Netten insanlarla tanışma üzerine...
-
Khellendros
- Kullanıcı

ben ekimden beri buralardayım
bu zaman içerisinde hayatımı gerçekten etkileyen dostlar, yeni bir iş
, lisedeki arkadaşlarımdan okul bitince kopmama garantisi (ki bizim için bu bir muammaydı), yeni bir uğraş ve gönül verdiğimi işlerle uğraşan, bunlardan zevk alan kişiler değil, resmen bir kitle kazandım.
ne mutlu bana, ne mutlu size...
bu zaman içerisinde hayatımı gerçekten etkileyen dostlar, yeni bir iş
ne mutlu bana, ne mutlu size...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
- biluanders
- Kullanıcı

- biluanders
- Kullanıcı

- biluanders
- Kullanıcı

Bilgi, istedikten sonra, zaman ayırıp biraz çaba ile elde edilir. Parlak fikirler ise zamanı ve yeri belli olmadan belirirler. ( :aha şeklinde)
Bazen bir anlıktır ömürleri, bazen kitleleri peşinden sürüklerler. Bunu öğrenmenin tek yolu ise paylaşmak.
Bazen bir anlıktır ömürleri, bazen kitleleri peşinden sürüklerler. Bunu öğrenmenin tek yolu ise paylaşmak.
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
-
Khellendros
- Kullanıcı

Kirshamor un yanında bende öyle kaldım ama yinede bildiklerimi anlattım o da beni aydınlattı hatta kitap konusunda senin bilgilerinin benden fazla olduğuna inanıyorumbiluanders wrote:walla isterdim ama sizi aydınlatıcak kadar engin bilgilere sahip olduğumu hiç sanmıyorum...
ilk buluşmada insanların durgun kalmaları son derece normaldir bence
gerçi gerek konuşmayı seven yapımdan, gerekse oradakilerin bir çoğunun site dışı hayatımda etkili rol oynayan insanlar olması sayesinde böyle bir durum yaşamadım, hatta yeni tanıştığım bazı kullanıcıların da hayatıma renk katanlar statüsüne geçeceğini düşünüyorum
yeni bir yığın bilgi almak, yeni insanlarla tanışmak, bilgilerinizi paylaşmak ve en onemlisi şüphesiz hoşça vakit geçirmek istiyorsanız buluşmalara gelin arkadaşlar
gerçi gerek konuşmayı seven yapımdan, gerekse oradakilerin bir çoğunun site dışı hayatımda etkili rol oynayan insanlar olması sayesinde böyle bir durum yaşamadım, hatta yeni tanıştığım bazı kullanıcıların da hayatıma renk katanlar statüsüne geçeceğini düşünüyorum
yeni bir yığın bilgi almak, yeni insanlarla tanışmak, bilgilerinizi paylaşmak ve en onemlisi şüphesiz hoşça vakit geçirmek istiyorsanız buluşmalara gelin arkadaşlar
In our life, there is if
internetin olayı aslında tanımadıgınız insanlarla kontak kurmak o yüzden bence yüzyüze tanışma gerek degil ama karşıda degilim istanbulda olsam mesala gelirdim bende tanışmaya ama dedigim gibi çokta gerekli degil zaten netten muhabbet ediliyo. Bu tip tanışmalar iyide kötüde sonuçlanabilir buda ayrı bir konu tabi.
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
- biluanders
- Kullanıcı

Bu olay bende de var. Biriyle ilke kez buluşunca öyle sus pus(biluanders wrote:Khellendros walla daha çok siz konuştunuz ben dinledim yanlış anlamayın sakın bu sizin gewezeliğinizden kaynaklanmıyobenim tutukluğumdan kaynaklandı galiba..ama güzeldi...