Tanrısal güç
ah hayır. buna bilgelik denmez scythe ona sadece büyü yapmayı bilmek denir. bilgelik bir erdemdir. büyü yapmak içinm yeterince zeki olmak yeter. yaşamayı bilen insana bilge demeyiz scythe ya da odun kesmeyi bilen ormancıya. büyü bir ilham gibidir. yeteneği ve zekası olanlar ona sahip olur bilgeliği olanlar değil.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
İnananların bir güç kaynağı olduğu kesindir ama inanları etkileyen bence ilk olarak tanrının temsil ettiği şeyin etkileyiciliği değildir. Yaşamdan güç alan bir tanrı daha güçsüz olduğu zamanlarda bile bence rahiplerine insanları çok daha fazla etkileyecek güçler verebilir. O nedenle ilk başta büyünün bir etkileyiciliği olsa da yaşamın tanrısının gücünün sonunda çoğalacağına inanıyorum.
lütfen yeminer nereden alıntı yaptığıma bakmadan yorum yapma... ben yaptığım alıntıda büyüden bahsedildiğini hatırlamıyorum... bilginin nasıl kullanılacağını bilmenin bilgelik olduğunu belirtmiştim yanlış hatırlamıyosamah hayır. buna bilgelik denmez scythe ona sadece büyü yapmayı bilmek denir. bilgelik bir erdemdir. büyü yapmak içinm yeterince zeki olmak yeter. yaşamayı bilen insana bilge demeyiz scythe ya da odun kesmeyi bilen ormancıya. büyü bir ilham gibidir. yeteneği ve zekası olanlar ona sahip olur bilgeliği olanlar değil.
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Tanrılar ve güç... benim bildiğim, bir tanrının gücü ona inananlardan gelir bu yüzden bilgelik, büyü gibi alanların tanrıları güçsüz olmalıdır çünkü; bu konular zahmetli ve zordur, oysaki insanların çoğu tembeldir.
En güçlü tanrıya gelice... ben yaşam derim, çünkü yaşayan her varlık farkında olmasada yaşama hizmet eder sonuçta bu yaşamdaki öncelikli hedefimiz ölmemektir.. yaşamaktır.
En güçlü tanrıya gelice... ben yaşam derim, çünkü yaşayan her varlık farkında olmasada yaşama hizmet eder sonuçta bu yaşamdaki öncelikli hedefimiz ölmemektir.. yaşamaktır.
Bencede yaşamdır.Sonuçta büyü güç bilgelik bunların hepsi fani şeylerdi yaşam bunların hepsini kaplar ve bunları yaşamak , için daha fazla yaşayabilmek için kullanırız.Yani yaşam olmadan bunların hiçbiri olmaz.Ölüme gelince o da yaşamın bir parçasıdır.
Saygılar..
Saygılar..
Caspenar the Imp ;
''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''
-Veldrin
''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''
-Veldrin
bilgi her zaman en temel ihtiyaçtır bana göre.budurumda bilginin ve bilgeliğin tanrısı önemli bir konuma sahiptir...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı