david eddings
- fistandantilus
- Kullanıcı

sana katılıyorum pyros bu konuda gerçekten çok haklısın yapılanlara saygı duyulmayıp korsan olunca gerçekten insan kenidin kötü hisseder ama işte alım gücüyle ilgili olunca gerçekten insan karar vermekte zorlanıyor.Bende korsana karşıyım bu konuda ama... ne yapalım önüne geçmek biraz zor galiba
karanlıklar içinde kaybolurum...The chaos can begin
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
ticari amaçla yazılmış kitaplar ve özel durumlar hariç korsana kesinlikle karşıyım... eğer ark.ını başlatmak istiyorsan sendeki kitapları ödünç verebilirsin veya sürükleyici bir seri olduğunu düşünüyorsan sadece ilk kitabını alabilirsin, biraz oturup düşünürsen çeşitli yaratıcı çözümler bulabilirsin.
Bilemiyorum aslında bir çok çözüm yolu var ama farklı açılardan bakmaya başladım.. belkide bir çıkış yolu bulcam heralde
gelişmerden haberdar ederim. Korsana karşı olduğum bir gerçek ama türkiyede kitapların haddinden fazla pahallı olduğu yada belli bölgelerde haddinden fazla pahallı olduğuda başka bir gerçek
acemiye yardım edin ki tanrılar sizi ödüllendirsin
AstYaNaX kardeşim kitap fiyatları şehirlerde standart diye biliyorum ben ama fiyatların ne olursa olsun baya yüksek olduğu bir gerçek ama arık nekadar hızlı okursak okuyalım belirli aralarla almamız lazım hele benim gibi öğrenciyse ve ek bi işfalan yapmıyorsa ayda anca iki kitap alabiliyo (kendimden biliyorum) 
-
rhielatheredrobe
- Kullanıcı

eddigs'e dönücem ben,, kesinlikle iyi bir yazar.
önce biraz antipati duymadım deil, yani, bi başladım kitaba -elenium,tamuli serileri- ,amanın bu ne politika,iç işler bakalıkları,emniyet güçleri fln.. noluyo ya, dedim bi an.
ama kendinizi dünyasının içine sokmayı başardıınız an, herşey güzelleşio.kesinlikle okuanası kitaplar.tabi belgariad da öyle.
önce biraz antipati duymadım deil, yani, bi başladım kitaba -elenium,tamuli serileri- ,amanın bu ne politika,iç işler bakalıkları,emniyet güçleri fln.. noluyo ya, dedim bi an.
ama kendinizi dünyasının içine sokmayı başardıınız an, herşey güzelleşio.kesinlikle okuanası kitaplar.tabi belgariad da öyle.
sessizliğini koru ya da ondan daha iyi bir şey söyle
Bence Sparhawk yartılmış en iyi şovalye karekterkerinden bir kimi yorumculara göre en iyisi ama eddings'i pek beyenmem kitapları gerçekten eglenceli ama karakterler fazla mükemmel yani prensesin hizmetçisi bile süper karakter olmazki (rakiplarine göre süper tabi süperlik göreceli oldu açıklayım dedim). Eee bunca süper karakte olunca kitapları bana hiç süpriz yaşatmadı desem yalan olmaz. Dedigim gibi eglenceli ama o kadar bence.
ya abi ben kitapları okumadım fakat konuşmanız konusunda fikrimi söylemek istiyorum bence antimodes sadece kendi fikrini söyledi yani zevkler ve renkler tartışılmaz bizim sınıfta lotr u sevmeyenler bile var ama doğru anladıysam antimodesin söyledikleri doğru yani kitaptaki herkesin özelyetenekleri olmak zorunda değil yanlışmı düşünüyorum eğer öyle birşey mevcutsa kitaptaki kahramanların hiçbir işlevi olmaz yanlışlmı düşünüyorum 
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
belkide gerçekten göreceli bir kavramdır porco
ama bana göre herkezin kendine ait bazı özellikleri olmalı nasıl bir hırsızı bir büyücüden ayıran özellikler varsa bundada olmalı ki hayatta bunu gerektirir. zaten hayat bir kendini geliştirme zamanıdır dimi diğer tarafta geliştiğimiz kadar özelliklerimizi kullanıcağımızza inanıyorum ben
ama bana göre herkezin kendine ait bazı özellikleri olmalı nasıl bir hırsızı bir büyücüden ayıran özellikler varsa bundada olmalı ki hayatta bunu gerektirir. zaten hayat bir kendini geliştirme zamanıdır dimi diğer tarafta geliştiğimiz kadar özelliklerimizi kullanıcağımızza inanıyorum ben
ya valla AstYaNaX kardeşim ben bu konularda yorum yapmak istemiyorum çünkü ben inançlı bir insan değilim şimdi olayı din muhabbetine çevirmek istemiyorum fakat ben bu kaonularda seninkadar iyimser düşünmüyorum sadece fakat bak işte çok iyibir örnek sen buna inanıyorsun bak işte göreceli bir kavram ben bu düşüncene inanmıyorum anladınmı şimdi fakat yazarlık bambaşka bişey bir yazar kendi düşüncesine göre insanların isteklerini ve beğenileceğini düşündüğü şeyleri harmanlamalıdır yanlışmıyım 
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

...
david eddings ciddi anlamda kaliteli bi yazar ama tek sorun süpriz son beklerken herşeyin tahmin ettiğin gibi çıkması (gerçi sanırım bu da bi süpriz oluyo:)
karakterleri konusunda pek yorumda bulunamam çünkü gerçekten adam iyi yerleştirmiş mesela elenium da gerek sparhawk gerek kurik gerekse talen müthiş karakterler.
karakterleri konusunda pek yorumda bulunamam çünkü gerçekten adam iyi yerleştirmiş mesela elenium da gerek sparhawk gerek kurik gerekse talen müthiş karakterler.
Needed elsewhere
To remind us of the shortness of your time
Tears laid for them
Tears of love tears of fear
Bury my dreams dig up my sorrows
Oh Lord why
The angels fall first?
To remind us of the shortness of your time
Tears laid for them
Tears of love tears of fear
Bury my dreams dig up my sorrows
Oh Lord why