bi kere önümde oturması bütün gün beni görmesi gerçeğini değiştiremedi ketchup... sadece biraz fazla arka sıra şakalarına maruz kaldı hem ne varmış bende ki bütün gün göremesin beni
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
konuşmadan duramıyosun di mi ... nortiyi bekleyecekmiş sorsan... konuşmadan 12 dakika dayanabilmişsin bak ... üstelik bulaşıcı bi gevezeliğin var... bak bulaştı işte
o kadar gevezesin ki ketchup benim gibi sessiz sakin mülayim birini bile çileden çıkarabiliyosun... sonra da bizim içimizdeki gevezelik ruhuna atmaya çalışıyosun suçu...
sessiz sakin ve mülayim
bir insan bu kadar mı komik olabilir
ama takdir ettim seni scythe,sanırım sen beni güldürmek için bayağı bir çalışıyorsun
insanın kendisini bu kadar seven arkadaşlarının olması ne kadar güzel bi şi
norticus nerdesin??? artık gel de şu scythe'ın maskesini artık düşür...
Nihahaha ama sanırım Scythe'ın yanında ben oyurdum genellikle Norticus.
Evet onunla oturmak güzeldir.Özellikle defter ve bilimum dersle alakalı şeyi ondan temin ettikçe(onun nerden temin ettiğini bilimoyrum).
adam gerçekten beklemediğim kadar iyi konuşmuş.. teşekkürler norticus.. gerçi genelde -yaklaşık üç sene- quelin yanında oturdum ama sık sık oyun çevirmek için yanyana gelirdik... bi sıraya gider orayı gaspeder beraber players handbooktan alışveriş yapardık
way be .. nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım
yok bence kesin tehdit etmişsindir sen
ayrıca Quelide kesin bağlamışsındır ne dedinde çocuk böyle konuşmak zorunda kaldı nasıl birşey ısmarladın da Quel de Norticus ta böyle konuştu
tamam arkadaşlar gerçekleri söyleyin ve onun verdiklerinin iki katını ben vereyim