Boğaz Kenarında Öay Keyfi

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

hafta içi olucaksa bari gündüz olsunda okulu asar geliriz belki
bu mesajı okyupta nutuk mesajı atmayın hiç katlanamam
biluanders
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by biluanders »

arkadaşlar ya haftasonu cidden kalabalık oluo hafta içide herkese uymuyo..nasıl olcak bu iş?
ne zaman içime biraz fazla baksam,yükseklik korkum depreşir....
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

biluanders wrote:arkadaşlar ya haftasonu cidden kalabalık oluo hafta içide herkese uymuyo..nasıl olcak bu iş?
tamam biluander :cry: öyle olsun siz gidin çayınızı için simidinizi yiyin (snıff) gülün eğlenin biz de okula gidelim kalem traş pisliği yiyerek hayatta kalmya çalışalım :cry: gidin siz gidin bu güzel havada miss gibi deniz havasıyla ciğerleriniz bayram etsin bizde tebeşir tozu çekeriz ciğerlerimize ohh ne güzel istanbul :cry:
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

arkadaşlar ya haftasonu cidden kalabalık oluo hafta içide herkese uymuyo..nasıl olcak bu iş?
ev sahibi olarak hafta sonları sakin olan bi mekan bulamaz mısın yani :? çok ayıp..
kalabalık olması o kadar da önemli mi arkadaşlar zaten.. biz yeterince kalabalık oluşturaca zaten kise bizim umrumuzda olmaz ki .. değil mi ...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
pelinpel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pelinpel »

EE buraya şöyle yazacaktım :)

Bakınız sevgili arkadaşlar gruplaşma yapmayalım. Pizza günü muhabbetiyle sahilde çay muhabbetini birleştirelim. Ortak bir alanda buluşulsun daha sonra çoğunluk nereye gitmek isterse azınlık ta ona uyar.Bkz. pizzalı buluşma olayında tarih te belirlendi saat te. Orası h.sonu diyor 4 nisan pazar 13:00-14:00 arası olacak.Buradakiler h.içi buluşursa grup bölünür tadı kalmaz
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

hafta içi olsun abi . ben de hafta sonu meşgulüm. hafta içi çarşamba esela boş günüm hiç ders yok(ing hariç onuda boşver zaten :D )
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

bunlar farklı organizasyyonlar ama. yani sahilde çay olayı, pizza'dan sonraki buluşma olcak sanırsam.
Aeron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aeron »

sınırsız pizza'yı ayrı düşünelim, bir kere pizza hut'tan çıkışta ne olacağı meçhul (haliyle üzerimizde biraz ağırlık olacak).
Boğaz'da çay keyfini de bunun hemen arkasından yaparız (1 yada 2 hafta sonra).
Benim açımdan hafta içi veya hafta sonu olmasının sakıncası yok, çoğunluk nasıl isterse.
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
Desapes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Desapes »

Boğaz da balık keyfini duymuştum ama Boğaz'da çayı duymamıştım. Tabi niye olmasın ama? İyi fikir hatta yanında balık krakerle daha ilginç bile olabilir. :))
biluanders
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by biluanders »

ulfgar kardeş lafım sana diildi ya..mesela banada uymaz hafta içi...ama illa hafta içi derlerse boynumuz kıldan ince..bişiler ayarlamaya çalışırız....
biluanders
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by biluanders »

arkadaşlar açıkçası topluluk halinde nereye gidebileceğimiz hakkında bi fikrim yok..ew sahibi olarak görülüo olabilirim belki ama benim burdaki hükümranlığım çok dar bi alanla kısıtlı..birlikte keşfederiz artık...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Bence çay günü yada boğaz gunu olarak adlanmdırdığımız olyı hisarda yapalım...Kalenın burclarında lıve yapar sonrada aşağı iner çay içeriz sonra çıkar şavaşırız sonra iner çay içeriz sonra çıkar savaşırız sonra iner çay içeriz...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

abi in çık in çık kim uğraşıcak, çıkalım 1 sonra sen çay summon edersin çantadan inmeye gerek kalmaz.
bilu önceden bir çay bahçesiyle anlaşıp rezervasyon yapılması iyi olur sanki. hem grup indirimi de yaparlar.
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

fingolfin wrote:abi in çık in çık kim uğraşıcak, çıkalım 1 sonra sen çay summon edersin çantadan inmeye gerek kalmaz.
bilu önceden bir çay bahçesiyle anlaşıp rezervasyon yapılması iyi olur sanki. hem grup indirimi de yaparlar.
Benım bişdiğim çay bahçesi var hemde kalnın altında ve de tanıdık indirimin en büyüğünü yapar hatta bu gun oradaydım ve grup olayını sordum(malum olmuş bana)
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Tabi gideceğimiz mekana cici bebe ve sütlerle gideceğimizden bir masa kirası gibi bir şey ödememiz söz konusu olabilir...
Post Reply