Frodo'nun Arayışı
- serinafairuza
- Kullanıcı

Valla ben kitabı okumaya başladım(dördüncü kez) bu sefer kararlıyım bitircem! Ama damak tadıma pek uymadığını söyleyebilirim. Bir sürü hata var kitaplara özellikle Silmarillion'a yapılan atıflarda. Elli sayfa okudum hala kitabın yazılış amacını anlamadım. Teozofi falandı ööle daldan dala atlıyor. Günümüz dünyası ile kitap karakterleri ve konusuyla ilgi kurmaya çalışıyor. Arada bazı felsefelere atıfta bulunuyor. Sevmedim kısacası. ama bakalım ilerleyen sayfalarda fikrim değişecek mi!
Nature protects me, cause I serve her.
ben hala ilk sayfalarda yazdığımız düşünceye katılıyorum ben o kitabı inceledim fakat okumadım almayıda düşün müyorum bu para amaçlı yazılara alet olup amaçrına ulaşmarını kesinlikle istemem
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
valla ben sadece kitabın yazarını gördüm ama adını hatırlamıyorum prof.robert ellwood fala gibi bişey olması lazım bu yüzüklerin efendisin deki olaylarımı ne açıklıyomuş 
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
http://www.egemeta.com/Trk/Books/frodo.asp
Buradan Frodo'nun Arayışı hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.
Buradan Frodo'nun Arayışı hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.