Bn de suna dıkkat o sırada yanımda kımse yoq ynmda bırısı olsa ztn mesela b buyucu bı clerıc bı (barbar!!!! ozellıkle bı barbar mesela sen )
bnde kacmamkı o zmn ztn ve tek basınadasam acıkcası kacarım koorkmam ama kacarım cunku sonunda olum var ve bnm o sırada aklımda tek bı gorev vardır coraxı oldurmek ondan dolayı kacarım
Adam kaptırmış aynı mesajı 8er 10ar atıyor daha ne istiosun
Hem sana da iş çıktı bak uzun zamandır boş gezenin boş kalfasıydın ben sana pek problem çıkarmıyordum anla moderatorluk ne zor işmiş (ne kadar caniyim kahretsin )
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Yoq be moderatörlük iyi (hiç olmazsa bir ünvanın var ) hem yazacak bişey olmayınca uğraş oluyo insana. şu diyarın ustaları ne iş. Ona girince ne oluyor onu pek bilmiyorum...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
İşte gerçekten kahraman mısın, diyar koruyucusu musun, efsanevi bilmem ne misin??? O sinavi geçince ortaya çıkıyor her sey ve ustaların arasına katılıyorsun. Bu arada benim Komuta Odasındaki ilk savaşçı olduğumu soylememe gerek yok sanırım
Nasıl yani? Kolay göründüklerini düşünüyorsan çok yanılıyorsun. Baya ayrıntılı sorular... Ben 5-6 sayfa yazı filan yazdım 2600 kelime filandı...
Kısa yazıp yakma sınavı...
Estağfullah, biraz aceleci davranmışsın o kadar. Yoksa senin gibi korkunç bir toplumda hayatta kalıp buralara gelebilmiş bir drowun zekasından şüphe edilmez...