david eddings

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
biluanders
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by biluanders »

tamam karamsar bazende çekilmez derecede melankoli olabilirim ama kitap dedinmi akan sular durur benim için....onlar benim dünyam,mutluluğum,yuwam...herşeyim....
ne zaman içime biraz fazla baksam,yükseklik korkum depreşir....
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Ghost_OF_A_Rose »

e güzelim iidir..sevindirik oldum bende...:) kitaplar her şeye kadir kahretsin... :wink:
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
biluanders
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by biluanders »

kesinlikle katılıyorum sana..canım bişeye sıkılmışsa eğer bir kitap kaptığım gibi soyutlarım kendimi bu dünyadan..10-15 dakika sonra çok daha iyi olurum..yürümek we okumak üstüne ilaç tanımıyorum ben...
porco
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by porco »

valla kızlar katılıyorum her derdin çağresi kitap ben bi sıkıntımda 2.5 saat normal zamanımda4 saat okumayı yeğlerim tabi o akşam başka bi işe yaramıyosun direk uçuyosun ama olsun değer valla
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
Khellendros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Khellendros »

Gerçekten kitap okuyunca insan saatleri yutmaya başlıyor.Ben kendime hep yatmadan önce bi yarım saat okuyayim öyle yatayim derim ama okumayı bıraktığımda bir bakmışımki aradan 3 saat geçmiş=)

illiun bu arada avatarlarımız aynı dikkatini çektimi bilmiyorum :???:
Estel
Kullanıcı
Kullanıcı

...

Post by Estel »

ya hakkaten ben dikkat etmemiştim :(
değiştirmeye çalışabilirim (daha önce başarılı olamamıştımda pc nedense profile girince takılıyo)istersen:)
Needed elsewhere
To remind us of the shortness of your time
Tears laid for them
Tears of love tears of fear
Bury my dreams dig up my sorrows
Oh Lord why
The angels fall first?
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Ghost_OF_A_Rose »

kitap bu...yazıları oku okou hayal et ve sürüklen işte fantastik dünyanın ve litapların en ii yönü... :wink:
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

gözlerini dikip gökyüzüne, hayaller kurmak saatlerce :)
Antimodes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Antimodes »

Khellendros wrote:Gerçekten kitap okuyunca insan saatleri yutmaya başlıyor.Ben kendime hep yatmadan önce bi yarım saat okuyayim öyle yatayim derim ama okumayı bıraktığımda bir bakmışımki aradan 3 saat geçmiş=)
Katılmamak elde degil 12 de yataga girp biraz okuyayımda uykum gelsin dersin sabah ezanı seni kendine getirir :)
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
Palin__Majere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palin__Majere »

Aslında sanırım burada çoğu kişi benimle aynı fikirde ama ben yine de David Eddings hakkındaki fikrimi açıklayayım :) (Ya bu arada neden sırıtma smileysi yok illa dişlerimizi mi göstericez :) )
David Eddings okuması zevkli ötesi kitaplar yazıyor(Belgariad'ı kaç kere okuduğumu saymayı bıraktım bile :) ) ama hayalgücü sıfır(ya da hangi kelimeyi kullanırsınız bilmiyorum) Yani demem o ki, kitabın herhangi bir yerinde biri beni durdursa "Kitabı yazabileceğin en klişe şeyleri kullanarak devam ettir" dese adamla aynı şeyleri yazarım(Biraz daha az eğlenceli olur belki ama anafikri aynı olur :D )
biluanders
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by biluanders »

benim gibi ne çok insan warmış..ay çok mutlu oldum... :D hemen gidip kitabıma sarıliim.ikizlerin savaşı'nı bekletmeye gelmez dimi?kızarlar sonra bana... :)
Khellendros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Khellendros »

Bende başlayacağım şu ikizlere ama daha kısmet olmadı :)
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Okuyun ama, büyük umutlarla başlamayın derim!
porco
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by porco »

abi ozaman ben şöyle bir soru sorma ihtşiyacındayım seriyi okumadım fakat almayı planlıyorum eğer o kadar güzel değil yada akıcı değilse almadan başka serilere atlıcam ne dersiniz :?: :!:
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
Palin__Majere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palin__Majere »

Bence almaman hatalı olur. Tamam, adamın anlattığı konu pek özgün değil, ama kurgu çok iyi ve serileri genel olarak baya güzel. Ne olduğunu anlamadan hepsini bitirmiş oluyorsun yani :)
Elaine Cunningham Forever!
Post Reply