Gnome icatları
-
Tufan
- Kullanıcı

SONUÖTA...
kARDEşLER,SONUÃ?TA ADAMLAR İYİ BİR şEYLER YAPMAYA UğRAşIYOR;KAFA İşLETİYOR,BENCE EN GÖZEL OLANI BU...
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
-
pyros
- Kullanıcı

ki minatorların denizcilik konusunda ne kadar başarılı olduğunu hesaba katarsak bu imkansız bir şeydir, ama gnom icadı muhteşem gemi Mucize bunu yapabilir ve yaptı dafingolfin wrote:İcatlarını ve kendilerini benden uzak tuttukça onlarla alıp veremediğim birşey olmaz... Derdim eğer FRP olsaydı! sşaka bir yana sevimli karakterler ama çok tehlikeliler; bir Miatour Gemisini batırabilecek kadar tehlikeli..
-
Darkgnome
- Kullanıcı

ejderha mızrağı efsaneler üçlemesi:sayfa 91
Gnimsh: Aman tanrım ne düşündüğünü biliyorum. Ben başarısızın tekiyim. Yani... benim bütün icatlarım çalışıyor. Her biri.
Tasslehoff: Peki bu... bu seni nasıl oluyorda seni başarısız yapıyor?
Gnimsh: Eğer bir işe yarıyorsa, birşey icat etmek ne işe yarar? Bunun heyacanı nerede? Yaratıcılık ihtiyacı? Düşünceyi ilerletmek? İlerlemeye ne olacak? ...
Siz buradan ne anladınız?
Biraz daha öncelerini okursanız Gnimsh'in boyutsal seyahat aletinin çalıştığını göreceksiniz.
Gnimsh: Aman tanrım ne düşündüğünü biliyorum. Ben başarısızın tekiyim. Yani... benim bütün icatlarım çalışıyor. Her biri.
Tasslehoff: Peki bu... bu seni nasıl oluyorda seni başarısız yapıyor?
Gnimsh: Eğer bir işe yarıyorsa, birşey icat etmek ne işe yarar? Bunun heyacanı nerede? Yaratıcılık ihtiyacı? Düşünceyi ilerletmek? İlerlemeye ne olacak? ...
Siz buradan ne anladınız?
Biraz daha öncelerini okursanız Gnimsh'in boyutsal seyahat aletinin çalıştığını göreceksiniz.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
Darkgnome
- Kullanıcı

Of be kardeşim amma abarttınız gnomeleri yani dl de yaşadıkları dağı nasıl havaya uçurmamışlar diye sorasım geliyor.(yoksa havaya uçurdularmı?
)
Sonuçta sanki işleri yüzüne gözüne tek bulaştıranlar gnomeler değil. Bulaştırsa da en azından deniyor. Sizden herhangi bir yaratıcı fikir alamadım. Zaten bütün kara elfler yapıcı değil yıkıcı oluyor
.
Sonuçta sanki işleri yüzüne gözüne tek bulaştıranlar gnomeler değil. Bulaştırsa da en azından deniyor. Sizden herhangi bir yaratıcı fikir alamadım. Zaten bütün kara elfler yapıcı değil yıkıcı oluyor
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Antimodes
- Kullanıcı

-
pyros
- Kullanıcı

Gnomların Solamniya şÃƒ?valyeleri'yle tanışmalarının hikayesine bayılırım
hani bir deney sonucu etrafı leş gibi bir çürük yumurta kokusu sarıyor
ve gnomlardan birisi şövalyenin tekine dağın ne olduğunu anlatmaya çalışıyor
tam olarak hatırlamıyorum ama şöyle bir şey; "Üzerinden Duman Tüten, İçinde Erimiş Halde Alev Bulunan ve Yeraltı Hareketleri Sonucu Yüzeye Lav Olarak Püskürten. . . ."
"Boşver" diyor şövalye
gnom da bu kadar muhteşem bir şeyi tek bir kelimeyle isimlendirebilen şövalyeye hayranlıkla bakıyor ve o günden sonra dağın adı Boşver Dağı oluyor
bu hikayeyi tam olarak hatırtlamıyorum yanlışım varsa lütfen düzeltin:)
hani bir deney sonucu etrafı leş gibi bir çürük yumurta kokusu sarıyor
ve gnomlardan birisi şövalyenin tekine dağın ne olduğunu anlatmaya çalışıyor
tam olarak hatırlamıyorum ama şöyle bir şey; "Üzerinden Duman Tüten, İçinde Erimiş Halde Alev Bulunan ve Yeraltı Hareketleri Sonucu Yüzeye Lav Olarak Püskürten. . . ."
"Boşver" diyor şövalye
gnom da bu kadar muhteşem bir şeyi tek bir kelimeyle isimlendirebilen şövalyeye hayranlıkla bakıyor ve o günden sonra dağın adı Boşver Dağı oluyor
bu hikayeyi tam olarak hatırtlamıyorum yanlışım varsa lütfen düzeltin:)
-
Darkgnome
- Kullanıcı

Hakketende çok zeki bir şövalyeymiş nasılda özetlemiş herşeyi
!
Solmniya şövalyeleri aptalmı diye bir başlık vardı bu inanılmaz olayı o arkadaşa anlatmak lazım.

Solmniya şövalyeleri aptalmı diye bir başlık vardı bu inanılmaz olayı o arkadaşa anlatmak lazım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Antimodes
- Kullanıcı

Boşver dagını Takhisis şovalyelerinin basış hikayeside mükemmel gerçekten çevrildimi bilmiyorum ama çevrilmesi gerekir (kitabın adını veremiyorum çünkü hatırlayamıyorum)
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild