Tanrısal güç

Hayatını tanrıların ışığını aramaya adamış olanlara.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

ah hayır. buna bilgelik denmez scythe ona sadece büyü yapmayı bilmek denir. bilgelik bir erdemdir. büyü yapmak içinm yeterince zeki olmak yeter. yaşamayı bilen insana bilge demeyiz scythe ya da odun kesmeyi bilen ormancıya. büyü bir ilham gibidir. yeteneği ve zekası olanlar ona sahip olur bilgeliği olanlar değil.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Büyü insanları en fazla etkileyen şeydir. İnsanları en çok etkileyen tanrı en güçlü tanrıdır değil mi ama? Tabii kas gücü dersek savaş da olabilir tabii tanrıların kası varsa.
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

İnananların bir güç kaynağı olduğu kesindir ama inanları etkileyen bence ilk olarak tanrının temsil ettiği şeyin etkileyiciliği değildir. Yaşamdan güç alan bir tanrı daha güçsüz olduğu zamanlarda bile bence rahiplerine insanları çok daha fazla etkileyecek güçler verebilir. O nedenle ilk başta büyünün bir etkileyiciliği olsa da yaşamın tanrısının gücünün sonunda çoğalacağına inanıyorum.
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

ah hayır. buna bilgelik denmez scythe ona sadece büyü yapmayı bilmek denir. bilgelik bir erdemdir. büyü yapmak içinm yeterince zeki olmak yeter. yaşamayı bilen insana bilge demeyiz scythe ya da odun kesmeyi bilen ormancıya. büyü bir ilham gibidir. yeteneği ve zekası olanlar ona sahip olur bilgeliği olanlar değil.
lütfen yeminer nereden alıntı yaptığıma bakmadan yorum yapma... ben yaptığım alıntıda büyüden bahsedildiğini hatırlamıyorum... bilginin nasıl kullanılacağını bilmenin bilgelik olduğunu belirtmiştim yanlış hatırlamıyosam :wink: :!:
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

ah sanırım büyük bir talihsizlik oldu scythe ben büyü anlamışım afedersin. biliyosun gözlerim genelde nbe görmek istiyosa onu görür ve bu aralar pek tartışmadım :P :D
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

Evet bence yaşamdır.Ã?ünkü hiç bi şey yaşam olmadan yaratılamaz hatta tartıştığınız bilgelik bile.

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Tanrılar ve güç... benim bildiğim, bir tanrının gücü ona inananlardan gelir bu yüzden bilgelik, büyü gibi alanların tanrıları güçsüz olmalıdır çünkü; bu konular zahmetli ve zordur, oysaki insanların çoğu tembeldir.
En güçlü tanrıya gelice... ben yaşam derim, çünkü yaşayan her varlık farkında olmasada yaşama hizmet eder sonuçta bu yaşamdaki öncelikli hedefimiz ölmemektir.. yaşamaktır.
Helm
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Helm »

Bencede yaşamdır.Sonuçta büyü güç bilgelik bunların hepsi fani şeylerdi yaşam bunların hepsini kaplar ve bunları yaşamak , için daha fazla yaşayabilmek için kullanırız.Yani yaşam olmadan bunların hiçbiri olmaz.Ölüme gelince o da yaşamın bir parçasıdır.

Saygılar..
Caspenar the Imp ;

''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''

-Veldrin
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

Hepsi kendine göre güçlü. Ama bir savaşta bence Büyü ile Ölüm en güçlüsü olur bence.
paladine
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paladine »

tanrılarında bir şekilde bilgiye ihtiyacı var herhalde büyünün sözlerini hatta kendisini hatırlamak için mesela
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

bilgi her zaman en temel ihtiyaçtır bana göre.budurumda bilginin ve bilgeliğin tanrısı önemli bir konuma sahiptir...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

tabiiki herzaman varlığını sürdürecek olan ölüm tanrısı :twisted: :twisted: :twisted: ...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Hayır Zamandır. Ã?tsi yoktur. Mitolojiye bakın en güçlü tanrı Kronostur. Tüm kavramların birer zıttı/karşılığı vardır ama zamanın yoktur. Ã?ünkü nihayidir.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

tek msjla açıklanmış gerçeklerin ülkesi frpworld
çok zaman geçti çok şey değişti...
lanuba
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lanuba »

bence gücü oluşturan şey mücadeledir!yaşayan herşey yaşamla kendi arasındaki savaştan galip çıkarsa ancak yaşadığını hisseder!ve hangi dünyada olursa olsun yaşam için savaşmak gerekir!bu bir damla suya ulaşmak için de olsa dünyaya sahip olmak için de...işte bu nedenle savaş tanrısı diyorum!
Post Reply