Boğaz Kenarında Öay Keyfi
- biluanders
- Kullanıcı

tamam biluanderbiluanders wrote:arkadaşlar ya haftasonu cidden kalabalık oluo hafta içide herkese uymuyo..nasıl olcak bu iş?
ev sahibi olarak hafta sonları sakin olan bi mekan bulamaz mısın yaniarkadaşlar ya haftasonu cidden kalabalık oluo hafta içide herkese uymuyo..nasıl olcak bu iş?
kalabalık olması o kadar da önemli mi arkadaşlar zaten.. biz yeterince kalabalık oluşturaca zaten kise bizim umrumuzda olmaz ki .. değil mi ...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
EE buraya şöyle yazacaktım 
Bakınız sevgili arkadaşlar gruplaşma yapmayalım. Pizza günü muhabbetiyle sahilde çay muhabbetini birleştirelim. Ortak bir alanda buluşulsun daha sonra çoğunluk nereye gitmek isterse azınlık ta ona uyar.Bkz. pizzalı buluşma olayında tarih te belirlendi saat te. Orası h.sonu diyor 4 nisan pazar 13:00-14:00 arası olacak.Buradakiler h.içi buluşursa grup bölünür tadı kalmaz
Bakınız sevgili arkadaşlar gruplaşma yapmayalım. Pizza günü muhabbetiyle sahilde çay muhabbetini birleştirelim. Ortak bir alanda buluşulsun daha sonra çoğunluk nereye gitmek isterse azınlık ta ona uyar.Bkz. pizzalı buluşma olayında tarih te belirlendi saat te. Orası h.sonu diyor 4 nisan pazar 13:00-14:00 arası olacak.Buradakiler h.içi buluşursa grup bölünür tadı kalmaz
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
sınırsız pizza'yı ayrı düşünelim, bir kere pizza hut'tan çıkışta ne olacağı meçhul (haliyle üzerimizde biraz ağırlık olacak).
Boğaz'da çay keyfini de bunun hemen arkasından yaparız (1 yada 2 hafta sonra).
Benim açımdan hafta içi veya hafta sonu olmasının sakıncası yok, çoğunluk nasıl isterse.
Boğaz'da çay keyfini de bunun hemen arkasından yaparız (1 yada 2 hafta sonra).
Benim açımdan hafta içi veya hafta sonu olmasının sakıncası yok, çoğunluk nasıl isterse.
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
- biluanders
- Kullanıcı

- biluanders
- Kullanıcı

-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Bence çay günü yada boğaz gunu olarak adlanmdırdığımız olyı hisarda yapalım...Kalenın burclarında lıve yapar sonrada aşağı iner çay içeriz sonra çıkar şavaşırız sonra iner çay içeriz sonra çıkar savaşırız sonra iner çay içeriz...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Benım bişdiğim çay bahçesi var hemde kalnın altında ve de tanıdık indirimin en büyüğünü yapar hatta bu gun oradaydım ve grup olayını sordum(malum olmuş bana)fingolfin wrote:abi in çık in çık kim uğraşıcak, çıkalım 1 sonra sen çay summon edersin çantadan inmeye gerek kalmaz.
bilu önceden bir çay bahçesiyle anlaşıp rezervasyon yapılması iyi olur sanki. hem grup indirimi de yaparlar.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı