Frodo'nun Arayışı

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
serinafairuza
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by serinafairuza »

Valla ben kitabı okumaya başladım(dördüncü kez) bu sefer kararlıyım bitircem! Ama damak tadıma pek uymadığını söyleyebilirim. Bir sürü hata var kitaplara özellikle Silmarillion'a yapılan atıflarda. Elli sayfa okudum hala kitabın yazılış amacını anlamadım. Teozofi falandı ööle daldan dala atlıyor. Günümüz dünyası ile kitap karakterleri ve konusuyla ilgi kurmaya çalışıyor. Arada bazı felsefelere atıfta bulunuyor. Sevmedim kısacası. ama bakalım ilerleyen sayfalarda fikrim değişecek mi!
Nature protects me, cause I serve her.
porco
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by porco »

ben hala ilk sayfalarda yazdığımız düşünceye katılıyorum ben o kitabı inceledim fakat okumadım almayıda düşün müyorum bu para amaçlı yazılara alet olup amaçrına ulaşmarını kesinlikle istemem
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

sana katılıyorum abi sadece para kazanmak için yazılmış kitaplar. bence üstadın yazmadığı (yayınlamadığı) ve okunacak tek kitap silmarillion dur oda zaten üstadın notlarının derlemesi.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
porco
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by porco »

kesinlikle haklısın abi :!:
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

porco wrote:ben hala ilk sayfalarda yazdığımız düşünceye katılıyorum ben o kitabı inceledim fakat okumadım almayıda düşün müyorum bu para amaçlı yazılara alet olup amaçrına ulaşmarını kesinlikle istemem
Zaten kitap J.R.R Tolkien'in oğlu tarafından yayınlanmıştı galiba...
porco
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by porco »

valla ben sadece kitabın yazarını gördüm ama adını hatırlamıyorum prof.robert ellwood fala gibi bişey olması lazım bu yüzüklerin efendisin deki olaylarımı ne açıklıyomuş :!:
Tigris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tigris »

http://www.egemeta.com/Trk/Books/frodo.asp

Buradan Frodo'nun Arayışı hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. :)
Post Reply