NE OLACAK BU NORTICUS'UN HALI ?????
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Abi anlayın artık ya benim jöle kullanmaya ihtiyacım yok,çünkü jöle sürecek yerde jölenin sürüldüğü şeyler yokarkadaslar yapmayin herkes jöle sürer(köpük sprey vs...)
evet bencede haklı,kurtlar vadisini seviyoruz ama bunu imzamıza eklememiz biraz sitenin amacıyla ters düşüyor olabilir veya kel alaka bir imza oluyor desek daha doğru olur...bir de king of damned rica etsem imzandaki fotoğrafı kaldırır mısın...
birde şöyle düşün mesajların sadece serbest kürsüde yer almıyor mesela büyücülük kulesinde bu imza hiçte hoş karşılanmaz....
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

eh biraz sayılır ama tam olarak değil,ben kazıtmıyorum,kendileri bunu yapıyor 
bu arada yani resmin çok uçuk ama birazda büyük,yazdıklarını arıyorum ondan sonra okuyabiliyorum bu arada şunuda belirteyim sayfada çok yer kaplıyor,ve bundan biraz rahatsız oldum sanırım.sitenin rengine o kadar alışmışım ki başka bir renkten dolayı sitede olduğumdan şüpheye düştüm.....
bu arada raistlin de norticus gibi sanırım,yani o da uzun saçlı ve ortağını koruyor,o zaman bizde kısa saçlılar ve keller olarak bir dayanışma içine girelim
bu arada yani resmin çok uçuk ama birazda büyük,yazdıklarını arıyorum ondan sonra okuyabiliyorum bu arada şunuda belirteyim sayfada çok yer kaplıyor,ve bundan biraz rahatsız oldum sanırım.sitenin rengine o kadar alışmışım ki başka bir renkten dolayı sitede olduğumdan şüpheye düştüm.....
bu arada raistlin de norticus gibi sanırım,yani o da uzun saçlı ve ortağını koruyor,o zaman bizde kısa saçlılar ve keller olarak bir dayanışma içine girelim
ya arkadaşlar nortinin saçlarına laf yook... siz onun kısa saçlı halini bana sorun... adam üç sene okul traşıyla önümde oturdu... emin olun bu hali bin kat daha iyi... tamam okuldayken o kadar da kötü değildi ama
şimdi daha bi adama benzemiş bence 
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea