heal ve harm gerçekçi büyüler mi ?
Ayrıca heal/harm lvl. 6 büyüler boru degil yani lvl. 11 olmak lazım atmak için lvl. 11 de az degil haniburock wrote:e tabi ben harmın touch büyüsü old. unutmuştum. liche dokunmak da kasar tabe
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
Antimodes the Wild
ya ben 9. lvl. da lich olana rastlamadım 17-18 bu civar olurlar hep
11. lvl. adam olmak zor iş o yüzden heal indirveriyo lich i ama yüksek level büyü ve touch kısıtlaması var bence mantıklı yani save siz olsabile.
Antimodes the Wild
Antimodes the Wild
lich olmak için kilit büyü magic jar. bu da 5. seviye büyüsü, yani 9.seviye bi büyücü bu büyüyü yapabilir. açıkçası 11.lvl bi liche ben de hiç rastlamadım ama teorik olark bu mümkün. hatta yanlış hatırlamıyosam 3rd ed. M.M.'de lich templateinde liche dönüşen büyücü e 9.lvl olarak örneklenmişti.
War, war never changes...
Benim bahsettiğim örnekteki 9.seviyedeki(CR) büyücü lich olduğunda 11.lvl(CR) olur. Ayrıca, daha da düşük seviyeli bi büyücü, liche dönüşümünü sağlayacak büyülerin scrollarını (magic jar kesin de başkaları da elenebilir campaigne ve dme göre) ve gerekli materyalleri topladıktan sonra lich olabilir. bunu da engelleyen bi şey yok. tabi düşük seviyeli büyücü olmasından dolayı, yüksek seviyeli büyülerin scrollarını okurkenki cezaları ödeyebilmesi de gerekir.
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
ah keşke zamanım olsa da 11.level bi rahiple X (herhangi)level bi adamın koca 24. level lich i nassı rezil ettiğini tekrar yazabilserydim. arkadaşlar söliim bu heal harm akıl manmtık işi değildir. ne yani niye li
ch e doıkunamayacan ki. lichlerin korku aurası yok git dokun. koca adam lich le savaşıyoken buna tırsacak değil. ya . touch saldırılarda kalkan falan hç bi şey devrede olmadığından(bilgi olsun diye yazdım yoksa hiç bi lich in zırh kalkan kullanacağını sanmıyorum) dc en fazla 15 16 olur ki bunu da her önüne gelen rahatça geçebilir.
geçelim lich i koca 300 hp lik dev gibi savaşçıya gelelim leveli siz tahmin edin. aymnı kişiler önce saldırırlarsa aynı durum yine geçerli. bi anda adam ,298 hp kaybeder ve 2 hp sikalır. ayıp abi adam sokakta yürürken ölür be.
biraz da bunları düşüneşlim.
ch e doıkunamayacan ki. lichlerin korku aurası yok git dokun. koca adam lich le savaşıyoken buna tırsacak değil. ya . touch saldırılarda kalkan falan hç bi şey devrede olmadığından(bilgi olsun diye yazdım yoksa hiç bi lich in zırh kalkan kullanacağını sanmıyorum) dc en fazla 15 16 olur ki bunu da her önüne gelen rahatça geçebilir.
geçelim lich i koca 300 hp lik dev gibi savaşçıya gelelim leveli siz tahmin edin. aymnı kişiler önce saldırırlarsa aynı durum yine geçerli. bi anda adam ,298 hp kaybeder ve 2 hp sikalır. ayıp abi adam sokakta yürürken ölür be.
biraz da bunları düşüneşlim.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
a doğru avatarım lich di mi? naapalım efenim, tempus rahibesi illüstrasyonu vardı da biz mi iliştirvermedik avatarımıza?
Bu arada aklıma geldi. Sanırım Ravenloft serisinin çevirilerinden birinde koskoca liche "liç" demişlerdi. gerçi sayfaaltı açıklamasında bilgi vardı ama ne o ööle "liç"?!
Bu arada aklıma geldi. Sanırım Ravenloft serisinin çevirilerinden birinde koskoca liche "liç" demişlerdi. gerçi sayfaaltı açıklamasında bilgi vardı ama ne o ööle "liç"?!
lich lerin fear aurası olamz arkadaşlar o sadece azaline özgü bir lanet. o kadar zaman lich oynattım ölüm şövalyelerinin yanında hep onların korku aurasını kıskanmışımdır. lich ile karşılaşmaya gelince sonuç olarak lichler de bir yerde yaşarlar ve insdanlar lichlerden rahatsız olur. onları yok etmek isterler. misal azalin. eğer azalinle görüşmeye gelenler arasında (ravenlofta iken değil) bir rahip olsaydı bu büyüyü yapabilecek çok rahat koca azalin tarih olabilidi.
liç harbi bana da biraz garip geldi ya türkçe bi şey uydurun ya da ing. kalsın kardeşim. ne yani ölüm şövalyesinide dednayt diyemi çevireceniz.
liç harbi bana da biraz garip geldi ya türkçe bi şey uydurun ya da ing. kalsın kardeşim. ne yani ölüm şövalyesinide dednayt diyemi çevireceniz.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
liç demek hiç demek hiç olmamış demek
neyse yeminer sen neden elin rahibini yaklaştırdın kendine ben onu anlamadım
sonuçta bence touch olayı düşünülürse 6. lvl. diger büyülerle kıyaslanırsa heal ve harm mantıksız degil, haa tabi dm derseki arkadaş çüş bundan sonra st. atılcak oda olur yaklaşıma baglı bu ama hepten silmek, yok olmaz böyle şey demek dogru degil bence.
sonuçta bence touch olayı düşünülürse 6. lvl. diger büyülerle kıyaslanırsa heal ve harm mantıksız degil, haa tabi dm derseki arkadaş çüş bundan sonra st. atılcak oda olur yaklaşıma baglı bu ama hepten silmek, yok olmaz böyle şey demek dogru degil bence.
Antimodes the Wild
Antimodes the Wild