baba gruplardı tabi.

Türkçe sorarsanız Pentagram derim hele son albümleri süper.
WarlorD wrote:almora dinlediniz mi hiç??
Dinledim ama sadece Rock The Nations da, bişey anlamadım tabi.
WarlorD wrote:nie ki ya dark tranquility nin brutal vokal muhteşem...
Bencede Dark Tranquillity nin vokal çok iyi.
Yollar Yolculuk içindir,
Varmak için değil

Buddha
Roth-AzaD
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Heavy

Post by Roth-AzaD »

WarHawk wrote:Ben heavy müzik olmazsa hiç bir iş yapamam. Ama klasik müzik destekli heavy müzik.....işte ondan hiç vazgeçemem. Dün gece eşim TV'de yayınlanmış bir programdan bahsetti. Sunucusu olan kız demiş ki (Müzik dinleyenler üçe ayrılır.
1.Heavy Metal dinleyenler.
2.Klasik müzik dinleyenler.
3.Diğerlerini dinleyenler.
Bak canım istedi bi Rhapsody atiym araya şimdi. :D
Aferin sana o zaman. Neki bu şimdi millete hava mı? Tamam bravo heavy dinliyorsun da bunu durup dururken biz bilmek zorunda mıyız? Bende çok şey yapıyroum herşeyi yazıyıim o zaman. Ki forumda direk kim daha fazla şey dinliyor, kimin bilgisi daha fazla, kim daha koyu metalci forumu direk bir yarış olmuş. Aferin size sonra da FRP'ciler niye kötü gözle bakılıyor diyorsunuz. Bir önce kendinize bakın, ve bizim adımızı da kirletmeyin YETER!!! :evil: şimdi milyonlarca tepkiyle karşılaşıcam biliyorum ama bir dakika durup düşünün.
Ayrıca sunucu kız dediği şeyde de saçmalamış
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

öncelikel şunu belirteyim kimse burda üstünlük taslamıyor,sadece kendi bilgilerini diğer kullanıcılarla paylaşıyor ve insanlar arasında bir bilgi alışverişi oluyor...
bunu bu kadar abartmanın bir manası yok yani....ve yaptığın suçlamaları hakeden biri olduğunuda sanmıyorum....
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

bu başlığa böyle yaklaşmak bence yannlış.. ben burda adını daha önce hiç duymadığım grupları öğrendim... ve birkaçtanesi gerçekten çok hoşuma gitii dinleyince.. yani burda olay sadece fikir alışverişi... o yüzden daha yumuşak ve olgun bi bakış açısı bence daha iyi olacaktır.... ve gereksiz tartışmalara ihtiyaç kalmaz böylece...

ketcup a da tamamen katılıorum.....

system of a down unu da burda söylemeden geçemicem....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tufan
Kullanıcı
Kullanıcı

Aha Yetttiiim ulaaaa!!!

Post by Tufan »

Helal BRE kETCHUP!!!MDİ GÃ?RDÃ?M DE YETTİM GAri...aRKADAşLAR BURASI BİR DÃ?şÃƒ?NCE PLATFORMUYSA,BİZLER DE FİKİRLERİMİZİ CESURCA VE AÃ?IKÃ?A VE TABİ Kİ DE TERBİYELİCE SUNACAğIZ...SEVMENİN,DÃ?şÃƒ?NMENİN,DİNLEMENİN NESİ SUÃ? Kİ.?...

Özgür olalım,Özgür Kalalım Hep!!!

BREEE DEEEEE BEEE HEEE HEEEYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sartan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sartan »

ketchup, AZALIN ve Tufan'a katılıyorum.

AYRICA şunuda söyliyim eğer birisi sana heavy dinliyorum yada başka bir sebepten dolayı hava atmaya çalışsa bile ona karışamazsın çünkü bu onun seçimidir. herkeze göre doğrular yanlışlar farklıdır, ona göre hava atmak iyidir, şımarır istediği kadar, sana göre değildir.

Birde heriflerin kafa çalışmıyosa, FRP cilere metal dinliyolar falan diye kötü gözle bakıyolarsa bize ne? BİZ HERİFLER BİZE KÃ?TÃ? GÖZLE BAKIYO DİYE METAL DİNLEMİYCEKMİYİZ? YADA BURADA METAL HAKKINDA KONUşMUYCAKMIYIZ? Geri kafalı heriflerin hakkımda ne düşündükleri umrumda değil.
Yollar Yolculuk içindir,
Varmak için değil

Buddha
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

bu arada şiddetle belirtmek istiyorum
manowar un şarkı sözleri üretme programı var tarzı yazım sizde manowar a hakaret görüşü uyaandırdı mı bilemiyorum, ama bunu yazarken kesinlikle böyle bir niyetim olmamıştır.
uzun zamandır metal dinliyorum ve heavy metal dalında iron maiden ve manowar u tek geçerim
ama şarkıların belli sınırlar içerisinde yazıldığını kimse inkar edemez
manowar yeni şarkı yapmış dediğinizde size şuşu şu kelimeler geçioduriçinde diyebilirim
ve bu listeyi en sevdiğim şarkılardan derleyip yaptım, sırf kötülemek için bir grubun şarkılarına bakıp listeliyim diye kasamam kabul edersinizki.

Saygılar...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Bu arada Norticus'un imzasını görünce aklıma geldi megadeth abileri de unutmayalım toprakları bol olsun
War, war never changes...
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

her insanın dinlediği bir müzik veya sevdiği bişi vardır.önemli olan onları bu beğenilerinden dolayı yargılamak değil,onlara da kendi aldığımız zevki gösterebilmektir...ve bu zevki onlarında yaşamasını veya paylaşmasını sağlayabilmektir..bilmemek değil öğrenmemek ayıp....
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Laf salatasını herkez yapar

Post by pyros »

BENİM DERDİM METAL DİNLEYENLERLE DEğİL
KİMSEYE SATANİST DE DEMİYORUM

MANOWAR METAL POPUDUR BUNU SÃ?YLÃ?YORUM
İSTEDİğİNİZ KADAR BAğIRIN Ã?AğIRIN

DARKGNOME KARDEş, şÃƒ?VENİZM KONUSUNDA SÃ?YLEDİğİM şEYE, İNANDIğI şEYLERİ SAVUNMAK şÃƒ?VENİZM MİDİR GİBİSİNDEN BİR şEYLER DEMİşSİN. BİR SÖZLÃ?K AÃ?IP şÃƒ?VENİZMİN MANASINA BAKAR MISIN LÃ?TFEN? SONRA DA KOY PLEASURE SLAVE ADLI şARKISINI DA DİNLE AMCALARI (KINGS OF METAL ALBÃ?MÃ?NÃ?N CDSİ OLMASI LAZIM TABİİ)

MANOWAR SEVEN ADAMLAR BİR ALIP VEREMEDİğİM YOK BEN DE DİNLİYORDUM ZAMANINDA HALDIR HULDUR MANYAKLAR GİBİ, SORSANIZ BÃ?TÃ?N ALBÃ?MLERİNİ SIRASIYLA YAZAR, şARKI SÖZLERİNE VE GRUP TARİHÃ?ESİNE KADAR DETAY VERİRİM

AMA FİKRİMİ DEğİşTİRMEME SEBEP DEğİL BU!

BU ARADA SAMPLE VE LOOP NEDİR Ã?ğRENİN Ã?YLE KONUşUN, KLAVYE MLAVYE BİLMEDEN KONUşMAYIN (10 SENEDİR MÖZİK YAPIYORUM NE NEDİR BİLEYİM BIRAKIN DA)

TRIUMPH OF STEEL ALBÃ?MÃ?NDE ARMOUR OF THE GODS İSİMLİ DAVUL SOLOSUNDAKİ BASS (KICK) DAVULLAR BİLGİSAYAR PROGRAMIYLA YAPILMIşTIR
AYNI şEKİLDE BLACK WIND FIRE AND STEELİN SONUNDA ERİC AMCANIN BAğIRDIğI BÃ?LÃ?M DE SAMPLELANMIşTIR AKLIMA GELDİKÃ?E YAZARIM BÃ?YLE Ã?RNEKLER . . .

GELELİM BİLİP BİLMEDEN ATIP TUTMA MUHABBETİNE
BEN NE KADAR BİLİRSEM BİLEYİM
ANLATABİLECEğİM SENİN ANLAYABİLECEğİNLE SINIRLIDIR!!!!!
Post Reply