sorarım size büyücüler...
nese abi ama sen bu büyüleri yapabiliyosan bence kapıştığın adam orta güçte bi büyücünün çırağı değildir herhalde abi . adam flesh golem yapmış. valla kaçnı yer bilemem. bu ara büyücüler charm yer mi neden olmasın. gelş bana yapmayı bi dene isterse
valla 1400 yıla yakındır hiç uyumadım. ondan önce de pek keyfini çıkardım denemez bu büyü mereti yüzünden abi valla özledim şu uyumayı 
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Yav anlamadım büyücü charm yemezmi?
? Elflerin sleep yemesi biraz zor ama büyücü neden charm yemesin? Olmadı dominate atayım. Budamı olmaz? İnsan bir açıklama getirir yav.
"O seviyeye gelmiş büyücü charma karşı bir koruma yapmıştır" gibi şeyler demiyeceksiniz herhalde.
Bu arada yeminer arkadaşım sen benim charm atarak büyümü haercayacağım biri değilsin. Bi tur undeadlik işin var zaten. Sen ruhunu sakladığın rtaş parçasını korumaya devam et yoksa büyük büyücülerden büyü beklerken hırsızın teki çalar ruhunu.
"O seviyeye gelmiş büyücü charma karşı bir koruma yapmıştır" gibi şeyler demiyeceksiniz herhalde.
Bu arada yeminer arkadaşım sen benim charm atarak büyümü haercayacağım biri değilsin. Bi tur undeadlik işin var zaten. Sen ruhunu sakladığın rtaş parçasını korumaya devam et yoksa büyük büyücülerden büyü beklerken hırsızın teki çalar ruhunu.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
haklısın hiç bi açıklama getirmemişiz. biz bir genelleme yaptık. genelde o kadar ileri seviye bir büyücünün will save i yüksek(hemde baya) olur diye düşünmüştük ve senin yaptığın açıklama da mantıklı o da olabilir.
hehe beni düşündüğün için saolasın. ben onu bi yerlere gömdüm hiç merak etme kimse bulamas. belki bikaçı bulur ama onlarıda izletiyom. bulurlarsa çullanacam kafalarına.(bulmadan önce
)
hehe beni düşündüğün için saolasın. ben onu bi yerlere gömdüm hiç merak etme kimse bulamas. belki bikaçı bulur ama onlarıda izletiyom. bulurlarsa çullanacam kafalarına.(bulmadan önce
güç amacın, k
güç amacın, k
Müthiş bir radar icad ettim. Menziline sinek bile girse çalıyor. Birde savunma robotları yaptım sineğe göre sinek boyunda ayıya göre ayı boyunda, her çeşidi var. Sen ruhunun yerini söyle ben gidip kurarım.
Kurma masrafı dahil sadece 500000000000000000 gp. Senin gibi güçlü biri için hiç bir şey değil.
3e den bahsediyorsanız charm büyüsünü güçlendirmenin pekçok yolu var.
Kurma masrafı dahil sadece 500000000000000000 gp. Senin gibi güçlü biri için hiç bir şey değil.
3e den bahsediyorsanız charm büyüsünü güçlendirmenin pekçok yolu var.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
abi sen ilk önce hergnomiçerigirincealarmçalanvegnomakahvefalanikramedendahasonraonahealingpotioiçirenoturacakververiprahatettirenherşekildehayattatutuponumağmadanabildiğinceuzakbiyeretaşıyanherbakımdangüvenilirhertürlügeliştirilmeyeaçıkkorumamakinasıolupaynızamanda...vs makinasını icad edip kendi üzerinde denesene.
bende bu şekilde senin gibi baş belası zararlı bi gnomdan kurtulurum ne dersin abi 
güç amacın, k
güç amacın, k
Geri tepmenin binbir çeşidi var. şimdi düşünsenize alet tam sizin istediğiniz gibi(!) çalışıyor ancak gnomelara karşı değilde Tempus amblemleri(burock) ve lich lere karşı.
Yav! burock, bu arada sende o tempus amblemi ne arıyor.O Tempus amblemi değilmi. Yoksa sen bir din adamımısın. Madem öylesin bir lich ile nasıl oluyorda arkadaşlık ediyorsun. Yoksa iki taraflı oynayan bir hainmisin! Eğerbirhaindeğilisenkarşındakilichbirarclichmi.
Yav! burock, bu arada sende o tempus amblemi ne arıyor.O Tempus amblemi değilmi. Yoksa sen bir din adamımısın. Madem öylesin bir lich ile nasıl oluyorda arkadaşlık ediyorsun. Yoksa iki taraflı oynayan bir hainmisin! Eğerbirhaindeğilisenkarşındakilichbirarclichmi.
Eskisi ka
Eskisi ka
ah boşver darkgnome savunmama yardım teklifin çok düşünceliydi fakat her ne kadar kendini yok edeceğine emin olsamda senden bu buluşu istemeyeceğim. sitemizin yeni ve azimi kullanıcılara ihtiyacı var
bu arada kesinlikle farklı ters tepeceğini düşündüğümden dolayı reddetmiyorum 
güç amacın, k
güç amacın, k
Böyle bir cengaver çıkarsa karşıma yaklaşana kadar bekler aniden abi bugün şubatın 31 maaş günüm ben kaçayım derim
ardından power word kill dungeon master adlı büyüyü okurum böyle yiğitlerin arasına koyduğu için
ama ciddi olursak imprisonment la bir toprak ederim adamı yada şöyle sağlam bir evocationla alev içinde bırakırım
ardından power word kill dungeon master adlı büyüyü okurum böyle yiğitlerin arasına koyduğu için
ama ciddi olursak imprisonment la bir toprak ederim adamı yada şöyle sağlam bir evocationla alev içinde bırakırım