ALKOLLÖ FRP???
burock wrote:molynin de dediği gibi, insanlara suçlamalarda bulunup sonra sıyrılmak hoş değil. bundan sonra daha dikkatli olalım lütfen
moly (molydeus) ve burock;
sıyrılmak gibi bir niyetim yok, bu forumda herkes gibi fikrimi söyledim ve verdiğiniz tepki nedeniyle konunun daha fazla uzamasını ve gereksiz inatlaşma ve tartışmaya dönmesini istemediğim için de sizlerin hiç de hoş olmayan tepkinize mümkün olduğu kadar kısa ve kibar bir cevap vermeye çalıştım...
önce dayılanıp lafları geçirp sonra "dikkatli olalım lütfen" şeklinde kibar görünmeye çalışmanız pek işe yaramıyor, bence siz de kullandığınız dili bir gözden geçirseniz hiç fena olmayacak...
Bu foruma, içeriği ve üyelerinin başka forumlardaki üyelerden biraz daha seviyeli olduğunu düşündüğüm için katılıyorum. Sizler de eminim değerli insanlarsınızdır, dolayısıyla dayı dayı yazılar yazıp değerinizi düşürmeyin.
Saygılar, sevgiler...
AkinnikA
Bak Akinika,
Bunu sen başlattın, şimdi de boş konuşuyorsun. Seviyeyi aşağıya çekmeden önce düşünecektin onu. bende buradaki seviyeden son derece memnunum, sen aşağılayıcı sözlerinle katılmasaydın, daha da memnun olacaktım.
"Kısa ve kibar" cevap vermek kavramını biraz gözden geçir ve mümkünse başka topiclerde yap bu gözden geçirmeyi.
Bunu sen başlattın, şimdi de boş konuşuyorsun. Seviyeyi aşağıya çekmeden önce düşünecektin onu. bende buradaki seviyeden son derece memnunum, sen aşağılayıcı sözlerinle katılmasaydın, daha da memnun olacaktım.
"Kısa ve kibar" cevap vermek kavramını biraz gözden geçir ve mümkünse başka topiclerde yap bu gözden geçirmeyi.
Arkadaşlar herkesin zevki ayrıdır niye bu kadar ters yaklaşıyoruz birbirimize anlamıyorum. Akkina alkolle frp yapmak yanlış olabilir hatta alkolü tamamen sevmeyebilirsin ama bunu söylerken karşıdakinin yanlış anlayacağı türden şeyleri söylememek bu tip yanlış anlamaları önler gibi geliyor.
Arkadaşlar siz de lafı fazla büyüttünüz gibi geliyor yanlış anlamaya müsait bir laf kabul ediyorum ama bunu belirtirken aynı tarzda karşılık vermemek gerekli değil gibi geliyor tabii burada düzgün şekilde karşılı veren arkadaşları kastetmiyorum.
Sonuçta arkadaşlar böyle durumlarda birbirimizin üstüne gelirsek yanlış yaparız bence en uç durumda herkes fikirini belirtmeli. Ve eğer tartışma sonuçlanmıyorsa
herkes doğru bildiğini yapmalı bence.
Arkadaşlar siz de lafı fazla büyüttünüz gibi geliyor yanlış anlamaya müsait bir laf kabul ediyorum ama bunu belirtirken aynı tarzda karşılık vermemek gerekli değil gibi geliyor tabii burada düzgün şekilde karşılı veren arkadaşları kastetmiyorum.
Sonuçta arkadaşlar böyle durumlarda birbirimizin üstüne gelirsek yanlış yaparız bence en uç durumda herkes fikirini belirtmeli. Ve eğer tartışma sonuçlanmıyorsa
herkes doğru bildiğini yapmalı bence.
mantı ve sarımsaklı yoğurt...mmm... hoş duruyor...Desapes wrote:Alkol de böbreklere pek iyi gelmiyor. Cips de olur, cola falan şöyle atıştırılacak bir şeyler ama öyle ses çıkarttırmayacak türlerinden. şimdi düşündüm de mantıyla bile olur hatta değişik olur. Mantıyı da pek severim.
sessiz cips keşfedebiliriz, güzel bir gnome icadı olur doğrusu, oyun için..
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü