Gnome icatları

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Tufan
Kullanıcı
Kullanıcı

SONUÖTA...

Post by Tufan »

kARDEşLER,SONUÃ?TA ADAMLAR İYİ BİR şEYLER YAPMAYA UğRAşIYOR;KAFA İşLETİYOR,BENCE EN GÖZEL OLANI BU...
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

İcatlarını ve kendilerini benden uzak tuttukça onlarla alıp veremediğim birşey olmaz... Derdim eğer FRP olsaydı :D! sşaka bir yana sevimli karakterler ama çok tehlikeliler; bir Miatour Gemisini batırabilecek kadar tehlikeli..
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

fingolfin wrote:İcatlarını ve kendilerini benden uzak tuttukça onlarla alıp veremediğim birşey olmaz... Derdim eğer FRP olsaydı :D! sşaka bir yana sevimli karakterler ama çok tehlikeliler; bir Miatour Gemisini batırabilecek kadar tehlikeli..
ki minatorların denizcilik konusunda ne kadar başarılı olduğunu hesaba katarsak bu imkansız bir şeydir, ama gnom icadı muhteşem gemi Mucize bunu yapabilir ve yaptı da
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

:D:D Abi kopmuştum o muhabbete... İkinci Nesil'in en eğlenceli bölümüydü bence... ''Ne kılıçlarımız üzerine kumar mı oynadın!!! Elbette zırhlarını geri lamk için riske girmem gerekiyordu :P''
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

ama adam hepyek attı
değil mi?
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

ejderha mızrağı efsaneler üçlemesi:sayfa 91

Gnimsh: Aman tanrım ne düşündüğünü biliyorum. Ben başarısızın tekiyim. Yani... benim bütün icatlarım çalışıyor. Her biri.

Tasslehoff: Peki bu... bu seni nasıl oluyorda seni başarısız yapıyor?

Gnimsh: Eğer bir işe yarıyorsa, birşey icat etmek ne işe yarar? Bunun heyacanı nerede? Yaratıcılık ihtiyacı? Düşünceyi ilerletmek? İlerlemeye ne olacak? ...

Siz buradan ne anladınız?

Biraz daha öncelerini okursanız Gnimsh'in boyutsal seyahat aletinin çalıştığını göreceksiniz.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

evet abi gnome lar uzak dursunlar benden yani icatlari uzak dursun

*yaninda bir gnome vardir savasa girersin gnome yeni insaa ettigi savas makinesini kullanmaya kalkisir dügmeye basar ve bommmmmmmmmmmmmmm
herkes ölmüstür :(
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

alet çalışmazsa daha da kötü
savaşın ortasında crossbowu elinden kapıp
bunun kurma mekanizmasından faydalanıp çok güzel bir
yandan pistonlu noktasal balkabağı fırlatma makinesi yapacam diye tutturabilir
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

evet bu da bi olasailik tabi :)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Of be kardeşim amma abarttınız gnomeleri yani dl de yaşadıkları dağı nasıl havaya uçurmamışlar diye sorasım geliyor.(yoksa havaya uçurdularmı? :!: )

Sonuçta sanki işleri yüzüne gözüne tek bulaştıranlar gnomeler değil. Bulaştırsa da en azından deniyor. Sizden herhangi bir yaratıcı fikir alamadım. Zaten bütün kara elfler yapıcı değil yıkıcı oluyor :wink: .
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Antimodes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Antimodes »

Ne diyim gnomelardan uzak durmak bencede en iyisi hayır adamların dagına glen kırmızı lorda yaptıkları belli resmen ejerhayı çıldırtmışlar. Uçuş elbisesi yapayım derken ateş işlemez elbise yapmışlar ee kırmıze bozulmuş tabi :)
Antimodes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Antimodes »

aaahh imzamı unuttum :)
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

Gnomların Solamniya şÃƒ?valyeleri'yle tanışmalarının hikayesine bayılırım

hani bir deney sonucu etrafı leş gibi bir çürük yumurta kokusu sarıyor
ve gnomlardan birisi şövalyenin tekine dağın ne olduğunu anlatmaya çalışıyor

tam olarak hatırlamıyorum ama şöyle bir şey; "Üzerinden Duman Tüten, İçinde Erimiş Halde Alev Bulunan ve Yeraltı Hareketleri Sonucu Yüzeye Lav Olarak Püskürten. . . ."

"Boşver" diyor şövalye

gnom da bu kadar muhteşem bir şeyi tek bir kelimeyle isimlendirebilen şövalyeye hayranlıkla bakıyor ve o günden sonra dağın adı Boşver Dağı oluyor

bu hikayeyi tam olarak hatırtlamıyorum yanlışım varsa lütfen düzeltin:)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Hakketende çok zeki bir şövalyeymiş nasılda özetlemiş herşeyi :!: !

Solmniya şövalyeleri aptalmı diye bir başlık vardı bu inanılmaz olayı o arkadaşa anlatmak lazım. :P :P :P :P
Eskisi ka
Antimodes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Antimodes »

Boşver dagını Takhisis şovalyelerinin basış hikayeside mükemmel gerçekten çevrildimi bilmiyorum ama çevrilmesi gerekir (kitabın adını veremiyorum çünkü hatırlayamıyorum)
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
Post Reply