Heavy

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

Bu threadin hareketli olmasına sevindim doğrusu. Yine de site içinde hakarete varan tartışmalar yapmamaya gayret edelim. Tüm görüşlere, zevklere saygı duyuyoruz, ama bu belli sınırlar içinde temsil edilmeli. Manowar'ın müziği ayrı, temsil ettiği görüş ayrıdır. müziğini seven de olabilir, sevmeyen de ama bunun için takım tutma zihniyetiyle birbirimizi incitmeyelim.mesela ben fenerbahçeliyim ama kalkıpta galatasaraylılara laf atıyormuyum,yok atmıyorum veya atmamaya çalışıyorum :D
şaka bir yana sitemizdeki dostluk ortamı başka yerde asla bulamayacağınız, muhteşem bir şey. Buna zarar vermeyelim arkadaşlar.ben bile buna zarar vermemek için elimden geleni yapıyorum ve tüm üyelerimizdende bunu yapmasını rica ediyorum...şimdiden ilginiz için teşekkürler...

Bu arada black wind fire and steel iyidir hoştur. Müzik kalitesine diyecek bir şey yok. Ancak grubun oldukça tutucu olduğu da tartışılmaz bir gerçek ve bunu onlar da söylüyor. bu konuda ki fikirlerinizide dinlemek isterim...
herkese iyi eğlenceler....
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

yahu ketçabım beni bilirsin kimseyle didişmem dalaşmam
fikrimi söyledim, kimsenin kişiliğine laf etmedim
sadece grup hakkındaki düşüncelerimi söyledim
dosdoğru bana yönelik sataşmalar oldu
bundan rahatsız olmadım aslında, herkes hak ettiği muameleyi bulur
herkes kendi üslubuyla cevap alır

bilip bilmeden konuşmam, beni bilenler bunu da bilirler
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

evet pyros,
söylediklerinde haklısın.benimde istediğim bu zaten,
hiç kimse başka birini fikrinden veya zevkinden dolayı yargılamasın.herkesin bir zevki var ve eğlencesi var.bizler burada birbirimizin fikirlerini öğrenip onların güzelliklerinden istifade etmek istiyoruz.bunu engelleyen veya engelleyebilecek her türlü durumuda önlemek tüm kullanıcıların görevidir.ben bir yönetici olarak değilde bir kullanıcı olarak bu dileklerimi iletiyorum.
umarım tüm kullanıcılarımız kullanıcı ketchupın bu dileğine katılır ve bu dileğimin gerçekleşmesi için gerekli olan hassasiyeti gösterirler.
şimdiden tüm kullanıcılarımızdan bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum....
Tufan
Kullanıcı
Kullanıcı

...

Post by Tufan »

Ben de güzel konuşan,güzel bir insan olduğun ve kendi yorumunu insaniyet çerçevesinde bildirdiğin için sana teşekkür ediyorum Ketchup.

Bilmemek değil,yanlış bildiğini DÖZELTMEMEK,
Ã?ğrenmemek değil,Ã?ğRENMEYİ SEVMEMEK ayıptır.

Bu söyleşide sözü geçen HERKESE düşünce ürettiği için teşekkür ederim.Bir yerlere saplanıp kalmak,biz DÃ?şÃƒ?NEN insanlara hiç mi hiç yakışmazdı zaten.

HERKESE SAYGILAR,SEVGİLER...

BREEE DE BEEE HEEEYYYYYY YİğİTLEERRRR !!!!!!!!!!!!!!
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

benim dileklerime verdiğiniz karşılıklar için hem pyrosa hemde tufana özellikle teşekkür etmeyi bir borç biliyorum...
düşünenbilen ve düşündürebilen insanlarla beraber aynı ortamı paylaşabilmek ayrı bir tat..bu tatı bana yaşatan tüm arkadaşlarımıza ytüm kullanıcılarımıza teşekkürler...
herkese iyi eğlenceler...
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

görmezden geldiğim imalar var tabii

ama benim tufan arakadşımızla bir derdim yok,

sadece bir kişinin fikrini savunurken karşısındaki insanın kişiliğine yönelik yorumlar yapmamak gerektiğini düşünüyorum

bakın başka forumlara girdim, hiçbirinde kaliteye burası kadar önem verilmiyor,

bu kaliteyi düşürdüysem özür dilerim, hepinizden
fikirlerim hala geçerli tabii
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

kaliteyi düşürmek kesinlikle değil ve hatta ben sizin bu konuşmalarınızdan büyük keyif aldım.çünkü farklı düşünen iki insanın bir fikir tartışması her zaman keyif vericidir.gerçi bende elimden geldiği kadarıyla bu konuda nacizane fikirlerimi bildirdim ama ikinizinde bilgisi bu konuda benden daha derin ve sizin tartışmalarınızdan bu konuda biraz daha fikir edindim.
sizlerin bu tartışmasında ki tek eksik nokta olarak gördüğüm tek şey fikirlerinizi tartışırken kişiliklerinizide eklediniz.ki bunun olmasını istemediğim için sizlerden bunu yapmamanızı rica ettim...
artık imalardan ziyade değerli fikirlerinizi açıkça belirterek sadece bu başlığı devam ettirmeniz güzel olur ve bunu yapacağınıza eminim....
forumdaki kaliteyi arttıran bu tarz başlıklar her zaman başımızın üstündedir ve bu konuda değerli fikirlerini bizimle paylaşan kullanıcılarımızda başımızın üstündedir...
varlığınız için sağolun.....fikirleriniz için sağolun....bizimle paylaştığınız herşey için sağolun....
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Reca ederim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Post Reply